ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΠΑΤΡΑΣ, 30/7/2024.

Στις 30 Ιουλίου του 2024, συνεργάτης της ομάδας του UFO GREECE εντόπισε μια εξωγήινη φιγούρα να κοιτά μια τοπική ομάδα κυνηγών παραφυσικών φαινομένων κατά την επιτόπια νυχτερινή έρευνα που πραγματοποιούσαν στο Δασύλλιο Πάτρας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα της ίδιας μέρας. Ο εντοπισμός του υλικού όντος, που μας παρέπεμπε προσωπικά στη μορφή ενός γκρίζου εξωγήινου, έγινε στις 1:02 το βράδυ στη ζωντανή δημόσια μετάδοση που έκανε η ομάδα εκείνη την ώρα στο Τικ Τοκ. Το ον έκατσε ακίνητο για να μην το αντιληφθούν, ενώ σε ανάλυσή μας φαίνεται αμυδρά να ανοιγοκλείνει τα μάτια του. Τελικά οι επίδοξοι εξερευνητές δεν το αντιλήφθηκαν, παρότι το φως των φακών τους πέρασε 2-3 φορές από πάνω του και αποχώρησαν από το σημείο.

Ευτυχώς όμως που η ομάδα του UFO GREECE τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί τέτοια δημόσια live με ειδικά προγράμματα ΑΙ για να εντοπίζει στα πλάνα πιθανές ανθρωπόμορφες παρουσίες που δεν φαίνονται εύκολα και μπόρεσε να εντοπίσει τον πιθανό απρόσμενο επισκέπτη. Όπως θα δείτε (αν είστε αρκετά παρατηρητικοί) στο βίντεο που ανέβασε σε δημόσια προβολή η ομάδα από τη Πάτρα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Υou Τube, στο 33:53 φαίνεται η φιγούρα που θεωρούμε πως παραπέμπει σε ον από άλλο κόσμο!

Παρειδωλία, παιχνίδια σκιών, ή αλήθεια; 

Αν και δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε υλικό άλλης ομάδας που δεν μας ανήκει, αλλά ούτε και τα απίστευτα αποτελέσματα των αναλυσεών μας (όπως το ανοιγόκλειμα του ματιού) χωρίς την αποδοχή τους, μπορούμε όμως να σας ανακοινώσουμε πως στους προσωπικούς ελέγχους που πραγματοποιήσαμε η χρωματική ταυτότητα του αντικειμένου είναι διαφορετικού χρώματος με το γύρω περιβάλλον ώστε να μας παραπέμπει σε κάτι φυσικό που ξεγελά το μάτι. Βέβαια κάτι τέτοιο, όπως και το ανοιγόκλειμα του ματιού, μπορεί να προσδίδουν μια περισσότερη αξιοπιστία σε αυτό που φαίνεται, όμως και πάλι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ήταν, τουλάχιστον προς το παρόν. Εμείς όπως οφείλουμε (βάσει των κανόνων δεοντολογίας) θα ανακοινώσουμε την ανακάλυψη μας στην ομάδα των παραφυσικών ερευνών απο τη Πάτρα και θα περιμένουμε να δούμε τις δικές τους αντιδράσεις για το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία για κοινή παρουσίαση μετά από την αποκάλυψη μας για αυτο το ον, που ενδιαφερει και εμας ως πιθανό γκρίζο εξωγήινο αλλά και τον κόσμο του παραφυσικού ως τον πρώτο χθόνιο που καταγράφεται στην Ελλάδα...