Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 4, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΚΤΙΝΩΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ Α.Τ.Ι.Α. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΣΤΙΣ 14/11/1981.

Ένα μεγάλο ακτινωτό, φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1981, γύρω στις 6.00 το απόγευμα, στον ουρανό της Έδεσσας και έμεινε στον ουρανό για περίπου 15 λεπτά. Αμέσως μετά εμφανίστηκε ένα δεύτερο αντικείμενο δίπλα από το πρώτο και άρχισαν και τα δύο να αλλάζουν χρώματα και σχήματα. Τα φωτεινά αντικείμενα εξαφανίστηκαν ύστερα από λίγο, προς το Βέρμιο, όπου ήταν και το τελευταίο σημείο που θεάθηκαν. Πηγή: Σωκράτης Αικατερινίδης, Εξωγήινα Όντα στην Ελλάδα (Τόμος 3ος).

ΣΥΣΤΑΔΑ ΑΠΟ Α.Τ.Ι.Α. ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1981.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα ΕΓΝΑΤΙΑ στο φύλλο της 12ης Νοεμβρίου του 1981: ''UFO εμφανίστηκαν επιτέλους και στον ουρανό της Βόρειας Ελλάδας!. Η εκπληκτική αυτή περίπτωση αναφέρθηκε όχι μόνο από κατοίκους αλλά ακόμη και από πληρώματα περιπολικών της χωροφυλακής, που ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες της αεροπορίας, με αποτέλεσμα να σηκωθούν στρατιωτικά αεροπλάνα για να τα κυνηγήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) θεάθηκαν στη Πτολεμαΐδα, στην Έδεσσα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, και στη Λάρισα από ιδιώτες, που τηλεφώνησαν στη χωροφυλακή έντρομοι για να αναφέρουν ότι κάτι κόκκινα παράξενα αντικείμενα πετούσαν στον ουρανό. Πληρώματα ασυρματοφόρων οχημάτων της Έδεσσας και της Πτολεμαΐδας, αλλά και της Λάρισας, ανέφεραν στα κέντρα επέμβασής τους ότι και αυτοί είδαν τα αντικείμενα που εξέπεμπαν την κόκκινη ακτινοβολία στον ουρανό, χωρίς όμως να προσδιορίσουν τι είδους αντικείμενα ήταν. Οι συντονισμένες αυτές αναφορές οδήγησαν

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1981.

Το Νοέμβριο του 1981, τρία μεγάλα αστέρια με δυνατή λάμψη έγιναν ορατά τις πρώτες εσπερινές ώρες πάνω από τον ουρανό της Εδέσσης και σʼ ένα ύψος περίπου στα 1000 μέτρα. Τα τρία αστέρια κινούντο σχεδόν μία ώρα και ύστερα εξαφανίστηκαν προς τη κατεύθυνση του όρους Βέρμιου. Ειδοποιήθηκαν αμέσως από τη χωροφυλακή, οι υπηρεσίες αεροπορίας και οι διοικήσεις χωροφυλακής Κατερίνης, Βέροιας και Φλώρινας. Την ίδια περίπου ώρα τα ίδια ''άτακτα'' αστέρια επί 25 λεπτά της ώρας ήταν ορατά στις περιοχές Λαρίσης και Ελασσόνας. Πηγή: Σωκράτης Αικατερινίδης. Εξωγήινα Όντα στην Ελλάδα (Τόμος 3ος).

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ, 11/11/1981.

Στις 11 Νοεμβρίου του 1981 και ώρα 6 μ.μ., ένα φωτεινό αντικείμενο "πετούσε" αργά σε μεγάλο ύψος πάνω από την Αγιά και για αρκετή ώρα. Η Αγιά είναι χτισμένη σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του πανέμορφου Κισσαβου και απέχει 37 χλμ. από τη Λάρισα. Το άγνωστο αντικείμενο έγινε αντιληπτό από όλους σχεδόν τους κάτοικους της Μελιβοίας. Η Μελίβοια είναι το επόμενο χωρίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου, βορειοανατολικά της Αγιάς χτισμένο σε υψόμετρο 330 μέτρων. Πηγή: Τοπική εφημερίδα της Λάρισας ''Ελευθερία''.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΝΟΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΙΣ 18/7/1981.

Εικόνα
Στις 18 Ιουλίου του 1981, στο Λεμονοδάσος Ακράτας Αιγιαλείας, εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε από δυο μάρτυρες ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου. Το αντικείμενο είχε γκρίζο χρώμα και αρχικά πετούσε σε ύψος 1000 περίπου μέτρων, σε απόσταση από τους παρατηρητές περίπου 2 χιλιόμετρα. Το ΑΤΙΑ κάνοντας μια ημικυκλική μανούβρα βρέθηκε σχεδόν πάνω από τους μάρτυρες, χαμήλωσε λίγο και όταν παρέμεινε ακίνητο για λίγα δευτερόλεπτα φωτογραφήθηκε 3 φορές. Το μέγεθος του ήταν περίπου ενός μικρού αεροπλάνου. Το αντικείμενο σε αστραπιαίο χρόνο τινάχτηκε προς τα πάνω παίρνοντας πορτοκαλί χρώμα. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ελευθεροτυπία στις 7 Αυγούστου του 1981.