Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 20, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΤΟ 1968.

Το 1968, στις 11 το βράδυ αγνώστου μέρας και το μήνα Ιούλιο με Αύγουστο, ένα φωτεινό, λευκό και κυκλικό ΑΤΙΑ έγινε αντιληπτό από τον κ. Σταύρο Αγγελίδη στις Σάππες Κομοτηνής. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι το ΑΤΙΑ είχε γωνιώδη απόσταση 50-60 μοιρών, πολύ γρήγορη κίνηση και πιθανή γωνιώδη ταχύτητα 90 μοιρών. Το αντικείμενο κινήθηκε αρχικά προς δυτικά, κατόπιν προς ανατολικά, εν συνεχεία στράφηκε από το μα νότια και τελικά πάλι ανατολικά. Ο μάρτυρας πρόσθεσε ακόμη, ότι είχε την εντύπωση ότι το ΑΤΙΑ άλλαξε απότομα πορεία σαν «κάτι να ήθελε να αποφύγει…». Μαζί του ήταν και ο 18χρονος μαθητής Κ.Π. που επίσης δήλωνε μάρτυρας τον όσων είδε ο κος Σταύρος. Πηγή: Γιώργος Μπαλάνος, Όντα από το διάστημα, εκδόσεις : Φ. Πατσούρη.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΟ 1967.

Εικόνα
Στις 3 Οκτωβρίου του 1967, οι Θεσσαλονικείς παρατηρούσαν κατάπληκτοι ένα τεράστιο φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό της πόλης τους, το οποίο ήταν ορατό για δύο ώρες περίπου. Δύο ημέρες αργότερα, στις 5 Οκτωβρίου, ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, παρόμοιο με εκείνο της Θεσσαλονίκης, πετούσε πάνω από την Αλεξανδρούπολη από τις οχτώ έως τις εννέα και μισή το βράδυ. Οι κάτοικοι της πόλης ισχυρίστηκαν ότι είδαν κάποια στιγμή το πτητικό μηχάνημα να πέφτει εντός του ελληνικού εδάφους. Αν και έγιναν πολύωρες αναζητήσεις σε διάφορες περιοχές του Έβρου, δεν κατέστη δυνατό να το εντοπίσουν. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», στις 06/10/1967.

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, 10/7/1966.

Η εφημερίδα Ακρόπολις, στο φύλλο της 10ης Ιουλίου του 1966, αναφέρει ένα κόκκινο φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο στο μέγεθος της πανσελήνου που εμφανίστηκε να κινείται στον ουρανό δυτικά των Χανίων, επί πέντε λεπτά. (Πηγή: Ερ.Ε.Ν.Ζω)