Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 13, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ, 2/11/1966.

Εικόνα
Τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου του 1966, οι κάτοικοι του χωριού της Ανεμωτιάς, στη Μυτιλήνη, πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους του χωριού από ισχυρές δονήσεις, που έκαναν τα σπίτια τους να σείονται. Έκπληκτοι, είδαν στον ουρανό πάνω από το χωριό τους και σε μεγάλο ύψος, ένα φωτεινό αντικείμενο καλυμμένο με φλόγες, το οποίο άφηνε πίσω του μία ουρά έντονου γαλάζιου χρώματος. Το παράξενο αντικείμενο είχε κατεύθυνση από τα ανατολικά προς τα δυτικά, όπου και χάθηκε. Η σύντομη αυτή είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 02/11/1966.

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΒΟΛΟΥ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1965.

Τον Αύγουστο του 1965, στο Βελεστίνο του Βόλου, ο ναυτικός κ. Χρήστος Χατζηθεοδώρου είδε στις 9μμ ένα UFO κυκλικού σχήματος, που στεκόταν ακίνητο σ’ένα όχι και τόσο σαφώς προσδιοριζόμενο ύψος. Το UFO ήταν ορατό για 10 λεπτά, μέχρι που εξαφανίστηκε από νοτιοανατολικά προς βορειοδυτικά. Πηγή: Σωκράτης Αικατερινίδης, εξωγήινα όντα στην Ελλάδα, τόμος 1.

ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 10/5/1965.

Εικόνα
Οι κάτοικοι των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης παρατήρησαν ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο να υπερίπταται πάνω από την πόλη τους περίπου στις δέκα η ώρα το βράδυ του Σαββάτου, στις 10 Μαΐου του 1965. Το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο κινούνταν αργά και παντελώς αθόρυβα, εκπέμποντας φως, όχι σε μεγάλο ύψος και με κατεύθυνση από τα βόρεια προς τα νότια, ενώ μετά από λίγο χάθηκε από τα μάτια τους. Οι ψυχραιμότεροι ισχυρίζονταν ότι επρόκειτο πιθανόν για κάποιον τεχνητό δορυφόρο, που διέσχιζε τον ουράνιο θόλο, αλλά μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων πίστευαν ότι ίσως είχαν την ευκαιρία να δουν από μακριά μια προηγμένη εξωγήινη μηχανή. Πάντως, όλοι γενικά οι κάτοικοι της περιοχής, που έτυχε να προσέξουν το φαινόμενο, είχαν θορυβηθεί. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 11/05/1965.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΦΛΩΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1965.

Τον Απρίλιο του 1965, ένα άγνωστο αεροπλάνο εθεάθη κλυδωνιζόμενο εν μέσω καπνών υπεράνω του έλους του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας. Οι έρευνες οι οποίες έγιναν από της αστυνομικές αρχές και από τρία αεροπλάνα της ΕΒΑ δεν είχαν αποτέλεσμα. (Πηγή: Εφημερίδα Αθηναϊκή 29-4-1965)