ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δείτε επίσης το κανάλι μας στο You Tube, από εδώ: https://www.youtube.com/@ufo-greece

Η ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (Παραγγελίες & Βιβλιοπαρουσίαση)

 Το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου του 2023, σε μία στοά της Βαλαωρίτου στην Θεσσαλονίκη, συνέβη ένα συμ(π)αντικό ''κοσμικό γεγονός'' για τους λάτρεις της αλήθειας και του διαστήματος. Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερευνητές, ο Χάρης Κουτσιαύτης, μετά από μια πολυετή συλλογή πληροφοριών για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός βιβλίου που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζετε το Σύμπαν έως σήμερα. Η ΑΛΗΘΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεν είναι απλά ένα αποκαλυπτικό σύγγραμμα σε κάθε σελίδα του, αλλά ένα βιβλίο εκλαϊκευμένης επιστήμης που μπορεί να κατανοήσει ο καθένας (κι ο πιο αρχάριος σε αυτά), ένα νέο ταξίδι στο αντιλήψιμο σύμπαν με στοιχεία, αποδείξεις, και χωρίς τις προκαταλήψεις ή τα όρια που θέτει η σημερινή αμφιβολία που επικρατεί στους κλάδους της Αστρονομίας. 

 Στην ΑΛΗΘΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ο συγγραφέας ξεκινά τη διήγηση του από τα βάθη της ιστορίας, εκεί που η μυθολογία συγκλίνει με την ιστορικότητα των καταγραφών, ταξιδεύει στον Μεσαίωνα, την Αναγέννηση, και φτάνει στο σήμερα για να σας ταξιδέψει -με το νου σας για διαστημόπλοιο- στα πέρα τα του αντιλήψιμου (και όχι του παρατηρήσιμου) οικοδομήματος που μας περιβάλλει. Γυρνώντας πίσω από αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι γνώσεων, ο συγγραφέας σας μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του περί Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Κοσμολογίας και Αστροβιολογίας, σε απλή γλώσσα, όχι μόνο για να γνωρίσετε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα άλλα και να μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις γνώσεις μέσα από τον δικό σας λόγο, στους φίλους σας που νομίζουν ακόμα ότι... ο ήλιος είναι κίτρινος και οι αποστάσεις δεν καλύπτονται.

 Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε με τις πρώτες ύλες να είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην κυκλοφορία των εκδόσεων, το βιβλίο κυκλοφορεί φέτος σε περιορισμένη έκδοση 1000 αντιτύπων. Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής το βιβλίο πωλείται σε αρκετά χαμηλή τιμή και με το ελάχιστο κόστος μεταφορικών (courier) που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Παραγγείλτε το, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων*, από εδώ (ενδεικτική τιμή κούριερ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα +3,18€): 

https://grdiscovery.com/product/alithis-istorias-antilipsimou-simpantos/

*Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μόνο σε έντυπη μορφή. Ακολούθεί η βιβλιοπαρουσίαση:

Φώτο: Ο Χάρης Κουτσιαύτης (συγγραφέας) κι ο Πρόδρομος Κοφσανίδης (εκδότης), με το πρώτο αντίτυπο.

Φώτο: Ο συγγραφέας υπογράφει τα πρώτα βιβλία στον κόσμο.
 
''Η ανθρώπινη αντίληψη έχει όρια, η αλήθεια όχι'', ήταν το γνωμικό της παρουσίασης.
 
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε την τελευταία μέρα του GRD Vision Festival 2023!
 
To GRD VIsion 2023 ολοκλήρωσε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά του οργανισμού, με πλήθος κόσμου. 
Οι μαγικές προσκλήσεις εξαφανίστηκαν ξανά σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους...

Υποστηρικτές του βιβλίου / διάθεση :
 
ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ
 
 GRDISCOVERY BOOKS - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΥΛΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FANTASTIC, ANUBIS ΕΚΔΟΤΙΚΗ
https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_06/52