Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 28, 2009

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

---- ΜΟΝΤΡΕΑΛ 1990 ----

Εικόνα
Νοέμβριος του 1990. Δεκάδες άτομα και αστυνομικοί της περιοχής του Μόντρεαλ είδαν ένα λαμπερό αντικείμενο πάνω από ένα ξενοδοχείο της πόλης. Το στρογγυλό αντικείμενο ήταν ορατό για ώρες πριν εξαφανιστεί μέσα σε πυκνό σύννεφο. 2 χρόνια αργότερα, επιστήμονας ερευνών σε τμήμα της ΝΑΣΑ εκπόνησε αναφορά, όπου ανέφερε ότι το αντικείμενο ήταν κανονικό και όχι απλά μια αντανάκλαση. Μετά από αναλύσεις φωτογραφιών φάνηκε ότι το αντικείμενο πετούσε σε ύψος 1500 με 3000 μέτρων και είχε περίπου 600 μέτρα μήκος .

---- ΛΟΜΑΣ ΝΤΙΤΣΑΜΙΤΣΑ, ΜΕΞΙΚΟ 1997 ----

Εικόνα
Την 6/8/1997 στις 5μ.μ. στην πόλη Λόμας Ντιτσαμίτσα του Μεξικού, ξαφνικά ένα αιωρούμενο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου φαίνεται κοντά στα κτίρια Ραουρέλες. Το περιστατικό τραβήχτηκε σε βίντεο από εργαζόμενο σε γραφείο σε απέναντι πολυκατοικία, με την κάμερα του διευθυντή του. Το video αναλύθηκε, βρέθηκε γνήσιο από τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού και παίχτηκε στην τηλεόραση. Πριν δημοσιευθεί, πολλοί μάρτυρες ανέφεραν το περιστατικό στις αρχές.

ΟΙ «ΗΜΙΣΕΛΙΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ» ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1947.

Εικόνα
Στις 25 Ιουνίου του 1947, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Κένεθ Άρνολντ, καθώς πετούσε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο πάνω από το βουνό Ρενίρ που βρίσκεται στη πολιτεία της Ουάσινγκτον στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, βλέπει εννέα αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη, μήκους 15 μέτρων, που έμοιαζαν με ημισέλινους δίσκους, να πετούν σε απόσταση 32 με 40 χιλιομέτρων, ακανόνιστα και με εκπληκτική ταχύτητα (περίπου 2700 χιλιομέτρων την ώρα) σε ήψος 3000 μέτρων. Φοβούμενος Ρωσικη εισβολή ανέφερε το συμβάν στo FBI που με τη σειρά του διενήργησε έρευνα μαζί με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ. Το γεγονός διέρρευσε στη δημοσιότητα και μάλιστα χάριν αυτού υιοθετήθηκε ο όρος «ιπτάμενος δίσκος», αφού ένας συντάκτης της εφημερίδας Eastern Oregonian διαστρεύλωσε την μαρτυρία λόγω ελλειπή πληροφόρησης γράφοντας ότι ο Άρνολντ είδε στρόγγυλά - δισκοειδή αντικείμενα κι όχι ημισέληνα, που ήταν και η πραγματική του μαρτυρία. Πάντως, μέσα σε μερικές εβδομάδες, υπήρχαν εκατοντάδες αναφορές από όλη

---- ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, 1986 ----

Εικόνα
Νοέμβριος 1986. Αεροσκάφος ιαπωνικών αερογραμμών πετούσε πάνω από την Αλάσκα για το Τόκιο και ο πιλότος πρόσεξε παράξενα φώτα να κινούνται μπροστά του. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο άρχισε να κινείται προς το αεροσκάφος. Αρχικά, ο πιλότος, το πέρασε για μαχητικό αλλά ήταν στρογγυλό και διπλάσιο σε μέγεθος.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ & ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ - ΖΩΩΝ.

Εικόνα
Ο όρος «ακρωτηριασμός βοοειδών» (ή στα αγγλικά: Cattle mutilation) χρησιμοποιείται για να περιγράψει πτώματα ζώων με «ασυνήθιστα» ή «ανεξήγητα» χαρακτηριστικά. «Ασυνήθιστα» και «ανεξήγητα» μπορεί να είναι οποιοδήποτε σημάδι, κόψιμο, πληγή, τομή, εκτομή, πρήξιμο, μελανιά, διόγκωμα, εκδορά, κάκωση ή απουσία οργάνου ή αίματος, που δεν έχει γίνει με δάγκωμα ζώου αλλά με χειρουργική τομή ακριβείας. Αυτοί οι ακρωτηριασμοί συνήθως παρατηρούνται σε αγελάδες, βόδια, άλογα, βουβάλια και άλλα μεγάλα οικόσιτα θηλαστικά. Το περίεργο σε αυτά είναι ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ αίμα ή υπολείμματα κοντά στα σώματα και ίχνη επίθεσης από σαρκοφάγο ζώο. Οι επιθέσεις αποδίδονται σε τρεις παράγοντες: Πιθανότατα σε ανθρώπους που θέλουν να βλάψουν τους κτηνοτρόφους, σε πτωματοφάγα ζώα, ύαινες, κογιότ ή ρακούν, που δεν ρουφούν αίμα όμως (με αίμα τρέφονται μόνο τα κουνούπια, οι βδέλλες τα τσιμπούρια, κάποιες νυχτερίδες και μερικές νυφίτσες), ή σε πειραματισμούς εξωγήινων, αφού αρκετά από τα πτώματα των ζώων αυτών

---- ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ----

Εικόνα
Το 1995 αρκετοί απαχθέντες από εξωγήινους, ισχυρίστηκαν ότι έχουν εμφύτευμα και πήγαν να δούν τον Δρ Ρότζερ Λίαρ, ο οποίος έκανε μικρά χειρουργεία για να τα αφαιρέσει. Ανέλυσε τα εμφυτεύματα στο Εθνικό Εργαστήριο του Λος Άλαμος και σε μερικά βρήκε ασυνήθηστα στοιχεία. Αυτά τα εμφυτεύματα είχαν ένα σκληρό βιολογικό κέλυφος που τα προστάτευε από τη θερμοκρασία καλυμμένο με νευρικές απολήξεις που συνδέουν τα εμφυτεύματα με το νευρικό σύστημα του κάθε απαχθέντος.

Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΛΙΝΤΑ ΚΟΡΤΙΛΕ, 30/11/1989.

Εικόνα
Ήταν το 1989 στη Νέα Υόρκη όταν η Linda Cortile Napolitano απήχθη «μαγικά» από το διαμέρισμά της, με τη συγκεκριμένη μάλιστα απαγωγή να έχει αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες! Το ημερολόγιο έγραφε 30 Νοεμβρίου του 1989, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν έλαβε χώρα η εξωγήινη απαγωγή που έγινε θρύλος στη Νέα Υόρκη. Η γυναίκα δεν θυμόταν τίποτα αρχικά όταν επισκέφθηκε τον ειδικό ερευνητή UFO και υπνοθεραπευτή Budd Hopkins, παρά μόνο ότι την είχαν απαγάγει οι εξωγήινοι πριν 20 χρόνια. Ο Hopkins χρησιμοποιούσε την ύπνωση για να βοηθήσει ανθρώπους να θυμηθούν εμπειρίες για τις οποίες δεν είχαν συνειδητή μνήμη. Όπως και να ‘χει, η Linda κατάφερε να συνδέσει τα ελλιπή κομμάτια του παζλ: τρεις εξωγήινοι τη μετέφεραν με αιώρηση από το δωμάτιό της στον ιπτάμενο δίσκο, μέσα από το παράθυρό της, με όσα συνέβησαν εκεί να ακολουθούν τη γνωστή πεπατημένη των πειραμάτων και της τηλεπαθητικής επικοινωνίας. Μέσα στο διαστημόπλοιο η Linda κοιτούσε έντρομη, καθώς οι εξωγήινοι συγκεντρώνονταν γύρω της κρατώντας όρ

---- Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΓΩΓΗ, 1962 ----

Εικόνα
Η ιστορία των Μπάρνι και Μπέτι Χιλς, ήταν η απαρχή για το φαινόμενο των εξωγήινων απαγωγών. Το 1962 επέστρεφαν σπίτι τους από το Μόντρεαλ με το αμάξι τους όταν ένα έντονο φως στον ουρανό εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε ξαφνικά. Από τότε το ζευγάρι υπέφερε στην υγεία του και η Μπέτι έμεινε στείρα και είχε συνέχεια εφιάλτες. 2 χρόνια μετά, συμφώνησαν να υπνωτιστούν από τον Δρ Μπένζαμιν Σάιμον. Είπαν και οι δύο την ίδια ιστορία. Την ιστορία της απαγωγής, της μεταφοράς και της εξέτασης τους πάνω σε ένα UFO καθώς διέσχιζαν τα λευκά όρη. Η Μπέτι όμως είπε και κάτι παραπάνω. Όντας σε ύπνωση, σχεδίασε ένα χάρτη άστρων, τα οποία είδε, όταν ήταν πάνω στο UFO και ταιριάζουν στο σύστημα Zeta Reticuli το οποίο ανακαλύφθηκε χρόνια μετά αφού η Μπέτι σχεδίασε το χάρτη της.