Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 6, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ΣΤΙΣ 7/11/1951.

Εικόνα
Στις 7 Νοεμβρίου του 1951, οι κάτοικοι της Αμαλιάδας έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου ουράνιου φαινομένου. Στη μία το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, στο βορειοανατολικό άκρο της πόλης, εμφανίστηκε ένας φωτεινός δίσκος, ο οποίος διέγραφε κύκλους πάνω από την πόλη επί μισή ώρα. Το άγνωστο αντικείμενο εξαφανίστηκε στη συνέχεια, αφήνοντας πίσω του μια υπόλευκη ταινία νεφελώματος. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 08/11/1951.

--- ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ UFO's & ALIENS 1965-1990 ---

Εικόνα
Σε αυτό το αρχείο, σας παρουσιάζουμε τις πιο σπάνιες φωτογραφίες από το 1965 εως το 1990, για το φαινόμενο ufo. Στοιχεία μπορεί να μην υπάρχουν γι΄αυτές, αλλά η εγκυρότητα τους είναι ελεγμένη.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑΖΚΑ, ΠΕΡΟΥ.

Εικόνα
Οι γραμμές Νάζκα είναι μία σειρά αρχαίων γεώγλυφικών στην έρημο Νάζκα του Περού οι οποίες καλύπτουν μια έκταση περίπου 450 τετραγωνικά χιλιόμετρα ανάμεσα στις πόλεις της Νάζκα και της Πάλπα στους πρόποδες των Άνδεων. Οι γραμμές εκτιμάται πως δημιουργήθηκαν από ιθαγενείς ινδιάνους γύρω στο 200 π.Χ.- 700 μ.Χ., οι οποίοι έσκαβαν την κοκκινωπή επιφάνεια της ερήμου, έως ότου φανεί το ασπριδερό στρώμα άμμου που βρίσκεται από κάτω. Υπάρχουν εκατοντάδες απλές γραμμές ή γεωμετρικά σχήματα, και περισσότερα από 70 σχέδια ζώων, πτηνών, ψαριών και ανθρωπόμορφων όντων. Χάρη στο ξηρό, και σταθερό κλίμα της περιοχής, καθώς και στη γεωγραφική απομόνωση της, το μεγαλύτερο μέρος των γραμμών έχει συντηρηθεί έως σήμερα. Επιστήμονες οι οποίοι έχουν μελετήσει τον αρχαίο πολιτισμό των Νάζκα καθώς και την πολύπλοκη κατασκευή των γραμμών, έχουν κάνει μια πρώτη υπόθεση ότι ενδεχομένως να δημιουργήθηκαν για να τις βλέπουν από ψηλά οι θεοί. Παρά τις συνεχείς έρευνες και διατυπώσεις θεωριών που έχουν γίνει ως

--- ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ UFO's & ALIENS 1940-1965 ---

Εικόνα
Σε αυτό το αρχείο, σας παρουσιάζουμε τις πιο σπάνιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το 1940 εως το 1965, για το φαινόμενο ufo. Στοιχεία μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά η εγκυρότητα τους είναι ελεγμένη.

NASA & UFOs (Unidentified Flying Objects).

Εικόνα
Η επίσημη πολιτική της NASA είναι ότι δεν σχετίζεται με κάποια από τις έρευνες για ΑΤΙΑ. Αλλά το αρχείο της, αποκαλύπτει ότι όλες οι αποστολές ''Gemini'' και ''Apollo'' ήρθαν σε επαφή με ΑΤΙΑ. Το 1985 η NASA εξέδωσε υλικό που καταγράφηκε από τους αστροναύτες στο διάστημα άγνωστο ασημένιο ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης. Το 1989 το πλήρωμα του διαστημικού πυραύλου ''Discovery'' είχε στενές επαφές. Ένας ραδιο-ερασιτέχνης συνέλαβε τη φωνή του πιλότου του πυραύλου, Τζέιμς Μπλάα που μιλούσε σε κρυφό κανάλι της NASA και ανέφερε επαφή. Το 1970 ο φωτογραφικός δορυφόρος ''Βάικινγκ'' ανακάλυψε το πρόσωπο και τις πυραμίδες στον Άρη. Επίσης πολλοί αστροναύτες έχουν μιλήσει εμπιστευτικά για τις στενές επαφές τους όπως ο Τζέιμς Λόβελ, ο Ντικ Σλέιτον, ο Τζέιμς Μακ Ντίβι, ο Γουώλυ Σερά, ο Γκόρντον Κούπερ κ.α. Η επίσημη στάση της NASA για όλα αυτά είναι ότι αυτές οι επαφές δεν είναι παρά ηλιακές εκλάμψεις ή εδαφικ

ΤΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΚΡΟΥ!

Εικόνα
Αρχές της δεκαετίας του '50, (πιθανόν το 1951), ένας νεαρός βοσκός καθώς αναζητούσε κάποια χαμένα γίδια του, είδε δύο από αυτά να εξέρχονται από μία τρύπα σε ένα κοντινό βραχώδη λόφο στον Τσούτσουρο της Κρήτης. Τότε πλησίασε τη τρύπα και μπήκε μέσα ψάχνοντας για τα υπόλοιπα. Μετά από λίγες εβδομάδες ο νεαρός εντοπίστηκε από τους συγγενείς του στην Ν.Αφρική οπού παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του, αρνούμενος να γυρίσει ή ακόμα και να επισκεφθεί την Ελλάδα! Τι ήταν όμως αυτό που τον φόβιζε να επιστρέψει; Τι είδε μέσα στη τρύπα και πώς βρέθηκε να ζει ευκατάστατα στην άλλη άκρη της Γης; Με το θέμα ασχολήθηκε πρώτος ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης. Στο βιβλίο του «Ιχνηλάτης εις τον λαβύρινθον» βρήκαμε την απάντηση σε μία μαρτυρία που του έδωσε ο πρώην βοσκός, λίγα χρόνια πριν κλείσει και αυτός τα δικά του μάτια: «Όταν είδα τα δυο γίδια μου να βγαίνουν από τη τρύπα, πλησίασα να δω αν κρύβονταν εκεί τα υπόλοιπα. Η τρύπα ήταν καλυμμένη με κατσοπρίνια και δεν φαινόταν τόσο μεγάλ

ΤΟ Α.Τ.Ι.Α. ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 1950.

Εικόνα
Το χωριό Βαρβάσαινα βρίσκεται στα ανατολικά του Πύργου Ηλείας. Τον Ιούνιο του 1950, ο Αστυνομικός Σταθμάρχης του χωριού υπέβαλλε μία παράξενη αναφορά στη Διοίκηση Χωροφυλακής. Σύμφωνα με την αναφορά, το βράδυ της 2ας Ιουνίου, στις 21:30, φάνηκε στον ορίζοντα ένα περίεργο ουράνιο φαινόμενο, το οποίο έγινε αντιληπτό από το σύνολο των κατοίκων του χωριού. Μάλιστα, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι και μέσα στα σπίτια τους αντιλήφθηκαν μία εκτυφλωτική λάμψη, η οποία διέσχιζε το στερέωμα με κατεύθυνση από βορρά προς νότο. Όσοι βρίσκονταν εκτός των σπιτιών τους, είδαν ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου με ουρά. Παρόμοιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί στην περιοχή και πριν από μερικούς μήνες. Οι κάτοικοι της Βαρβάσαινας, τρομοκρατημένοι, διανυκτέρευσαν στο ύπαιθρο εκείνη την παράξενη νύχτα του Ιουνίου, του 1950. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 04/06/1950.

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, 16/6/1950.

Στις 16 Ιουνίου του 1950, στις 10:40 στη Λάρισα, ένα "περίεργον μετεωρολογικόν ή μηχανικόν αντκείμενον" διαγράφει ημικυκλική τροχιά και εξαφανίζεται καταυγάζοντας το στερέωμα προς την ανατολή. Οι μάρτυρες το ανέφεραν σαν έναν "ιπτάμενο δίσκο" που περιστρεφόταν γύρω από τον άξονά του και πετούσε σε ύψος 2000 μέτρων με ταχύτητα. Πηγή: Εφημερίδα Βραδινή 17-6-1950.