Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 11, 2010

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΤΟ 1965.

Εικόνα
Το καλοκαίρι, στις 29 Ιουνίου του 1965 στο νησί της Λέσβου, συνέβη ένα πρωτοφανές γεγονός που τάραξε τη τοπική κοινωνία. Ήταν δέκα και μισή το πρωί, όταν πάνω από το χωριό Ανεμωτιά διήλθε ένα παράξενο φωτεινό σώμα, μεγέθους μεγάλου αστέρος, που κινήθηκε από τα δυτικά προς τα νότια. Το μυστηριώδες ουράνιο σώμα έγινε αντιληπτό από πλήθος χωρικών, που παρατηρούσαν κατάπληκτοι τόσο το παράξενο σχήμα του, όσο και τον τρόπο που πετούσε στον ουρανό, αφού ούτε έλικες είχε, ούτε φτερά. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 30/06/1965...

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ ΛΙΘΙΝΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, 19/9/1962.

Στις 19 Σεπτεμβρίου του 1962, η εφημερίδα Απογευματινή εμπεριείχε μια επιστολή του Ευάγγελου Ελευθεράκη που ανέφερε πως ένα ωοειδές έντονα φωτισμένο αντικείμενο εμφανίστηκε από τα νοτιοανατολικά πάνω από το χωριό Λιθίναι του Λασιθίου και χάθηκε προς το βορρά. Οι Λιθίνες (επίσης Λιθίναι) είναι ένα μικρό χωριό και τοπική Κοινότητα του δήμου Σητείας, στην ανατολική Κρήτη.

ΦΩΤΕΙΝΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ, ΤΟ 1962.

Εικόνα
Τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου του 1962, ένα συγκλονιστικό γεγονός έλαβε χώρα στο νησί της Ρόδου. Ένα περίεργο φωτεινό αντικείμενο εθεάθη στις 3 το πρωί, στις ανατολικές ακτές του νησιού. Μάλιστα, οι αξιωματικοί, αλλά και οι επιβάτες του τουριστικού ατμόπλοιου «Σεμίραμις», που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, δήλωσαν ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας φωτίστηκε με ένα υπέρλαμπρο φως, που εξέπεμπε το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 19/09/1962.