Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ, ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;

Εικόνα
Οι Ολύμπιοι θεοί, αυτοί οι υπεράνθρωποι, που αναφέρονται στα περισσότερα αρχαιοελληνικά κείμενα, ήταν απλά ένας μύθος, μια δοξασία για να τηρούνται οι νόμοι, τα ήθη και τα έθιμα, ή επισκέπτες από άλλο πλανήτη; Έχουν ακουστεί πολλοί συσχετισμοί των Ολύμπιων θεών με εξωγήινους. Ένα από τα σενάρια, θέλει τους Ανδρομέδιους, πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια, με τους κατοίκους του αστερισμού του Λαγού και του Κυνός να πραγματοποιούν ένα διαπλανητικό ταξίδι προς τη γη. Φτάνοντας στον πλανήτη μας, τα πληρώματά τους διαπιστώνουν την υστέρηση στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους που έχει φτάσει στο στάδιο του «Homo Sapiens». Πριν αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στο γαλαξία τους αφήνουν ένα τμήμα του πληρώματος (δώδεκα θεοί), ώστε να βοηθήσουν στην εξέλιξη που υστερούσε. Μερικοί όμως τεκνοποιούσαν με απλές θνητές γυναίκες και δημιουργήθηκε έναν νέο φύλο (ημίθεοι), εντελώς ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα φύλα, με ιδιαίτερες ικανότητες που συνέβαλε στην υλική και πνευματική ανάπτυξη του πλαν

ΤΟ UFO TOY ΡΟΣΓΟΥΕΛ & Η ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Εικόνα
Στις 14 Ιουνίου του 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell. Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά. Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους. Ο σερίφης G.Wilcox κάλεσε στη συνέχεια το τμήμα της πολεμικής αεροπορίας και ο ταγματάρχης Jesse Marcel μαζί με τον Sheridan Cavvit μετέφεραν τα συντρίμμια στη βάση του Roswell. Αυτά όμως που συνέλεξαν δεν θύμιζαν σε τίποτα γήινη κατασκευή και υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που με τους ισχυρισμούς τους επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για ένα ανύπαρκτο και ψευδές γεγονός. Επίσης οι μαρτυρίες και ένα video που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνουν ότι πάρα πολλά από τα κομμάτια ήταν γεμάτα με σύμβολα, σαν ιερογλυφικά. Στα

ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΡΟΧΕΡΟ ΤΑΫΓΕΤΟ, 27/12/1973.

Ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο με πλούσιο φως καταγράφηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1973, όταν πολλοί κάτοικοι της Σπάρτης το είδαν να πετά πάνω από τις πλαγιές του Ταΰγετου με κατεύθυνση από βορρά προς νότο κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης. Η αρχική εξήγηση περί μετεωρολογικού μπαλονιού απορρίφθηκε αργότερα και το περιστατικό παραμένει ανεξήγητο ως σήμερα. ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Θεσσαλονίκη, φύλλο 29/12/1973.

ΤΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ, 9/10/2009.

Εικόνα
Στις 9 Οκτωβρίου του 2009, περίεργα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από το νησί της Ύδρας. Ο κόσμος κοιτούσε έκπληκτος τα τρία φωτεινά αντικείμενα που εμφανίστηκαν καταμεσήμερο στον ουρανό και αρκετοί τα φωτογράφισαν. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αρχικά από τον δικτυακό τόπο ''Φιλιατρά NEWS''.

ΑΓΝΩΣΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, 19/9/2009.

Στις 19 Σεπτεμβρίου του 2009, στις 21.15 το βράδυ, παρατηρήθηκε στον ουρανό του Ναυπλίου ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο, από αρκετό κόσμο. Ένα σμήνος πάνω από 50 φώτα, σαν αστέρια που αναβόσβηναν, κινήθηκε σαν ένα μικρό σύννεφο που άλλαζε συνέχεια σχήμα. Σε κάποια στιγμή τα περισσότερα φώτα μαζεύτηκαν μαζί και τα υπόλοιπα δημιούργησαν μια ουρά από πίσω. Το σμήνος που είχε βορειοδυτική κατεύθυνση, ήταν ορατό πάνω από το Ναύπλιο, για δέκα περίπου λεπτά. Ένας από τους μάρτυρες δήλωσε πως το έδειξε σε όλα τα μέλη της οικογενείας του, για να βεβαιωθεί ότι όντως ήταν κάτι αγνώστου ταυτότητας.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ, 2/8/2009.

Στις 2 Αυγούστου του 2009, παρατηρήθηκε άγνωστο εναέριο φαινόμενο στην Χαλκίδα που εμφανιζόταν και αρκετές ημέρες μετά. Οι μάρτυρες ανέφεραν ένα άγνωστο πυρακτωμένο αντικείμενο που βρισκόταν αρκετά χιλιόμετρα ψηλά και φαινόταν από αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Αν και το αντικείμενο φωτογραφήθηκε αρκετές φορές, σε καμία από τις φωτογραφίες δεν φαινόταν τι ακριβώς ήταν.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, 25/7/2009.

Η μαρτυρία για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα από τις 25 Ιουλίου του 2009, που βρήκαμε στο φόρουμ του adslgr.com αναφέρει τα εξής: «Μόλις γύρισα από 2ημερο στον Όλυμπο και θα ήθελα να γράψω για τα περίεργα αεροσκάφη που είδα εγώ και οι φίλοι μου. Ήμασταν χθες (24/7/2009) στο καταφύγιο Α στα 2100m και καθόμασταν στα τραπέζια έξω από το καταφύγιο. Σε κάποια στιγμή είδα στον ουρανό ένα αεροσκάφος. Το χρώμα του ήταν άσπρο και τα φτερά του δεν ήταν διακριτά (εφόσον υπήρχαν). Έμοιαζε ουσιαστικά με μια άσπρη ιπτάμενη παύλα. Δεν άφηνε πίσω του την κλασική γραμμή καυσαερίων που αφήνουν τα συνηθισμένα πολιτικά αεροσκάφη και δεν πετούσε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια είδα άλλα 5 τέτοιου είδους αεροσκάφη το ένα πίσω από το άλλο. Όχι κολλητά, αλλά με αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο. Προσπάθησα να τα φωτογραφήσω με το κινητό μου αλλά δεν αποτυπώθηκαν λόγω της χαμηλής ανάλυσης της κάμερας. Αργότερα αφού σκοτείνιασε κατά τις 12 η ώρα είδαμε ένα ακόμα αντικείμενο το οποίο έμο

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΜΑΪΟΣ 2009.

Το Μάιο του 2009, γύρω στα μεσάνυχτα μίας καλοκαιρινής νύχτας, στο Παναχαϊκό Όρος της Πάτρας, παρατηρήθηκε για 2-3 δευτερόλεπτα ένα περίεργο φως ψηλά στον ουρανό που έκανε μια μανούβρα και εξαφανίστηκε. Από στοιχεία που συλλέξαμε από το ΗUFORC, αναφέρθηκε ότι ήταν σαν πιάτο που στο κέντρο είχε ένα στρογγυλό μικρό εξόγκωμα. Ήταν παρά πολύ φωτεινό αλλά δεν ήταν εκτυφλωτικό και βρισκόταν 200-300 μέτρα πάνω από το έδαφος.

ΦΩΤΕΙΝΟ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2009.

Εικόνα
Στις 14 Μαρτίου του 2009, στις 21:15 το βράδυ, ένα άγνωστο φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε ακριβώς πάνω από τη πόλη των Καλαβρύτων και στάθηκε εντελώς ακίνητο για αρκετά λεπτά. Ο αυτόπτης μάρτυρας και ερευνητής UFO Χάρης Κουτσιαύτης που κατέγραψε με τη κάμερα του το Α.Τ.Ι.Α., δήλωσε στην ιστοσελίδα UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community): "Ήταν πολύ κοντινό και φωτεινό για αστέρι. Δεν ήταν τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι γιατί ακόμα και σε άπνοια τα μικρά αντικείμενα μετακινούνται και από τα πολύ μικρά ρεύματα αέρα. Αυτό ήταν εντελώς ακίνητο, σε ύψος 100 μέτρων πάνω από το κέντρο της πόλης και 150 μέτρων σε κάθετη απόσταση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενα. Στο ζουμ της κάμερας θα δείτε την αλλαγή τριών χρωμάτων (άσπρο, ροζ, πράσινο) που αποκλείει να ήταν φωτοβολίδα ή μικρό αερόστατο. Επίσης, στον ορίζοντα δεν υπήρχε κάποιο βουνό και το φως δεν επανεμφανίστηκε, αφότου χάθηκε ξαφνικά." Μετά από ανάλυση ενός καθαρού καρέ του βίντεο, το αντικείμενο προβλημάτισε

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 19/2/2009.

Εικόνα
Στις 19 Φεβρουαρίου του 2009, στις 20:00 το βράδυ, η μάρτυρας κ.Στέλλα είδε στην Θεσσαλονίκη ένα Α.Τ.Ι.Α. μέσα από ένα ταξί που την μετέφερε στο σπίτι της. Το αντικείμενο σύμφωνα με την μάρτυρα εντοπίστηκε στην παραλιακή μεταξύ Μακεδονία Παλλάς και Καλιδοπούλου. Η μάρτυρας είπε για το περιστατικό: ''Είδα κάποια φώτα πάνω από την λεωφόρο. Τα φώτα πλησίασαν το ταξί και σκέφτηκα ότι θα ήταν κάποιο ελικόπτερο. Τότε έβγαλα το κεφάλι ελαφρώς έξω από το παράθυρο και έμεινα έκπληκτη! Είδα ένα δισκοειδής γκρίζο μεταλλικό ματ αντικείμενο, μεγέθους περίπου δυο ή τριών ελικοπτέρων που αιωρούνταν ψηλά επάνω από το δρόμο. Το αντικείμενο περιτριγυριζόταν από τρία λευκό-κίτρινα κινούμενα φώτα και ενός ακίνητου κεντρικού κόκκινου από κάτω του. Από κοντά τα φώτα, φώτιζαν αρκετά και το ίδιο το αντικείμενο''.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, 30/1/2009.

Εικόνα
Στις 30 Ιανουαρίου του 2009, στα Χανιά της Κρήτης, μια αυτόπτης μάρτυρας φωτογράφησε την πανσέληνο έξω από το σπίτι της και πλησίον της ένα άλλο φωτεινό αντικείμενο στον νυχτερινό ουρανό σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με την σελήνη και λίγο πιο μπλε. Το παράξενο της υπόθεσης ήταν ότι η μάρτυρας δεν πρόσεξε το τεράστιο φως την ώρα της φωτογράφησης, αλλά αφότου εμφάνισε την φωτογραφία.

UFO ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 20/1/2009.

Στις αρχές του 2009 και συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου, ένα περιστατικό εμφάνισης άγνωστης ταυτότητας ιπταμένου αντικειμένου στον ουρανό, αναφέρεται από δύο αυτόπτες μάρτυρες στο Πέραμα Ιωαννίνων, μια περιοχή που βρίσκεται μόλις 4 χλμ έξω από τα Ιωάννινα. Η γρήγορη και ανοδική κίνηση του ιπτάμενου αντικειμένου αποκλείει τη πιθανότητα να ήταν φωτοβολίδα ή αστέρι.

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, 12/8/2008.

Την 12η Αυγούστου του 2008, ξημερώματα της Τρίτης, 2:15 το πρωί, 5 άτομα που μόλις είχαν τελειώσει την δουλειά τους και κάθονταν στην αυλή του μαγαζιού και συζητούσανε, είχαν μία θέαση που τους παραξένεψε αρκετά. Ξαφνικά ένας από αυτούς κοίταξε στον ουρανό και άρχισε να φωνάζει και τους υπόλοιπους να δουν αυτό που εντόπισε. Ήταν ένα ιπτάμενο αντικείμενο, τριγωνικό, αθόρυβο, που στις άκρες του έλαμπαν κόκκινα φώτα. Ήταν αρκετά μεγάλο και άνοιγε και έκλεινε. Στην αρχή πήγαινε ευθεία και μετά έστριψε αριστερά, δεξιά, και εξαφανίστηκε προς την μεριά του βουνού Βίτσι. Όλοι ανατρίχιασαν με αυτό που είδαν και έμειναν άφωνοι. Το πρωτόγνωρο τριγωνικό αντικείμενο ήταν το θέμα συζήτησης για την υπόλοιπη βραδιά... (Πηγή: fora.gr)

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ & ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, 2004.

Το ακόλουθο περιστατικό γράφτηκε το 2004 στο περιοδικό «Strange» (No 45), από ανώνυμο αναγνώστη: «Το περασμένο καλοκαίρι είχα πάει διακοπές με πέντε φίλους στη Κάντια, μια περιοχή έξω από το Ναύπλιο. Φιλοσοφώντας και εκθέτοντας τις απόψεις μας για εξωγήινους και άλλα βρήκαμε τους εαυτούς μας να διηγούμαστε τρομακτικές ιστορίες. Ένα πρωί είδαμε γραμμένη στη νωπή άμμο την εξής φράση: “Σας παρακολουθούμε”. Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος από τους φίλους μου το είχε γράψει με σκοπό να μας τρομοκρατήσει αλλά όλοι το αρνούνταν. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε ξύπνιοι όλη τη νύχτα για να ανακαλύψουμε τι γίνεται. Κατά τις 6 το πρωί μας πήρε ο ύπνος και στις 7 που ξυπνήσαμε ήταν πάλι η ίδια φράση γραμμένη. Την επόμενη νύχτα ήμασταν αποφασισμένοι να μείνουμε ξύπνιοι μέχρι όσο πάει. Έτσι και κάναμε. Στις 6.30 ακούστηκε ένας υπόκωφος θόρυβος και κάτι έλαμπε στη θάλασσα. Ξαφνικά ένα πελώριο κύμα σηκώθηκε και κάλυψε τρία μέτρα από την ακτή. Όταν υποχώρησε, πάλι ήταν γραμμένη η ίδια φράση. “Σας παρακολουθούμ

ΘΕΑΣΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2008.

Στις 3 Ιουλίου του 2008, άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη να κινείται αργά το βράδυ στον Ελληνικό ουρανό. Μια καταγραφή αρκετά σημαντική αφού το Α.Τ.Ι.Α. έγινε αντιληπτό σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και από πλοία του πολεμικού ναυτικού. Το μεγάλο φλεγόμενο φωτεινό αντικείμενο αρχικά εθεάθη να διασχίζει τον Αττικό ουρανό και στη συνέχεια να περνάει πάνω από την τη Λάρισα, την Καβάλα, την Κέρκυρα, και τελικά να συντρίβεται κοντά στα Ζαγοροχώρια. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την πυροσβεστική, που μετέβη στη περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσει κάποια φωτιά ή συντρίμμια. Οι ειδικοί μιλούν για τμήμα δορυφόρου ή για μετεωρίτη που έπεσε στη Γη, αλλά δεν λείπουν και οι εκτιμήσεις για εξωγήινο σκάφος. Παρόμοια θέαση είχαμε και το βράδυ της 21ης Ιουλίου όταν φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο έγινε αντιληπτό πάνω από τις Σέρρες, τη Θάσο και τη Χαλκιδική. Αυτή τη φορά οι μάρτυρες δήλωσαν ότι το αντικείμενο έπεσε στη θάλασσα, με μερικούς να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ‘’όταν μπ

ΑΝΑΦΟΡΑ UFO ΣΤΗ NUFORC ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ, 1/10/2002.

Είμαι Δανός και η παρατήρηση έγινε καθώς βρισκόμουν σε διακοπές στην Ελλάδα. Σαν ρεπόρτερ, αισθάνθηκα πως έπρεπε να αναφέρω το γεγονός σε κάποιους «ειδικούς», πράγμα που το δοκίμασα αλλά πήρα το μάθημα μου πως κανείς δεν νοιάζεται. Την 1η Οκτωβρίου του 2002 ήμουν στο νησί της Φολέγανδρου, το οποίο βρίσκεται στις νοτιοδυτικές Κυκλάδες. Παρατήρησα ένα παράξενο αεροσκάφος καθώς ήμουν ξαπλωμένος πάνω σε κάποια βράχια, λίγο πιο νότια από το Καραβοστάσι. Κινιόταν νότια με σχετικά μικρή ταχύτητα και σε υψόμετρο περίπου 3000 ποδιών. Το σκάφος ήταν τελείως διάφανο. Θέλω εδώ να παρατηρήσω ότι βλέπω συχνά πως τα αεροσκάφη κάτω από συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες αναμιγνύονται με το χρώμα του ουρανού, ακόμα και όταν είναι γαλάζιος. Όταν ζεις στην ψυχρή Δανία βγαίνεις έξω και ξαπλώνεις κάτω από τον ήλιο όσο πιο συχνά μπορείς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η παραλία στην οποία πηγαίνω βρίσκεται ένα μίλι μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, έτσι έχω μελετήσει πολλές φορές τα αεροπλάνα

UFO ΣΤΗ ΠΤΗΣΗ 266 ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, 11/11/2007.

Εικόνα
Τις πρώτες ώρες της 11ης Νοεμβρίου του 2007, ο κυβερνήτης της πτήσης 266 από Λονδίνο προς Αθήνα, ανέφερε άγνωστο φωτεινό στόχο στον ουρανό πάνω από την Αττική και ενημέρωσε το τμήμα προσέγγισης του Πύργου Ελέγχου. Λίγη ώρα νωρίτερα, οι κυβερνήτες άλλων δύο πτήσεων της Ολυμπιακής αεροπορίας, συγκεκριμένα της πτήσης 730 για Κω και της πτήσης 700 για Ρόδο, είχαν αναφέρει την ίδια ακριβώς θέαση. Η αναφορά του πιλότου, που με έκπληξη είχε δει ότι από τον Αυλώνα μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το άγνωστο αντικείμενο άλλαζε συνεχώς θέσεις αριστερά του και δεξιά του, έθεσε σε συναγερμό το σύστημα αεράμυνας της χώρας, που απογείωσε δύο F-16 επιφυλακής για τον εντοπισμό του! Την αναφορά του κυβερνήτη της πτήσης 266 για περίεργο φωτεινό αντικείμενο επιβεβαίωσαν με όσα είδαν εν συνεχεία από το έδαφος τουλάχιστον 4-5 παρατηρητές και ελεγκτές της Πολιτικής και Πολεμικής Αεροπορίας. Ωστόσο, το «ασυνήθιστου σχήματος» αντικείμενο ούτε τα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας κατάφεραν να καταγράψ

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, 21/6/2007.

Από τις 21 Ιουνίου του 2007 κι για κάποιες μέρες, ένα παράξενο περιστατικό παρατηρούταν από έναν κάτοικο των Σερρών πάνω από τη πόλη. Ήταν δύο φώτα, με απόσταση το ένα από το άλλο περίπου 500 μέτρα, σε απόλυτη ευθύγραμμη σειρά. Η διεύθυνση τους ήταν σταθερή σε κάθε μέρα της εμφάνισής τους, από δυτικά προς τα ανατολικά. Περνούσαν πάνω από την πόλη σε ύψος περίπου 1 χιλιομέτρου τελείως αθόρυβα και μετά από εμφάνιση περίπου 5 με 10 λεπτών σαν να άνοιγε κάποιο παράθυρο στον ουρανό και να εξαφανίζονταν μέσα σε αυτό, πρώτα το ένα φως και μετά το άλλο. Δυστυχώς ο μάρτυρας παρά την διάρκεια και την επανάληψη του περιστατικού για αρκετές μέρες, όπως δηλώνει, δεν απαθανάτισε τη πορεία και τη κατάληξη των φώτων σε κάποιο βίντεο ή σε μερικές φωτογραφίες, αναγκαίες για την πιστοποίηση του. Πηγή: paranormap.net

ΔΙΟΠΤΕΥΣΗ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΠΙΕΡΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, 15/6/2007.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας mysteries.b2w.gr , στις 15 Ιουνίου του 2007 και ώρα 22.30, ένα στρόγγυλο ή δισκοειδές ιπτάμενο αντικείμενο αναβόσβηνε με κόκκινο και κίτρινο φως, στον βραδυνό ουρανό κοντά στην περιοχή του Ολύμπου, στο Πλαταμώνα. Το αντικείμενο μάλιστα αναφέρθηκε από 3 σημεία στην Πιερία, από μάρτυρες στην Κατερίνη, τη Παραλία Κατερίνης και τον Πλαταμώνα. Εκτός από τις μαρτυρίες, δυστυχώς δεν είχαμε κάποια φωτογραφία του...

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, 12/5/2007.

Το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαΐου του 2007 και ώρα 10 μ.μ., ο μάρτυρας του περιστατικού ήταν στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό του, με κατεύθυνση από Λιβαδειά προς Τιθορέα Φθιώτιδας. Τότε, σε κάποιο σημείο της διαδρομής, είδαν το εξής θέαμα : Μια άγνωστη ιπτάμενη μάζα σαν μια τεράστια φωτεινή μπάλα, χρώματος ασημί-μπλε πετούσε με απίστευτη ταχύτητα πάνω από το χωριό Άγιος Βλάσιος (όπως την έβλεπαν από το χωριό Χαιρώνεια, σε απόσταση 2-3 χλμ.), αναδεικνύοντας έτσι τη φωτεινότητά της. Στις 3 διακεκομμένες φορές που φάνηκε η αυτόφωτη μάζα άναβε και έσβηνε, αλλάζοντας θέση. Οι μάρτυρες παρά την παράδοξη θέαση δεν έδωσαν περισσότερη σημασία και μετά από μερικά σχόλια προχώρησαν στον προορισμό τους. Στην επιστροφή τους, λίγες ώρες μετά όμως, ξαναείδαν τη μάζα γύρω στις 1.00 π.μ. ξημερώματα της 13ης Μαΐου, αρκετά πιο κοντά. Αυτή τη φορά βρισκόταν στη Χαιρώνεια, ακίνητη, σε πολύ μικρή απόσταση από το έδαφος, απέναντι από το μνημείο της Χαιρώνειας. Ήταν σταθερή και αναβόσβηνε το έντονο φως της. Αυτή τη

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ, ΤΟ 2006.

Φθινόπωρο του 2006, μία κάτοικος Λιανοκλαδίου μαζί με τον φίλο της υπήρξαν μάρτυρες αρκετών ΑΤΙΑ, λίγο πιο έξω από την κωμόπολη. Η κοπέλα περιέγραψε τα εξής στην ιστοσελίδα antidogma.gr μερικά χρόνια μετά: ''Εγώ η ίδια ήμουν μάρτυρας της εμφάνισης ενός σμήνους UFO. Ήταν έξω από τη Λαμία, στο Λιανοκλάδι, νύχτα, γύρω στις 10, πριν από δύο χρόνια το φθινόπωρο. Είδαμε, με τον φίλο μου, επτά φωτεινά αντικείμενα όχι παραπάνω από πεντακόσια μέτρα ύψος στον ουρανό από πάνω μας. Αθόρυβα. Τελείως αθόρυβα. Πετούσαν σε σχηματισμό τρία μπροστά, το ένα πίσω από το άλλο, και τα άλλα τέσσερα ακολουθούσανε, το ένα δίπλα στο άλλο. Ήταν οβάλ σε σχήμα, ουσιαστικά επτά οβάλ δυνατά χρυσά φώτα που πετούσανε αργά και ήρεμα χωρίς να δίνουν καμία σημασία αν θα θεαθούν από τους από κάτω. Τα βλέπαμε καθαρά νομίζω για δέκα λεπτά ή πιο πολύ. Μετά μάθαμε πως τα είχαν δει κι άλλοι άνθρωποι της περιοχής. Από τότε κατάλαβα καλύτερα τις αναφορές και τις μελέτες που διάβαζα. Η αίσθηση που αποκόμισα έλεγε πολλά σε

ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΤΟ 2004.

Το 2004, στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ο άνθρωπος που ενημέρωσε το mysteries.b2w.gr για το παράξενο περιστατικό, μαζί με άλλα δύο άτομα είδε τρία λευκά φώτα που σχημάτιζαν ένα τρίγωνο στον ουρανό. Στην αρχή επειδή ήταν πολύ ψηλά φαντάστηκαν ότι θα ήταν επιβατικά αεροπλάνα και συνέχισαν αμέριμνοι την παρατήρηση τους. Ξαφνικά όμως τα φώτα βρέθηκαν -σε μηδέν χρόνο- σε εντελώς διαφορετικό σημείο του ουρανού και συνέχισαν πάλι για λίγα λεπτά σε μια ομαλή πορεία. Αυτή η απότομη μεταφορά τους έγινε 3-4 φορές μέχρι που τελικά εξαφανίστηκαν. Η παρέα αποτελούταν από ερασιτέχνες αστρονόμους που ήταν σίγουροι ότι αυτό που είδαν δεν ήταν αστρονομικό η άλλο φαινόμενο που δέχεται λογική εξήγηση. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, κατέληξαν ότι έμοιαζε περισσότερο με τις γνωστές θεάσεις τριγωνικών ΑΤΙΑ σε διάφορα μέρη του κόσμου, με κύριο χαρακτηριστικό τις απότομες εναλλαγές κατεύθυνσης με τεράστια ταχύτητα... (Πηγή: http://mysteries.b2w.gr/)

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, 31/5/2004.

Μαρτυρία: ''Το βράδυ τού Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 31 Μαΐου του 2004 και ώρα 10.00, ήμουν στο χωριό Πόροι πάνω από τον Πλαταμώνα Πιερίας μαζί με έναν φίλο. Κοιτώντας με τα κιάλια προς Χαλκιδική κάποια στιγμή γύρισα και κοίταξα προς τον ορεινό όγκο του Ολύμπου. Τότε, είδα ένα αντικείμενο πολύ φωτεινό να έρχεται με κατεύθυνση από βορρά προς νότο. Μου έκανε εντύπωση που ήταν το πιο φωτεινό σημάδι στον ουρανό και επειδή ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος το φως που εξέπεμπε ήταν ξεχωριστό. Επειδή γνωρίζω ότι δεν υπάρχει αεροδιάδρομος πάνω από τον Όλυμπο σίγουρα δεν ήταν αεροπλάνο. Επίσης δεν υπήρχε κανένα άλλο φως όπως έχουν όλα τα αεροσκάφη την ώρα της πτήσης (παλλόμενο πράσινο-κόκκινο), και όπως είχαν όλα τα αεροσκάφη πού πετούσαν στον αεροδιάδρομο της Θεσσαλονίκης (ανατολικά του Πλαταμώνα) και ήταν ευδιάκριτα. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι σε όλη την διάρκεια της παρατήρησης, από τον Όλυμπο μέχρι το σημείο που δεν είχα πλέον επαφή, πάνω από τον Κίσαβο, η φωτεινότητα του αντικε

Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, 1/6/1991.

Την 1η Ιουνίου του 1991, γύρω στις 22:00 με 23:00 το βράδυ, έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τη κεντρική Ελλάδα, μερικά ΑΤΙΑ με τριγωνικό σχήμα και με λαμπερό κίτρινο χρώμα. Προχωρούσαν ευθεία όταν ξαφνικά άλλαξαν κατεύθυνση και ξανά συνέχισαν ευθεία. Κινιόντουσαν σαν δίσκοι έτσι ώστε μπορούσες να δεις τις γωνίες των τριγώνων ν’ αλλάζουν συνεχώς τη θέση τους. Μετά από λίγο εξαφανίστηκαν. Πολλές περιοχές της Ελλάδας είχαν δει τέτοια αντικείμενα εκείνο τον καιρό και μια τοπική εφημερίδα είχε γράψει ότι αυτές οι περιοχές ταίριαζαν με τους αεροδιαδρόμους που σε επείγουσες καταστάσεις χρησιμοποιούσε το ΝΑΤΟ όταν τα αεροπλάνα του σηκώνονταν από βάσεις της Ιταλίας και της Γερμανίας. Εκείνο τον καιρό υπήρχε και η κρίση στο Ιράκ, όμως τα άγνωστα φώτα που καταγράφηκαν στην περίπτωσή αυτή δεν έμοιαζαν με αεροπλάνα.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΣΤΙΣ 2/7/2003.

Εικόνα
Μία φωτεινή ιπτάμενη σφαίρα φωτογραφίζεται στο Άστρος Κυνουρίας στις 2 Ιουλίου του 2003, στις 9μμ. Ο αυτόπτης μάρτυρας εκείνη την ώρα έπαιρνε φωτογραφίες τα αστέρια μετά τη δύση του ήλιου και δεν είχε εντοπίσει τίποτε παράξενο στον ουρανό. Έως ότου άνοιξε για πρώτη φορά το αρχείο φωτογραφιών στον υπολογιστή του και είδε το φωτεινό αντικείμενο της παρακάτω φωτογραφίας...

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΤΟ 2001.

Τον Ιούνιο του 2001, ανεξήγητα φαινόμενα παρατηρήθηκαν στην Νάξο. Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας βοσκοί στην ορεινή περιοχή Φιλιωτιου και σπηλιάς, τα μεσάνυχτα εκείνης της βραδιάς, εντόπισαν φωτεινό μεγάλο αντικείμενο να προσγειώνεται σε ορεινό βοσκοτόπι του κυκλαδίτικου νησιού.

ΚΡΕΜΛΙΝΟ, 2009.

Εικόνα
Ένα UFO σε σχήμα πυραμίδας εμφανίσθηκε πάνω από το Κρεμλίνο της Μόσχας, τέλη του 2009. Οι μάρτυρες του αντικειμένου αναφέρουν ότι το μήκος του ίσως ξεπερνούσε το ένα μίλι! Ήδη, δύο video με το άγνωστο αντικείμενο φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδα ρωσικών ειδησειογραφικών ιστοσελίδων και κάνουν το γύρο του κόσμου σε όλα τα ξένα sites. Κάποια ρωσικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για UFO.

ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΚΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 19/8/2001.

Στις 19 Αυγούστου του 2001 και ώρα 21:14, στη Σηκεά Χαλκιδικής, ένα λαμπρό κυκλικό φως, το οποίο ταξίδευε από βορρά προς νοτιοανατολικά, αρχικά έγινε ορατό στις συντεταγμένες 40.001 βόρεια 23.590 ανατολικά και χαμήλωσε ταχύτητα μετά από δύο λεπτά κατευθυνόμενο νοτιοανατολικά, όπου τελικά εξαφανίστηκε. Ο ουρανός ήταν καθαρός χωρίς σύννεφα προς εκείνη την κατεύθυνση, κάτι που δεν δικαιολογούσε την εξαφάνισή του. Το αγνώστου ταυτότητας λαμπερό φως έγινε ορατό μόνο για 2 λεπτά. (Πηγή: paranormap.net)

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, 13/4/2001.

Το πρωί τις 13ης Απριλίου του 2001, γύρω στις 4 το πρωί μέσα από την παραλία Paradise, του Ελληνικού νησιού της Μυκόνου, εγώ και οι δύο φίλοι μου είδαμε ένα παράξενο πορτοκαλί φως στον ουρανό. Οι φίλοι μου νόμιζαν πως ήταν διάττοντας αστέρας. Κοίταξα και εγώ περιμένοντας να έχει χαθεί αλλά αυτό ήταν εκεί. Κινιόταν σχεδόν με τη ταχύτητα διάττοντα αστέρα κατά μήκος του ουρανού. Τότε στο μισό της διαδρομής του έκανε κάτι πάρα πολύ παράξενο, άρχισε να κάνει απότομα ζιγκ-ζάγκ από αριστερά προς τα δεξιά και αυτά τα ζιγκ-ζαγκ έμοιαζαν ίδια και στην υψηλή ταχύτητα αλλά και στις γωνίες με τις οποίες εκτελούνταν. Το όλο περιστατικό κράτησε γύρω στα οκτώ δευτερόλεπτα αλλά σε αυτό το διάστημα έκανε γύρω στα δέκα απότομα ζιγκ-ζάγκ πριν εξαφανιστεί. Γνωρίζω πως αεροπλάνα μπορούν να κινηθούν πιο γρήγορα από αυτό που είδα όμως γνωρίζω επίσης πως κανένα γνωστό αεροπλάνο δεν θα κινιόταν όπως αυτό. Είχε μια πορτοκαλοκίτρινη λάμψη. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε λογική εξήγηση. ΠΗΓΗ: nuforc

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2001.

Τον Ιούνιο του 2001, δύο παρατηρητές κάθονται πίσω από το 1ο καταφύγιο του Λιτοχώρου (Όλυμπος) όπου υπάρχει πακτωμένο έδρανο και παρατηρούν τον έναστρο ουρανό σε σχετικά χαμηλή φωτορύπανση. Ώρα 22.15 ετοιμάζονται να φύγουν, όταν από ΒΔ κατεύθυνση και σε απόσταση 300 μέτρων και ύψος 50 μέτρων από την θέση τους εμφανίζεται μια χρυσοκόκκινη σφαίρα μεγέθους μπάλας μπάσκετ να ελίσσεται ανάμεσα στα δένδρα της πλαγιάς αθόρυβα και να κατευθύνεται προς το σημείο όπου βρίσκονταν. Πλησιάζοντας βούτηξε κυριολεκτικά στην παρακείμενη χαράδρα και εξαφανίσθηκε. Ο ένας από τους δύο παρατηρητές ανέφερε ότι αισθάνθηκε τρομερή έλξη από το αντικείμενο. Προς το τέλος του ιδίου μήνα και έτους οι ίδιοι παρατηρητές βρέθηκαν επίτηδες γύρω στα μεσάνυκτα επάνω στον Όλυμπο και σε απόσταση τουλάχιστον 4-5 χιλιομέτρων από την προηγούμενη θέση. Κινούμενοι με αυτοκίνητο, αργά, ανηφορίζοντας, αντίκρισαν 2 σφαιροειδή μεγέθους μεγάλου πορτοκαλιού και χρώματος πρασίνου να έρχονται αντίθετα προς την πορεία τους. Έβγαλαν τ

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, 8/2/2001.

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2001, το μισάωρο 19:30 με 20:00, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Βασιλείου στο Βόλο. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που διηγήθηκε την παράξενη εμφάνιση, το αντικείμενο ήταν φωτεινό, ενώ το σχήμα του ήταν οβάλ. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, τόσο που ήταν ορατό μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Κινούνταν σε ύψος περίπου 250 - 300 μέτρων και παράλληλα με την επιφάνεια της γης. Δεν ακουγόταν ήχος ούτε άφηνε πίσω του ουρά καυσαερίων ή καύσης. Η πορεία του ήταν νότια νοτιοδυτική, και το φως του λευκοκίτρινο και σταθερής φωτεινότητας. Πηγή: Ερ.Ε.Ν.Ζω

ΣΦΑΙΡΕΣ ΦΩΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, 2001.

Σε μία συγκλονιστική μαρτυρία του 2001, ένας αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα του paranormap.net, ότι είδε με τους συνεργάτες του στον Όλυμπο εκείνη τη μέρα: ''Το επάγγελμά μου είναι εργολάβος-κτηματομεσίτης και μαζί με άλλους δύο συνεργάτες μου, εκείνη τη μέρα πήγαμε να εκτιμήσουμε κάποια ακίνητα κοντά στο Λιτόχωρο. Μόλις σουρούπωσε, γύρω στις 5-6 η ώρα, είδαμε δίπλα στη πανσέληνο κι άλλα μεγάλα φώτα, συγκεκριμένα τρία αντικείμενα σε μέγεθος ίδιο με το φεγγάρι, μεγάλα, φωτεινά, και επειδή υπήρχαν αραιά σύννεφα, πότε μπαίνανε κάτω από τα σύννεφα και πότε πάνω. Μας συνάρπασαν! Σταθήκαμε εκεί και φάγαμε μισή ώρα με τρία τέταρτα να τα βλέπουμε. Τόσο όμορφα ήταν! Μας έκανε εντύπωση ότι αυτά τα τρία ολοφώτεινα αντικείμενα, διέσχιζαν τον ορίζοντα, έκαναν κύκλο και ξαναγύριζαν πίσω στο ίδιο σημείο. Σαν να έκαναν μία άσκηση. Γεμάτοι περιέργεια αποφασίσαμε να ανέβουμε πιο ψηλά για να τα δούμε καλύτερα. Ανεβήκαμε υψομετρικά περίπου 1000 μέτρα στο βουνό, ακολουθώντας την άσφ

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Εικόνα
Στη Κρήτη, στον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο κεφάλι πλάσματος (το παράξενο ον του Αποκόρωνα που μοιάζει εξωγήινο) έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου, στο χωριό Καλαμίτσι Αλεξάνδρου, στον Αποκόρωνα Χανίων.

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, 9/7/2001.

Στις 9 Ιουλίου του 2001, και ώρα 9:30μμ, μερικά παράξενα τριγωνικά σκάφη έκαναν την εμφάνισή τους στον Τρικαλινό ουρανό. Για 15 ολόκληρα λεπτά ήταν ορατά από έναν οδηγό φορτηγού και τους συνεπιβάτες του που επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά από μια νυχτερινή εκδήλωση. Εδώ να σημειώσουμε ότι κανένας τους δεν είχε πιει αλκοόλ. Τα αντικείμενα εμφανίστηκαν ξαφνικά πάνω από το φορτηγό να κάνουν κύκλους και να έρχονται όλο και πιο κοντά σε αυτό, μέχρι που ξαφνικά εξαφανίστηκαν σε μια έκρηξη ταχύτητας. Η ιστορία καταγράφηκε από την κάμερα του οδηγού που σταμάτησε και κινηματογραφούσε καθ'όλη την ώρα της στενής επαφής και το υλικό βγήκε στον αέρα από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Τρίκαλα TV. Δυστυχώς τα πλάνα δεν διασώθηκαν... (Πηγή: nuforc.org)

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2001.

Ο Λάζαρος Παυλίδης, κάτοικος Γερμανίας, τον Ιούνιο του 2001 κι ενώ στεκόταν μπροστά από το σπίτι του Χαράλαμπου Παυλίδη στο Λαιμό Πρέσπας, νύχτα, είδε προς τους γειτονικούς λόφους ένα φως στο μέγεθος μπάλας μπιλιάρδου να κινείται γρήγορα και οριζόντια με μικρή κλίση προς το έδαφος, κατευθυνόμενο από το δάσος πεύκων, που βρίσκεται απέναντι από το γυμνάσιο Λαιμού, προς την παλαιότερη εκκλησία Υπαπαντής. Η φωτεινή σφαίρα κάπου εκεί χάθηκε, στιγμιαία έχανε την οπτική επαφή με το φως, καθώς αυτό κινούμενο, περνούσε πίσω από τα δέντρα και οικήματα. ΠΗΓΗ: Περιοδικό Strange Νο 34 (Ιούνιος 2001), στήλη αλληλογραφίας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;

Εικόνα
Μετά από την πτώση του Ρόσγουελ, την κατοχή εξωγήινης τεχνολογίας και κατανόησης της, από επιστήμονες στην Αrea 51, έγκυρες αξιόπιστες πηγές αποκαλύπτουν ότι εξωγήινος πολιτισμός θέλησε για 2η φορά να ξανάρθει σε επαφή με ανθρώπους, μετά την πρώτη αποτυχημένη με τους ΝΑΖΙ το 1936 (μετά την πτώση του ufo στο Freiburg). Πριν χρόνια ο Γάλλος δημοσιογράφος Ραέλ ισχυρίστηκε πως δέχτηκε την επίσκεψη από ένα ον από άλλον πλανήτη και του ζήτησε να γίνει ο πρεσβευτής τους στην γη και να προετοιμάσει την επάνοδο τους. Ο Ραέλ μετά την περιγραφή του γκρι εξωγήινου, είπε ότι το ufo που μετέφερε τον εξωγήινο, ταξίδεψε από το σύστημα αστέρων Reticuli του αστερισμού Reticulum. Αυτό το σύστημα έχει και στο παρελθόν αναφερθεί από τον πρώην πυρηνικό φυσικό της Αrea 51, Βob Lazar και από τον χάρτη που σχεδίασε η Μπέτι Χιλ σε ύπνωση, μετά την απαγωγή της το 1962. Κατά τα λεγόμενα του Ραέλ το ον του είπε : «Εμείς είμαστε εκείνοι που σχεδίασαν όλη την ζωή πάνω στη γη. Μας περάσατε για θεούς και από εμάς

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΑΜΠΟ ΧΑΝΙΩΝ, 7/11/2000.

Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού που ονομάζεται Αλίκαμπος και βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νομού Χανίων, κοντά στα σύνορα με το νομό Ρεθύμνου, παρατηρούσαν από τις 7 Νοεμβρίου 2000 και για αρκετές ημέρες ένα UFO στον ουρανό, πάνω από το χωριό τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ήταν ένα στρογγυλό αντικείμενο το οποίο εμφανιζόταν όταν σουρούπωνε και εξαφανιζόταν όταν ξημέρωνε. Το μέγεθός του ήταν λίγο μικρότερο από το μέγεθος της Σελήνης, είχε διάφορα χρώματα, και σε άτακτα χρονικά διαστήματα «πετούσε» διάφορες ακτίνες. Εκινείτο άλλοτε αριστερά και άλλοτε δεξιά, και το πιο σημαντικό ήταν ότι το μέγεθός του μεταβαλλόταν περιοδικά από μεγάλο σε μικρό και αντίστροφα. Είναι αξιοπερίεργο ότι οι κάτοικοι άλλων κοντινών χωριών δεν το παρατήρησαν και αυτό το γεγονός προκάλεσε πολλές απορίες και ερωτηματικά. Μετά από μερικές ημέρες θεάθηκε άλλο ένα UFO στα Ιωάννινα, το οποίο, όπως είπαν οι μάρτυρες, κατέφθανε περίπου το μεσημέρι και επειδή οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι περίπου οι ίδιες με εκ

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, 25/8/2000.

Η θέαση έγινε στη Λαμία στις 25 Αυγούστου του 2000 και σύμφωνα με τον μάρτυρα κο Θεοχαρόπουλο, ήταν περίπου μεσάνυκτα και στον ουρανό υπήρχε μόνο ένα μικρό γκρι σύννεφο μέσα στο οποίο υπήρχαν μικρά φώτα τα οποία μετακινούνταν πότε αριστερά, πότε δεξιά πάντα μέσα σε αυτό το σύννεφο. Κάποια στιγμή ένα από τα φώτα εξήλθε από το μικρό σύννεφο και χάθηκε στον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα. Επειδή, το σύννεφο δεν ήταν σταθερό αλλά μετακινείτο σιγά σιγά, κατά τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα είχε φτάσει περίπου πάνω από τα Καμένα Βούρλα και επειδή πλέον ήταν πολύ μακριά, ο μάρτυρας έπαψε να το βλέπει. Πηγή: pathfinder.gr

ΖEΤΑ RETICULIS, TO ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.

Εικόνα
Σύμφωνα με έγγραφα που δόθηκαν στον Bob Lazar να μελετήσει, για να τον μυήσουν σταδιακά στο πως ακριβώς έχει η κατάσταση στην βάση S4, οι εξωγήινοι έχει προσδιορισθεί ότι προέρχονται από το ζ2 Reticuli, το δεύτερο αστέρι ενός διπλού συστήματος αστέρων στον αστερισμό Reticulum (Το Δίχτυ) που φαίνεται μόνο από το νότιο ημισφαίριο της γης. Προέρχονται από τον τέταρτο πλανήτη. Μια μέρα στον πλανήτη τους είναι περίπου 90 ώρες. Αν και η απόσταση από το ζ2 Reticuli έως την γη είναι περίπου 37 έτη φωτός, οι εξωγήινοι χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο (31 μέρες) για να την καλύψουν επειδή ο τρόπος που ταξιδεύουν δεν είναι γραμμικός. Οι εξωγήινοι που περιγράφει ο Bob Lazar είναι (ο πιο συνηθισμένος τύπος), μικρόσωμα όντα με υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και διαστάσεις μικρού παιδιού, χέρια με περίεργα μακριά δάκτυλα και με μία χαρακτηριστική γκρίζα απόχρωση στο δέρμα απ' όπου προέκυψε και η ονομασία: "οι Γκρίζοι".

ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ιδιώτη πιλότου, η θέαση έλαβε χώρα στην περιοχή Βάρη της Σύρου, στις 19 Αυγούστου, περίπου κατά το σούρουπο, όταν διέκρινε στον ουρανό ένα δισκοειδές UFO, από το κάτω μέρος του οποίου εξερχόταν μια φλόγα. Μόλις ο μάρτυρας συνειδητοποίησε τι έβλεπε, πήρε την βιντεοκάμερά του και βιντεοσκόπησε περίπου για 7 δευτερόλεπτα το UFO, γιατί μετά η κάμερά του έπαθε βλάβη και μπλόκαρε. Όμως μετά από μια ώρα η βλάβη αποκαταστάθηκε μόνη της. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην μεγέθυνση του βίντεο διακρίνεται καθαρά το δισκοειδές αντικείμενο και η φλόγα που εξέρχεται από το κάτω μέρος του. Ο μάρτυρας επειδή ήθελε να καταστεί ευρύτερα γνωστή αυτή η θέαση, παρέδωσε το φιλμ στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA αλλά τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί.

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2000.

Μαρτυρία: ''Μένω Καλαμάτα. Το καλοκαίρι του 2000 λοιπόν καθόμουν στη βεράντα με τη πεθερά μου, ήταν αργά 1.30 το βράδυ (τότε μέναμε με τον άντρα μου στο σπίτι του). Εκεί λοιπόν που καθόμαστε είδα να πέφτει κάποιο αστέρι, μετά κι άλλο, μετά κι άλλο θα έπεσαν κάπου 10 στη σειρά. Όπως κοίταζα μήπως δω κι άλλο αστέρι να πέφτει βλέπω ένα φωτιζόμενο στρογγυλό αντικείμενο να έρχεται από τη μεριά της θάλασσας προς το μέρος μας. Το έδειξα στην πεθερά μου και το είδε και αυτή. Λέω κάποιος δορυφόρος θα είναι. Τότε άρχισε να κάνει κύκλο πάνω από το σπίτι μας. Της είπα της πεθεράς μου να φέρει τα κιάλια (τα είχε φέρει από τον Καναδά γιατί μένανε εκεί πριν χρόνια). Την ώρα που πήγα να κοιτάξω με τα κιάλια το αντικείμενο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Μετά από μισή ώρα ξαναεμφανίστηκε αλλά δεν μπόρεσα να δω τίποτα με τα κιάλια. (θα μου πείτε τι περίμενα να δω με απλά κιάλια) αλλά εκείνη την ώρα πάνω στην αγωνία μου να δω τι είναι... τέλος πάντων για να μην σας κουράζω στο τέλος βγάζει καπνό από τ

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ ΑΧΑΪΑΣ, ΜΑΪΟΣ 2000.

Η παρακάτω περίπτωση προέρχεται από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, η οποία, στις 30/5/2000, έγραψε τα εξής: "Βόλτα εξωγήινων στην ορεινή Αχαΐα. Την επίσκεψη των εξωγήινων ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν προχθές οι 250 κάτοικοι της ορεινής κοινότητας Ελαιοχώρι Αχαΐας. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των κατοίκων, προχθές στις 11:30 το βράδυ, τρία μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα με χρώμα έντονο πορτοκαλί και διάμετρο 20 μέτρων, εμφανίστηκαν ξαφνικά πάνω από τα σπίτια του χωριού και άρχισαν να κινούνται προς διάφορες κατευθύνσεις. Όπως ήταν αναμενόμενο το παράξενο θέαμα προκάλεσε την περιέργεια των κατοίκων, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρατηρήσουν το φαινόμενο, ενώ κάποιοι από αυτούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.’’ «Βρισκόμασταν στο καφενείο του χωριού, όταν ξαφνικά ένας ηλικιωμένος μας είπε ότι κάτι παράξενο υπάρχει στον ουρανό. Στην αρχή νομίσαμε ότι επρόκειτο για αστείο...! Όταν όμως βγήκαμε έξω διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι μας έλεγε αλήθεια. Ήταν τρία αντικείμενα φωτεινά, που έκοβα

UFO ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ, 17/9/2009.

Εικόνα
Ένας άντρας από το Οντάριο του Καναδά, έγινε μάρτυρας και φωτογράφος στις 17 Σεπτεμβρίου του 2009, ενός ΑΤΙΑ που πετούσε χαμηλά στο έδαφος. Το αντικείμενο που φωτογραφήθηκε δεν ακολουθεί τις συνήθεις μαρτυρίες για ΑΤΙΑ, που συνήθως είναι τριγωνικά ή σε σχήμα δίσκου, αυτό φαινόταν να αλλάζει το σχήμα του κατά βούληση. Όπως είπε ο άντρας το ΑΤΙΑ πετούσε ήταν περίπου 90 μέτρα μακριά και περίπου 150 μέτρα ύψος, όταν ξαφνικά φάνηκε σαν να "ανοίγει" και να αλλάζει σχήμα.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ UFO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ 1999.

Το ίδιο βράδυ (με το προηγούμενο περιστατικό), ένα ζευγάρι συμβολαιογράφων, οι Κ. και Μ. Καρυωτάκη, κάτοικοι Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι καθώς ήταν στο μπαλκόνι τους, παρατήρησαν δύο UFO, προφανώς τα ίδια που είχαν θεαθεί στην Σταυρούπολη Ξάνθης, τα οποία ήταν περίπου πάνω από το κεφάλι τους, αλλά σε μεγάλο ύψος. Εκείνο που τους εντυπωσίασε ήταν οι κινήσεις που έκαναν τα δύο UFO, τα οποία κινούνταν άλλοτε αριστερά, άλλοτε δεξιά, ή αντίθετα, και κάμποσες φορές ανέβαιναν σε μεγαλύτερο ύψος ή κατέβαιναν πιο χαμηλά.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, 25/8/1999.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Αυγούστου του 1999 και αφορά την θέαση ενός UFO στην περιοχή της Ιερισσού, κοντά στην Χερσόνησο του Άθω. Η σχετική μαρτυρία προέρχεται από τον Βασίλειο Λέχο, υλοτόμο, 45 χρονών, ο οποίος ανέφερε στο λιμενικό φυλάκιο Βατοπεδίου ότι ένα «βαρύ αεροπλάνο» που πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους, «πετούσε πολύ χαμηλά» και «σχεδόν άγγιζε τις κορυφές των δένδρων», σε «κάποια στιγμή άρχισε να βγάζει καπνούς και πρέπει να έπεσε προς την θάλασσα» (στην περιοχή κοντά στις Ιερές Μονές Βατοπεδίου, Χιλανδαρίου και Εσφιγμένου). Εκείνη την ώρα τα ρολόγια του Λέχου και των άλλων δασεργατών που ήταν μαζί του έδειχναν 10:10πμ περίπου. «Είχε σκούρο... σταχτί χρώμα... μπορεί να 'ταν μαχητικό. Πάντως, ήταν "βαρύ"...». Όπως πρόσθεσε ο κ. Λέχος, το αεροσκάφος ακολουθούσε πτωτική πορεία προς την θάλασσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και το Επιτελείο της Πολεμικής Αεροπορίας. Σε λίγη ώρα πετούσαν πάνω από την θαλάσσια περιο

Α.Τ.Ι.Α. ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΑ, 24/7/1999.

Μετά από μερικές ημέρες, στις 24 Ιουλίου του 1999, κατά τις 9.30 το βράδυ, ο Ανδρέας Καραγιώργος παρατήρησε πάλι ένα αντικείμενο βορειοδυτικά πάνω από το Ρέθυμνο, το οποίο σταδιακά μεγάλωνε και ήταν πολύχρωμο, με κόκκινα, κίτρινα, μπλε φώτα, τα οποία αναβόσβηναν διαδοχικά και προέβαινε σε διάφορους ελιγμούς. Κατά τις δέκα, παρατήρησε βορειοδυτικά, ένα άλλο ιπτάμενο αντικείμενο, του οποίου το φως ήταν τόσο δυνατό, που ασυναίσθητα έβαλε τα χέρια του πάνω στα μάτια του. Και αυτό το UFO είχε το ίδιο πολύχρωμο φως όπως και το προηγούμενο. Μετά από λόγο, το πλησίασε ένα άλλο πολύχρωμο UFO, και σε λίγο εξαφανίστηκαν. Κατά τις 12.00 αντίκρισε ένα άλλο UFO, το οποίο όπως και τα προηγούμενα, ήταν πολύχρωμο, αλλά μετά το φως του έγινε άσπρο και πολύ λαμπρό και μετά έσβησε. Μετά από αυτή την θέαση, ο Ανδρέας πήγε να κοιμηθεί επειδή την επόμενη μέρα θα αναχωρούσαν από το Ρέθυμνο για τον Άγιο Νικόλαο. Είχε την αίσθηση ότι τα UFO παρακολουθούσαν αυτόν... Διαβάστε επίσης: Α.Τ.Ι.Α. ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο

Α.Τ.Ι.Α. ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, 18/7/1999.

Στις 18 Ιουλίου του 1999, ο Ανδρέας Καραγιώργος μετέβη με τους γονείς του στο Ρέθυμνο Κρήτης. Κατά τις 9 το βράδυ καθόταν μαζί τους στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και αγνάντευαν τον ουρανό και την θάλασσα. Ξαφνικά ο Ανδρέας παρατήρησε ένα φως πολύ λαμπρό, σαν αστέρι, το οποίο αιωρείτο σε μικρό ύψος. Αρχικά ήταν άσπρο και μετέπειτα έγινε κόκκινο. Σύντομα όμως έγινε πάλι άσπρο και σταδιακά άρχισε να αυξάνεται και να λάμπει πολύ φωτεινά. Τότε ο Ανδρέας λέει στον πατέρα του που παρακολουθούσε τηλεόραση. «Μπαμπά, τι είναι αυτό;», και του έδειξε το λαμπρό φως. Όμως, την ίδια στιγμή το φως μετατράπηκε σε απαλό κόκκινο και ο πατέρας του τού απάντησε αδιάφορα «Δεν είναι τίποτα». Και τότε άρχισε κάτι περίεργο. Ο Ανδρέας επέμενε ότι κάτι συμβαίνει με αυτό το φως, αλλά όταν ο πατέρας του γυρνούσε να το κοιτάξει το φως έσβηνε, και όταν κοίταζε την τηλεόραση άναβε πάλι. Όταν έφυγε ο πατέρας του το φως άρχισε να δυναμώνει αρκετά, αλλά τελικά μετατράπηκε σε μια σκιά ιπτάμενου δίσκου, η οπο

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΣΟΥΛΙΟΝ ΣΕΡΡΩΝ, 25/6/1999.

Στις 25 Ιουνίου του 1999 και ώρα 11:40 μ.μ., ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού Α.Τ.Ι.Α. που συνέβη στο Μικρό Σούλη Σερρών, καθόταν έξω από την κατοικία του κοιτώντας το κάμπο των Σερρών. Το σπίτι είναι στην αρχή του χωριού Μικρό Σούλι που είναι επάνω σε λόφο και έχει εξαιρετική θέα στο κάμπο. Το βράδυ εκείνο καθώς κοίταζε προς τη πλευρά των Σερρών εντόπισε ένα φωτεινό αντικείμενο να κινείται χαμηλά και με μικρή ταχύτητα πάνω από τον κάμπο. Η πορεία του ήταν βορειοανατολική. Στην αρχή το πέρασε για αεροπλάνο που πετούσε χαμηλά, αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι τι φως που υπήρχε ήταν αρκετά δυνατό για αεροπλάνο. Το παρακολούθησε για λίγα δευτερόλεπτα, όταν ξαφνικά το φως χαμήλωσε προς το έδαφος και στρίβοντας κινήθηκε προς το μέρος του. Τότε φαινόταν πιο καθαρά, ήταν ένα άσπρο φως διάχυτο, πολύ ισχυρό, το οποίο πλησίαζε μια κορυφή ενός κοντινού λόφου. Το φως είχε πορεία να περάσει πάνω από τον μάρτυρα όταν ξαφνικά χάθηκε. Η απόσταση τη στιγμή που έσβησε ήταν 300 μέτρα από το μάρτυρα. Αυτό

ΔΥΟ UFOs ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 1999.

Εικόνα
Στις 20 Ιουνίου του 1999, άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα εντοπίστηκαν και φωτογραφήθηκαν, στις 10 το πρωί, από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών επικοινωνιών (τον Παρασκευά Κοτσοβάνη), μαζί με έναν συνάδελφό του από την Κομοτηνή. Οι δύο άντρες είχαν ανέβει εκείνο το πρωινό στο πάρκο κεραιών του δήμου Σταυρούπολης στην Ξάνθη, για εργασίες συντήρησης, ένα πάρκο κεραιών που βρίσκεται στο όρος Αχλατ Τσαλ, σε υψόμετρο 1440 μέτρων. Τα δύο παράξενα UFO, μετά από αρκετές αναλαμπές φωτός εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, από Καβάλα προς Αλεξανδρούπολη. Το ίδιο βράδυ το ζεύγος των συμβολαιογράφων Κ. και Μ. Καρυωτάκη την ώρα που έτρωγαν στο μπαλκόνι τους, είδαν τα δυο φωτεινά αντικείμενα να αναβοσβήνουν στον ουρανό. Παρατήρησαν μάλιστα ότι όσο το ένα από τα δυο παρέμενε σταθερό το άλλο βρισκόταν σε κατακόρυφη κίνηση. Το μέγεθος των UFO υπολογίστηκε στα 40-50 μέτρα! Το θέμα πήρε δημοσιότητα από δύο τηλεοπτικά κανάλια (Skai & Ant1) στις 25/6/1999, αλλά και από την ημερήσια εφημερίδα ''Ελεύθερ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΤΟ 1998.

Το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου του 1998, επτά νεαρά άτομα κάθονταν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, συζητώντας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία διαρκούσε αρκετές ώρες, ασυναίσθητα παρατηρούσαν και τον ουρανό. Στις 2:35 μετά τα μεσάνυχτα, ένα από τα μέλη της παρέας διέκρινε στον ουρανό νοτιοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου ένα φωτεινό αντικείμενο που εκτελούσε ασυνήθιστες κινήσεις. Ο νεαρός που το εντόπισε πρώτος έμεινε αμίλητος, καθώς πρώτη φορά διέκρινε ένα UFO! Πέντε δευτερόλεπτα αργότερα, έγινε αντιληπτό και από την υπόλοιπη παρέα. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, ήταν πύρινο, με ωοειδές σχήμα, και ακολουθούσε μία πορεία από νοτιοδυτικά προς βορειοανατολικά. Όταν έφθασε στο ζενίθ του ουράνιου θόλου διαχωρίστηκε σε δύο ίσα μέρη... τα οποία συνέχισαν δίπλα δίπλα να διαγράφουν καθαρά την ίδια πορεία. Τα δύο πλέον « πύρινα » αντικείμενα, που είχαν το ίδιο σχήμα σε σχέση με το αρχικό αντικείμενο, μετατοπίστηκα

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ 2ου ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 30/6/1997.

Στις 30 Ιουνίου του 1997 και ώρα τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε στα Πετράλωνα Χαλκιδικής να πετά λίγο πιο πάνω από το έδαφος (στα 5 μέτρα), χωρίς να κάνει κανένα ήχο. Το σχήμα του, σύμφωνα πάντα με την μάρτυρα που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής μπροστά του, έμοιαζε με μικρό πουροειδές υποβρύχιο, ενώ δεν φαινόταν ούτε το χρώμα του αλλά ούτε και τα δύο μεγάλα φώτα που έφεγγαν από πίσω του. Η κοπέλα τρόμαξε τόσο πολύ με την ανεξήγητη εμπειρία της που όταν πήγε στο σπίτι της ήταν τόσο ταραγμένη που άρχισε να ουρλιάζει σαν τρελή. Έκτοτε, σε όσους ανέφερε το περιστατικό δεν έδειχναν να την πιστεύουν...

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΤΟ 1996.

Το 1996 στο Φραγκοκάστελο της Κρήτης κατά τις 2 το βράδυ και ενώ ο μάρτυρας του περιστατικού ήταν ξαπλωμένος στην αμμουδιά, απολύτως νηφάλιος, κάτι πολύ φωτεινό διέσχισε ολόκληρο τον ορίζοντα σε ευθεία γραμμή με τρομερή ταχύτητα (μέσα σε 2-3 sec) χωρίς να ακουστεί το παραμικρό στην απόλυτη ησυχία της νύχτας! Και δεν το είδε μόνο αυτός αλλά και ολόκληρη η παρέα του, που αμέσως αναρωτήθηκε τι πραγματικά ήταν. Δεν είχε ουρά, φαινόταν τεχνητό καθότι λευκό και όχι υποκίτρινο, πετούσε χαμηλά και όπως έγραφε κατά λέξη η αναφορά: διέσχισε όλο τον ορίζοντα απ' άκρη σ' άκρη. (Πηγή: expertgr.com)

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1994.

Μια καλοκαιρινή νύχτα του 1994 στον Μονόλιθο της Σαντορίνης, μετά τη τελευταία αναχώρηση της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας για Ηράκλειο (στις 02:30 περίπου) και ενώ το αεροδρόμιο έκλεινε, (είχαν φύγει οι ΕΕΚ και οι υπόλοιποι υπάλληλοι) εμφανίστηκε ένα τεράστιο φως στον ορίζοντα σαν αεροσκάφος που ερχόταν για προσγείωση. Ένας αστυνομικός ειδοποίησε τους υπεύθυνους οι οποίοι σε 5 λεπτά έφθασαν στο αεροδρόμιο. Άναψαν τα φώτα του διαδρόμου και προσπάθησαν να κάνουν επαφή με το πιθανό αεροσκάφος αλλά μάταια. Το φως πλησίασε με τεράστια ταχύτητα στο κατώφλι του διαδρόμου (βόρεια) και τελείως αθόρυβα έκανε βουτιά σαν να θέλει να συντριβεί και μετά εκτοξεύθηκε κάθετα προς τα επάνω. Σε ύψος 1000 μέτρων περίπου έγινε έντονο πράσινο και πορτοκαλί και εξαφανίσθηκε. Το είδαν περίπου 3 άτομα του αεροδρομίου και καμιά εικοσαριά θαμώνες σε μια ταβέρνα του Μονόλιθου δίπλα ακριβώς απʼ το διάδρομο. Κανένας δεν το ανέφερε επίσημα και το ζήτημα ξεχάστηκε την επομένη. Τα ηλεκτροπαραγωγά μηχανήματα της Θήρας παρουσί

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1996.

Το φθινόπωρο του 1996, κατά την διάρκεια της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, ο Μ.Π., μάρτυρας του περιστατικού, καθώς υπηρετούσε την θητεία του στην αεροπορία, στην 115 Π.Μ. στη Σούδα, εντόπισε κάτι το συγκλονιστικό: ''Κατά τη θητεία μου στην 115 Π.Μ. έλαβε μέρος ένα γεγονός που το αντιληφθήκαμε όλοι όσοι βρισκόμασταν στην μοίρα που άνηκα τότε, στην ΜΕΕΠ της οποίας ο θάλαμος βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα υπόγεια του Θαλάμου Επιχειρήσεων (Θ.Ε.) της πτέρυγας, καθώς και όσοι βρισκόταν μέσα στον Θ.Ε. Περίπου στις 23:30 μας ξύπνησε με φωνές ο συνάδελφος που ήταν υπεύθυνος κιλικίου, ο οποίος λόγο της άσκησης βρισκόταν στο Θ.Ε. για να εξυπηρετεί τους αξιωματικούς που ήταν εκεί, λέγοντας μας ότι στο ραντάρ έπιασαν 7 UFO πάνω από το Ρέθυμνο. Σηκωθήκαμε λοιπών όλοι και λόγο του ότι ήμασταν ντυμένοι πλήρως όπως επιβάλει η κατάσταση επιφυλακής που ήμασταν εξαιτίας της άσκησης, βγήκαμε αμέσως έξω όπου και είδαμε όλους όσους ήταν τότε στον Θ.Ε. να έχουν βγει έξω και να κοιτούν τον καθαρό από νέφη ουρανό στ

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ 1996.

Από τα πιο σημαντικά περιστατικά που σχετίζεται με ΑΤΙΑ τα τελευταία χρόνια συνέβη στο χωριό Ποταμός, έξω από την πόλη της Κέρκυρας, ανήμερα του Πάσχα του 1996. Η ιστορία επιβεβαιώνεται από δεκάδες επώνυμες μαρτυρίες και από χειροπιαστά τεκμήρια για τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε δέντρα και σπίτια. Οι κάτοικοι του χωριού παρατήρησαν τέσσερα σφαιρικά αντικείμενα κόκκινου χρώματος να πετούν πάνω από την περιοχή. Τα αντικείμενα σταδιακά χαμήλωσαν από τα 200 στα 150 μέτρα ύψος, για να επανέλθουν όμως στο αρχικό τους ύψος και τελικά να απομακρυνθούν με μεγάλη ταχύτητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι μεγαλύτερες ζημιές προκλήθηκαν ακριβώς στην περιοχή όπου σύμφωνα με τους μάρτυρες χαμήλωσαν τα αντικείμενα. Με το περιστατικό ασχολήθηκαν τα τοπικά ΜΜΕ, γεγονός σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο τοπικός ερευνητής Ι. Δημητράτος, ο οποίος ερεύνησε το συμβάν και τράβηξε αρκετές φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν, δημοσίευσε σχετικό άρθρο στην τοπική εφημερίδα "Κερκυραϊκό Βήμα"

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 1992.

Μία συγκλονιστική μαρτυρία 1ου τύπου, μας έρχεται από χωρίο της Πιερίας, τον Ιούλιο του 1992. Ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού έγραψε περί αυτού αναλυτικά στο φόρουμ του esoterica.gr τα εξής: ''Οι κάτοικοι τις περιοχής στην οποία ζω, είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι. Τις καλοκαιρινές νύχτες είναι στα χωράφια τους αφού ασχολούνται με τη καλλιέργεια καπνού. Έτσι έχουν δει πολλά. Το πρώτο δικό μου περιστατικό έγινε τον Ιούλιο του 1992. Καθόμασταν στο μπαλκόνι και τρώγαμε με ένα ζευγάρι φίλων από την Αθήνα. Ξαφνικά η κοπέλα, μας λέει πως είδε ένα παράξενο φως που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χάθηκε. Για να πω την αλήθεια την ειρωνεύτηκα κάπως, λέγοντας πως εδώ ο ουρανός είναι τόσο καθαρός που μάλλον ήταν κάποιο αστέρι . Σε 5' λεπτά όμως άρχισε ένα πραγματικό σόου. Καμιά δεκαριά τέτοια φωτάκια εμφανίζονταν από το πουθενά έκαναν μια μικρή πορεία και εξαφανιζόντουσαν πάλι. Δεν ήταν αστέρια σίγουρα. Εμένα προσωπικά μου έδιναν την αίσθηση πως είναι κάτι που μοιάζει με ηλεκτρισ

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, 2/9/1990.

Εικόνα
Ήταν Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου του 1990, όταν μία σειρά από περίεργα φώτα αρχικά εντοπίστηκαν να διασχίζουν τον κεντροελλαδικό χώρο. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για ένα σμήνος 12 με 17 ιπτάμενων αντικειμένων, που εμφανίστηκαν αρχικά επάνω από το βουνό της Πεντέλης, στην Αθήνα, πέρασαν πάνω από την Κεντρική Ελλάδα, και κατευθύνθηκαν βόρεια. Εκεί, καθώς πετούσαν πάνω από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τελικά την Καβάλα, άλλαξαν πορεία, και κατευθύνθηκαν πίσω ξανά στη νότια Ελλάδα. Αυτή τη φορά το παράξενο σμήνος πετά νότια ως την Πελοπόννησο, όπου και πάλι αλλάζει πορεία προς την κεντρική Ελλάδα. Σε αυτό το σημείο, περίπου στις 9:30 μ.μ., ένα από τα ΑΤΙΑ φαίνεται να έχει δυσλειτουργίες, δεδομένου ότι αλλάζει το χρώμα του σε φωτεινό κόκκινο και ακούγονται μεταλλικοί θόρυβοι. Τότε, κακήν-κακός προσγειώνεται άτσαλα στο λόφο Τυμφρηστό, πλησίον της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, σε υψόμετρο 726 μέτρων, ακριβώς έξω από το μικρό χωριό Μέγας Πλάτανος, μερικά χιλιόμετρα από την Αταλάντη. Μόλις το

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, 2/9/1990.

Εικόνα
Το γεγονός που συνέβη το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου του 1990 στην Αταλάντη, δεν ήταν ένα απομονωμένο γεγονός. Συνέβη ως αποτέλεσμα μιας σειράς εμφανίσεων και στενών επαφών που σημάδεψαν εκείνη τη μέρα την Ελλάδα. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο όχι για ένα, αλλά για 12 με 17 ιπτάμενα αντικείμενα, που εμφανίστηκαν αρχικά επάνω από το βουνό της Πεντέλης, στην Αθήνα, σύμφωνα με την πρώτη μαρτυρία που καταγράφηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στις 2 Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς. Το σμήνος από τα ΑΤΙΑ, περνάει πάνω από την Κεντρική Ελλάδα, κατευθυνόμενο προς τον Βορρά, και φτάνει στη Μακεδονία. Δεκάδες κάτοικοι της Μακεδονίας, από την Κοζάνη μέχρι την Χαλκιδική , έτυχε, το βράδυ τής Κυριακής να έχουν στραμμένα τα μάτια τους, στο συννεφιασμένο ουρανό της βόρειας Ελλάδας. Όλοι τους είδαν την ίδια ώρα ένα… ιπτάμενο τρένο! Μια σειρά από κιτρινοκόκκινα φώτα πετούσε στον ουρανό! «απίστευτο κι όμως αληθινό» υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες.«Μπερδεύτηκαν! Κάτι άλλο θα είδαν και το