ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΤΟ 1998.

Το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου του 1998, επτά νεαρά άτομα κάθονταν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, συζητώντας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία διαρκούσε αρκετές ώρες, ασυναίσθητα παρατηρούσαν και τον ουρανό. Στις 2:35 μετά τα μεσάνυχτα, ένα από τα μέλη της παρέας διέκρινε στον ουρανό νοτιοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου ένα φωτεινό αντικείμενο που εκτελούσε ασυνήθιστες κινήσεις.
Ο νεαρός που το εντόπισε πρώτος έμεινε αμίλητος, καθώς πρώτη φορά διέκρινε ένα UFO! Πέντε δευτερόλεπτα αργότερα, έγινε αντιληπτό και από την υπόλοιπη παρέα. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, ήταν πύρινο, με ωοειδές σχήμα, και ακολουθούσε μία πορεία από νοτιοδυτικά προς βορειοανατολικά. Όταν έφθασε στο ζενίθ του ουράνιου θόλου διαχωρίστηκε σε δύο ίσα μέρη... τα οποία συνέχισαν δίπλα δίπλα να διαγράφουν καθαρά την ίδια πορεία.
Τα δύο πλέον « πύρινα » αντικείμενα, που είχαν το ίδιο σχήμα σε σχέση με το αρχικό αντικείμενο, μετατοπίστηκαν με ελαφριά κλίση σε μικρότερο ύψος (σε σχέση με τους παρατηρητές). Μετέπειτα τέθηκαν σε δυαδικό σχηματισμό και διαγράφοντας την ίδια τροχιά απομακρύνθηκαν και άρχισαν σταδιακά να χάνουν την φωτεινότητά τους.