Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 13, 2012

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

UFO ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008.

Στις 23 Απριλίου του 2008, σε πτήση από την Αθήνα προς το διεθνές αεροδρόμιο Αρλάντα της Στοκχόλμης, μέλος του πληρώματος του αεροσκάφους κατέγραψε με την κάμερά του, αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει δίπλα τους, μια ώρα πριν από την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο. Το video του περιστατικού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τέλη του 2008 σε Ελληνική τηλεοπτική εκπομπή.

Α.Τ.Ι.Α. ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΕΝ ΠΤΗΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2008.

Εικόνα
Αρχές Ιουνίου του 2008, ένα ζευγάρι που ταξίδευε αεροπορικός προς τη Κρήτη, είδε ένα λευκό δισκοειδή επιμήκη αντικείμενο, από το παράθυρο του αεροπλάνου. Η μάρτυρας όταν εντόπισε το παράξενο αντικείμενο ειδοποίησε τον σύζυγό της και αμέσως αυτός άρπαξε τη φωτογραφική του μηχανή, την τοποθετήστε την σε λειτουργία βίντεο, και κατέγραψε το ασυνήθιστο θέαμα. Το βίντεο δείχνει το αντικείμενο να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση από το αεροπλάνο, και μετά από λίγο να εξαφανίζεται από τη θέα.

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008.

Στις 14 Οκτωβρίου του 2008, στις 1:37 το βράδυ, τρεις κάτοικοι ενός χωριού της Κοζάνης, είδαν ένα περίεργο μπλε-κόκκινο δυνατό φως για λίγα δευτερόλεπτα στον ουρανό. Ο μάρτυρας κ.Δημήτρης δήλωσε: ''Είδαμε ένα τεράστιο φωτεινό αντικείμενο σε χαμηλή απόσταση, που έκανε απότομη κάθοδο, μετά διέγραψε διαγώνια πορεία δεξιά και απομακρύνθηκε ιλιγγιωδώς. Στην διαγώνια κάθοδο του αντικειμένου φάνηκε ένα μπλε και κόκκινο φως τόσο δυνατό, που παρόλο που ήταν πανσέληνος και είχε ξαστεριά, έκανε την νύχτα μέρα. Το όλο γεγονός κράτησε περίπου 5 δευτερόλεπτα. Το χωριό μου βρίσκεται στους πρόποδες στα Πιερία όρη και μαζί μου ήταν ο γαμπρός μου και η αδελφή μου, που έγιναν μάρτυρες του γεγονότος. Θα έλεγα ότι ήμουν ανέκαθεν άτομο που δεν πίστευα σε τέτοια αντικείμενα, αλλά το χτεσινό γεγονός κατάφερε να με αναστατώσει.''

Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008.

Στις 12 Νοεμβρίου του 2008, εθεάθη φωτεινό αντικείμενο πάνω από τον Υμηττό. Ο μάρτυρας που είδε και κατέγραψε το περιστατικό, δήλωσε: ''Παρατηρώντας το πρωί τον Υμηττό, είδα ένα αντικείμενο πολύ περίεργο. Ήταν σε μεγάλο ύψος, γύρω στα 20000 πόδια, βέβαια είναι δύσκολο να κάνεις εκτίμηση, όμως κάπως έτσι φαινόταν. Ήταν πολύ λευκό και φωτεινό, και είχε μία μικρή ουρά με γαλάζιο χρώμα προς το άκρο και κοκκινωπό προς το εσωτερικό του. Το παρακολουθήσαμε μαζί με τη κόρη μου γύρω στα 15 λεπτά, το καταγράψαμε σε κάμερα και το κατεβάσαμε στο διαδίκτυο. Θεωρώ ότι δεν ήταν συμβατικό μέσο γιατί ο τρόπος που πετούσε δεν έμοιαζε με συμβατικό σκάφος.''

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009.

Εικόνα
Τελικά, το αντικείμενο που έκανε τη νύχτα μέρα στην Πελοπόννησο στις 13 Ιουνίου του 2009 και είδαν δεκάδες μάρτυρες να σκίζει τον ουρανό και να συγκρούεται με το έδαφος παράγοντας έναν εκκωφαντικό κρότο, δεν ήταν UFO (όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία), αλλά ένας φλεγόμενος μετεωρίτης. Ακόμα και ο εκκωφαντικός ήχος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δεν προερχόταν από σύγκρουση όπως ανέφεραν αρχικά οι μάρτυρες, αλλά από το ταχύτατο σκίσιμο του αέρα κατά την πτώση του.

Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΤΗ ΚΗΡΙΝΘΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009.

Ένα βράδυ του καλοκαιριού, καθώς ο μάρτυρας ψάρευε με δύο φίλους του στην παραλία της κρύας βρύσης στη Κήρινθο, παρατήρησε μια απίστευτη μετακίνηση σε αρκετά μεγάλο ύψος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ''...εκεί που ψάρευα παρατήρησα στον ουρανό ανατολικά ένα αστέρι μέτριας φωτεινότητας (το αναφέρω σαν αστέρι γιατί δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά) να κινείτε πολύ αργά προς τα κάτω από το διπλανό αστέρι το όποιο ήταν σταθερό. Αμέσως το είπα στους δυο φίλους μου και το κοιτάγαμε μήπως ξανακουνηθεί. Μετά από κάποια λεπτά το είδαμε να κάνει μια κίνηση προς τα πάνω και ένα απότομο ζιγκ ζαγκ. Όσο κι αν το κοιτάγαμε στη συνέχεια έμεινε σταθερό και δεν ξανακουνήθηκε το υπόλοιπο της νύχτας.''

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΠΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011.

Σε μία επιστολή, δύο κορίτσια από τη χώρα μας, που δεν θα θέλαμε να αποκαλύψουμε τα στοιχεία τους, έγραψαν σε ένα πολύ φιλικό μας πρόσωπο τις ασυνήθιστες εμπειρίες τους, ζητώντας απαντήσεις. ''Εγώ και μια φίλη μου έχουμε κάποιες αναμνήσεις από επαφή με εξωγήινους αλλά δεν ξέρουμε πως να θυμηθούμε και άλλα! Έχουμε σκεφτεί τον υπνωτισμό άλλα δεν ξέρουμε από αυτά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι η μια στην άλλη. Επίσης είμαστε αρκετά μικρές για να γνωρίζουμε πως θα πάμε σε έναν υπνωτιστή ή κάποιον άλλον ιδικό! Οι γονείς μας δεν θα μας αφήσουν, θα μας περάσουν για τρελές! Εκτός από τις αναμνήσεις έχουμε και την αίσθηση ότι κάποιος μας παρακολουθεί! Έχουμε δει και φιγούρες...!'' Η επιστολή γράφτηκε στις 27 Απριλίου του 2011 στις 11:08 μ.μ. και είναι η πρώτη καταγεγραμμένη ''επαφική'' εμπειρία στη χώρα μας.

ΕΘΕΑΘΗ UFO ΣΤΗ ΡΑΞΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2011.

UFO είδε στις 29 Ιουνίου του 2011, μεταξύ 10 και 12 το βράδυ, ένας κάτοικος της Ράξας να αιωρείται στον ουρανό, κάνοντας το δρομολόγιο Κρηνίτσα-Ράξα-Κόζιακας. Ο κάτοικος τηλεφώνησε την επόμενη μέρα το πρωί στο ράδιο «Ζυγός» για να μεταφέρει την πρωτόγνωρη εμπειρία για την πρώτη του επαφή με τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα!!! Ένας άλλος μάρτυρας από την περιοχή ανέφερε ότι το UFO ήταν κινέζικος φανός, επίσης υπήρχαν και μαρτυρίες για αντανακλάσεις από προβολείς που είχαν τοποθετηθεί για τηλεοπτικό σώου σε εξέδρα μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Α.Τ.Ι.Α. ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2007.

Εικόνα
Στις 11 Μαρτίου του 2007, ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο καταγράφηκε μέρα μεσημέρι να φέγγει πάνω από ένα βουνό, κοντά στο Κλεινοβό Τρικάλων, ένα χωριό της δυτικής Θεσσαλίας. Το μικρό σε μέγεθος φωτεινό αντικείμενο που υπολογίζεται από 2 έως 3 μέτρα σε διάμετρο, περιηγήθηκε γύρο από την κορυφή του βουνού και μετά από λίγα λεπτά εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο του μάρτυρα, αφού στο τέλος έβγαλε μία υπερβολική λάμψη. Ολόιδιο αντικείμενο καταγράφηκε και στη Καλιφόρνια λίγα χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου του 2010.

Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΓΓΟΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ, ΣΤΙΣ 20/5/2009.

Στις 20 Μαΐου του 2009, στις 3:30 το βράδυ, πάνω από το Μογγονήσι των Παξών, ο παραθεριστής Murphy Martin είδε ένα πορτοκαλί φως, που ξεχώριζε από τα υπόλοιπα αστέρια, να κινείται με τρομερή ταχύτητα διανύοντας τεράστιες αποστάσεις. Ο Martin ανέφερε σε αγγλική ιστοσελίδα: ''Είχαμε αγκυροβολήσει το σκάφος σε μια παραλία στο Μογγονήσι των Παξών νότια της Κέρκυρας. Καθόμουν στο κατάστρωμα και απολαμβάνοντας το τσάι μου και ένα σάντουιτς, κοίταγα τα αστέρια. Τότε παρατήρησα μια λεπτή πορτοκαλί γραμμή να ταξιδεύει αστραπιαία τεράστιες αποστάσεις άλλοτε αριστερά, άλλοτε δεξιά, άλλοτε πάνω, άλλοτε κάτω. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς ήταν, αλλά μου έκανε εντύπωση που κάλυπτε αυτές τις αποστάσεις σε 3-4 δευτερόλεπτα.''

ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΕ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009.

Εικόνα
Αρχές Οκτωβρίου του 2009, στις 11:50 το πρωί, οδηγός λεωφορείου είδε μια ολοστρόγγυλη λευκή σφαίρα να στέκεται ακίνητη πάνω από κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Ο μάρτυρας οδηγούσε το λεωφορείο κατά μήκος της Ιερά Οδού προς το κέντρο της Αθήνας (στο Αιγάλεω). Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και το αντικείμενο φαινόταν πολύ καθαρά. Αν και στην αρχή νόμισε ότι ήταν ένα λευκό μπαλόνι ηλίου που είχε ξεφύγει από κάποιον, οι ασταθείς κινήσεις της σφαίρας τον έκαναν να αποκλείσει το ενδεχόμενο του μπαλονιού.

ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2010.

Στις 21 Μαρτίου του 2010, κατά τις 23:00 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, ο κ.Γιάννης εντόπισε ένα άγνωστο ιπτάμενο τριγωνικό αντικείμενο ερχόμενο από τα δυτικά και κινούμενο πολύ γρήγορα ανατολικά. Το αντικείμενο χάθηκε σχεδόν αμέσως και το ίδιο βράδυ υπήρξαν ακόμα 2 αναφορές από άτομα στην Δράμα, που λίγο αργότερα, είδαν και αυτοί ένα παρόμοιο στον ουρανό της πόλης τους.

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2010.

Στις 13 Ιουνίου του 2010, ο αυτόπτης μάρτυρας κ.Βασίλης από τη Θεσσαλονίκη, είδε αργά το βράδυ περίεργα κόκκινα και κίτρινα φωτάκια στον ουρανό, να ανεβαίνουν σιγά σιγά και μετά να εξαφανίζονται. Παρόμοιο φαινόμενο εξελίχθηκε πάλι στις 20 του μηνός και εντοπίστηκε από τρεις ακόμα κατοίκους της συμπρωτεύουσας. (Πηγή: HUFORC)

ΣΜΗΝΟΣ Α.Τ.Ι.Α. ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΙ ΗΛΕΙΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2010.

Τη Τρίτη 22 Ιουνίου 2010, στις 22.00 το βράδυ, σύμφωνα με μαρτυρίες από πολλούς κατοίκους της περιοχής Κουνουπέλι Ηλείας, άγνωστα εναέρια αντικείμενα παρατηρηθήκαν να διασχίζουν τον ουρανό. Συγκεκριμένα οι μάρτυρες είπαν ότι είδαν ένα μεγάλο φως που συνοδευόταν από πολλά μικρά αντικείμενα με βορειοδυτική κατεύθυνση, προς τη Κεφαλλονιά. Οι κάτοικοι ομολογούν ότι έμειναν έκπληκτοι από το φαινόμενο.

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΔΕ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010.

Εικόνα
Το καλοκαίρι του 2010, μια ομογενής δημοσιογράφος από την Αυστραλία, ισχυρίστηκε ότι είδε άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στο νησί της Μυκόνου! Πρόκειται για την Δώρα Τσαβδαρίδη, ρεπόρτερ της ιστοσελίδας της ημερήσιας εφημερίδας του Σίδνεϊ ''Daily Telegraph''. Η ομογενής δημοσιογράφος υποστηρίζει πως είδε με την παρέα της τον ιπτάμενο δίσκο στον ουρανό και ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της: "Δεν ήταν ούτε κομήτης, ούτε αεροπλάνο, ούτε κάποιο μεγάλο πουλί. Ήταν ένα UFO που μας άφησε άφωνους". Αφορμή για τις δηλώσεις της αυτές, έδωσαν οι αποκαλύψεις της Αυστραλής Φιόνα Χάρτιγκαν, που υποστηρίζει ότι είδε UFO να προσγειώνεται σε δρόμο του Σίδνεϊ, το οποίο μάλιστα και φωτογράφησε.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010.

Εικόνα
Στις 27 Αυγούστου του 2010, κάτοικος Θεσσαλονίκης κατέγραψε με τη κάμερα του ένα πορτοκαλί φωτεινό αντικείμενο να διασχίζει τον νυχτερινό ουρανό. Το αντικείμενο, που αποκλείεται να ήταν η Αφροδίτη, λόγο της κίνησής του, έπαψε να είναι ορατό ξαφνικά μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Το Α.Τ.Ι.Α. εθεάθη ξανά πάνω από τη συμπρωτεύουσα στις 28 του μηνός. Επίσης υπάρχει και μια ακόμα καταγραφή video του ίδιου αντικειμένου στα Νέα Βρασνά της Ασπροβάλτας στις 30 Αυγούστου.

ΜΑΥΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010.

Εικόνα
Η τελευταία ελληνική θέαση Α.Τ.Ι.Α. για το 2010, καταγράφηκε την 1 Σεπτεμβρίου έξω από τα Οινόφυτα Βοιωτίας. Ο μάρτυρας και διαχειριστής της ομάδας UFOs & Aliens Truth Greek community (πλέον UFO Greece), καθώς οδηγούσε είδε ένα σκοτεινό ιπτάμενο όχημα με τρία φώτα, να περνάει πάνω από το δρόμο, ξεπερνώντας ελάχιστα τις κορυφές των δέντρων. «Οδηγούσα το αυτοκίνητο μου από Δήλεσι προς Οινόφυτα, με προορισμό την Αθήνα. Βρισκόμουν σε σκοτεινό σημείο χωρίς φωτισμό, με δάσος αριστερά και δεξιά, όταν παρατήρησα τα φώτα στον ουρανό να με πλησιάζουν. Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν από ελικόπτερο αλλά αυτό που είδα στη συνέχεια να περνάει πάνω από τις κορυφές των δέντρων και σχεδόν από πάνω μου, δεν έμοιαζε με κανένα ελικόπτερο. Σταμάτησα αμέσως το αυτοκίνητο, έσβησα τη μηχανή, έκλεισα τα τζάμια και κρύφτηκα στο κάθισμα αρκετά τρομαγμένος. Ο ήχος του ήταν αεροπλάνου αλλά τα αεροπλάνα δεν πετούν τόσο αργά και τόσο χαμηλά. Πέρασε ξυστά πανω απο τις κορυφες των δέντρων και φαινόταν σαν μια μαύρη

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ UFO ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2010.

Στις 23 Ιουνίου του 2010, περίπου στις 23:00 το βράδυ, σε περιοχή δυτικά της Πάτρας, αυτόπτης μάρτυρας που ασχολείται ερασιτεχνικά με την αστρονομία εντόπισε ένα Α.Τ.Ι.Α. στην νότια περιοχή του ουρανού. Το παράξενο εναέριο αντικείμενο, του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση λόγω του ότι μετακινούνταν με αστραπιαία ταχύτητα και αυξομείωνε σε τακτά χρονικά διαστήματα το φωτισμό του. Ο μάρτυρας δήλωσε επίσης ότι έχει ξαναδεί στο παρελθόν και άλλα περίεργα φωτεινά αντικείμενα στη περιοχή.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ ΣΙΔΑΡΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2010.

Στις 26 Ιουνίου του 2010, στις 22:50 το βράδυ, καθώς ο μάρτυρας και ο συνεργάτης του συνομιλούσαν στο μπαλκόνι , παρατήρησαν μια φωτεινή κόκκινη μπάλα με ένα πορτοκάλι φωτοστέφανο να κινείται νότια πάνω από το Σιδάρι της Κέρκυρας. Ο μάρτυρας δήλωσε για το περιστατικό: ''Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για κινέζικο φανάρι, αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερο και φωτεινότερο, χωρίς να τρεμοπαίζει ή να αναβοσβήνει, με μια συνεχή φωτεινή λάμψη. Καθώς το κοιτούσαμε, ο γείτονάς μου φώναξε ότι υπήρχαν περισσότερα από την πλαϊνή πλευρά της πολυκατοικίας και είχε δίκιο. Ήταν ολόιδια με αυτό που είδαμε αρχικά, ακόλουθα σε μια σταθερή ταχύτητα στην ίδια απόσταση μεταξύ τους. Μετά από κάποια λεπτά εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν ήταν αεροσκάφη.''