Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 5, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '50.

Μια μέρα της δεκαετίας του 1950, ενώ ο μάρτυρας του περιστατικού καθόταν στην παραλία "Γραμμένο" του νομού Χανίων, μαζί με 4-5 άτομα, ξαφνικά από την μεριά της θάλασσας, σε απόσταση 2 χλμ περίπου απ'αυτούς, εμφανίστηκε ένα τεράστιο "κουτί", πολύ έντονα φωτισμένο, το οποίο αποτελούνταν από πολλά παράθυρα. Η περιγραφή θύμιζε πολυκατοικία. Το αντικείμενο αυτό έμοιαζε περισσότερο να πλέει στην θάλασσα. Το πιο έντονο χαρακτηριστικό του ήταν το θεόρατο φως που εξέπεμπε σαν φως γιγαντιαίου προβολέα που φώτιζε τα βράχια και διαθλόταν στον ουρανό. Μετά από λίγη ώρα έφυγε αργά, αργά. (Πηγή: Ερ.Ε.Ν.Ζω)

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΠΑΡΓΑ, 5/3/1958.

Στις 5 Μαρτίου του 1958, σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής, οι κάτοικοι της Πάργας είδαν να κινείται στην επιφάνεια της θάλασσας του Ιονίου, ένα μαύρο ιπτάμενο αντικείμενο που έτρεχε «με ταχύτητα διάττοντος αστέρος». Το δημοσίευμα προσθέτει ότι κατά την πορεία του το ΑΤΙΑ δεν προκαλούσε θόρυβο. (Πηγή: Εξωγήινα όντα στην Ελλάδα)

ΕΚΡΗΞΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, 4/2/1958.

Εικόνα
Το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου του 1958, οι κάτοικοι της Καρπάθου έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της εμφάνισης ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου πάνω από το νησί τους. Στις 09:30 εκείνο το πρωί, ένα φωτεινό σώμα, στο οποίο διακρινόταν μία «λευκή ουρά», εμφανίστηκε στον ορίζοντα, κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η εμφάνιση του αγνώστου αντικειμένου ήταν περισσότερο ορατή από τη θέση Νερόμυλος Δαμανίου, της Κοινότητας Ολύμπου. Ξαφνικά, ακούστηκε μία ισχυρή έκρηξη και το παράξενο αντικείμενο εξαφανίστηκε. Το περιστατικό μεταδόθηκε τηλεγραφικά από την Κάρπαθο προς την Ανώτερη Διοίκηση Χωροφυλακής Δωδεκανήσου. Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 05/02/1958.