Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 12, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

UFO ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ, 17/9/2009.

Εικόνα
Ένας άντρας από το Οντάριο του Καναδά, έγινε μάρτυρας και φωτογράφος στις 17 Σεπτεμβρίου του 2009, ενός ΑΤΙΑ που πετούσε χαμηλά στο έδαφος. Το αντικείμενο που φωτογραφήθηκε δεν ακολουθεί τις συνήθεις μαρτυρίες για ΑΤΙΑ, που συνήθως είναι τριγωνικά ή σε σχήμα δίσκου, αυτό φαινόταν να αλλάζει το σχήμα του κατά βούληση. Όπως είπε ο άντρας το ΑΤΙΑ πετούσε ήταν περίπου 90 μέτρα μακριά και περίπου 150 μέτρα ύψος, όταν ξαφνικά φάνηκε σαν να "ανοίγει" και να αλλάζει σχήμα.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ UFO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ 1999.

Το ίδιο βράδυ (με το προηγούμενο περιστατικό), ένα ζευγάρι συμβολαιογράφων, οι Κ. και Μ. Καρυωτάκη, κάτοικοι Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι καθώς ήταν στο μπαλκόνι τους, παρατήρησαν δύο UFO, προφανώς τα ίδια που είχαν θεαθεί στην Σταυρούπολη Ξάνθης, τα οποία ήταν περίπου πάνω από το κεφάλι τους, αλλά σε μεγάλο ύψος. Εκείνο που τους εντυπωσίασε ήταν οι κινήσεις που έκαναν τα δύο UFO, τα οποία κινούνταν άλλοτε αριστερά, άλλοτε δεξιά, ή αντίθετα, και κάμποσες φορές ανέβαιναν σε μεγαλύτερο ύψος ή κατέβαιναν πιο χαμηλά.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, 25/8/1999.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Αυγούστου του 1999 και αφορά την θέαση ενός UFO στην περιοχή της Ιερισσού, κοντά στην Χερσόνησο του Άθω. Η σχετική μαρτυρία προέρχεται από τον Βασίλειο Λέχο, υλοτόμο, 45 χρονών, ο οποίος ανέφερε στο λιμενικό φυλάκιο Βατοπεδίου ότι ένα «βαρύ αεροπλάνο» που πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους, «πετούσε πολύ χαμηλά» και «σχεδόν άγγιζε τις κορυφές των δένδρων», σε «κάποια στιγμή άρχισε να βγάζει καπνούς και πρέπει να έπεσε προς την θάλασσα» (στην περιοχή κοντά στις Ιερές Μονές Βατοπεδίου, Χιλανδαρίου και Εσφιγμένου). Εκείνη την ώρα τα ρολόγια του Λέχου και των άλλων δασεργατών που ήταν μαζί του έδειχναν 10:10πμ περίπου. «Είχε σκούρο... σταχτί χρώμα... μπορεί να 'ταν μαχητικό. Πάντως, ήταν "βαρύ"...». Όπως πρόσθεσε ο κ. Λέχος, το αεροσκάφος ακολουθούσε πτωτική πορεία προς την θάλασσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και το Επιτελείο της Πολεμικής Αεροπορίας. Σε λίγη ώρα πετούσαν πάνω από την θαλάσσια περιο