ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;

Μετά από την πτώση του Ρόσγουελ, την κατοχή εξωγήινης τεχνολογίας και κατανόησης της, από επιστήμονες στην Αrea 51, έγκυρες αξιόπιστες πηγές αποκαλύπτουν ότι εξωγήινος πολιτισμός θέλησε για 2η φορά να ξανάρθει σε επαφή με ανθρώπους, μετά την πρώτη αποτυχημένη με τους ΝΑΖΙ το 1936 (μετά την πτώση του ufo στο Freiburg).
Πριν χρόνια ο Γάλλος δημοσιογράφος Ραέλ ισχυρίστηκε πως δέχτηκε την επίσκεψη από ένα ον από άλλον πλανήτη και του ζήτησε να γίνει ο πρεσβευτής τους στην γη και να προετοιμάσει την επάνοδο τους. Ο Ραέλ μετά την περιγραφή του γκρι εξωγήινου, είπε ότι το ufo που μετέφερε τον εξωγήινο, ταξίδεψε από το σύστημα αστέρων Reticuli του αστερισμού Reticulum. Αυτό το σύστημα έχει και στο παρελθόν αναφερθεί από τον πρώην πυρηνικό φυσικό της Αrea 51, Βob Lazar και από τον χάρτη που σχεδίασε η Μπέτι Χιλ σε ύπνωση, μετά την απαγωγή της το 1962. Κατά τα λεγόμενα του Ραέλ το ον του είπε : «Εμείς είμαστε εκείνοι που σχεδίασαν όλη την ζωή πάνω στη γη. Μας περάσατε για θεούς και από εμάς εκπορεύονται οι κύριες θρησκείες σας. Τώρα που είστε αρκετά ώριμοι για να το κατανοήσετε αυτό, θα θέλαμε να έρθουμε σε επίσημη επαφή μέσω μιας πρεσβείας.»


Σύμφωνα με τον Αμερικανό ufo-ερευνητή M.Salla στις 29/12/2009, έγκυρες αξιόπιστες πηγές αποκαλύπτουν ότι Αμερικανοί στρατιωτικοί γνωρίζουν και έχουν επαφές με εξωγήινη ζωή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εν εξελίξει πρόγραμμα μυστικών συναντήσεων που αφορούν ανώτερο στρατιωτικό προσωπικό από το Ναυτικό των ΗΠΑ και άλλων στρατιωτικών υπηρεσιών, με ένα ή περισσότερους εξωγήινους πολιτισμούς προερχόμενους από ένωση εθνών από το σύστημα Ζέτα Reticulis.
Η δι-υπηρεσιακή ομάδα εργασίας ενημέρωσε τον Πρόεδρο Ομπάμα για το εξωγήινο έργο αλλά και για την πρόσφατη (12 Νοεμβρίου 2009), συνάντηση με εξωγήινους από το σύστημα Ζέτα Reticula, στα νησιά Johnston.


Τα νησιά Johnston είναι έδαφος των ΗΠΑ και βρίσκονται 750 μίλια νοτιοδυτικά της Χονολουλού. Η υποτιθέμενη συνάντηση ήταν μέρος μιας συνεχούς σειράς διπλωματικών συζητήσεων και ανταλλαγών που πραγματοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες. Η συνεδρίαση στις Akau νήσους πραγματοποιήθηκε με συνολικά 18 εκπρόσωπους από τις ΗΠΑ, Ηνωμένα Έθνη, τη Ρωσία, την Κίνα, το Βατικανό και ορισμένους άλλους ανώτερους επισκέπτες. Οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ ανέφεραν ότι έχουν συμπεριληφθεί στης επαφές, άλλα πέντε άτομα στρατιωτικό προσωπικό, δύο υπάλληλοι των υπηρεσιών πληροφοριών, ένας γλωσσολόγος και ένα άτομο που εκπροσωπεί τη διοίκηση Obama. Το πρόβλημα που προέκυψε ήταν η έντονη δυσαρέσκεια από αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, των ΗΠΑ που δυσανασχετούν με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την εξωγήινη υπόθεση, μια κρυφή και συγκαλυμμένη διακρατική ομάδα.