ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

TR-3B ASTRA : ENA ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΩΝΟ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.

Το TR-3B Astra είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του μυστικού προγράμματος TR που εμφανίζεται στους ουρανούς, και κανείς δεν είναι σίγουρος αν βλέπει ένα εξωγήινο σκάφος ή το τέλειο ανθρώπινο αντίγραφο ενός εξωγήινου σκάφους. Ναι μεν οι πληροφορίες είναι αρκετές για να γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόσφατη ανθρώπινη κατασκευή, όμως οι ομοιότητα με κάποια σκάφη που καταγράφονταν πάνω από τις ΗΠΑ τις δεκαετίες του 50 και του 60, μας προβληματίζουν και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει και εξωγήινη κινητικότητα, αφού τότε ''εκείνοι'' έψαχναν τα σκάφη που ανακτήθηκαν από τους Αμερικανούς στην περιοχή 51. 

Το TR-3B Astra είναι η πιο προηγμένη έκδοση τριγωνικού σκάφους, όμως διαθέτει πολλά κοινά με τα δύο πρώτα αεροσκάφη της σειράς, δηλαδή το TR3-A Black Manta και το TR3-B Aurora. Διαθέτει τρεις πυραυλικούς προωθητήρες πολλαπλών λειτουργιών σε κάθε κάτω γωνία της πλατφόρμας του ισόπλευρου τριγωνικού σχήματός του, κατασκευασμένους από τους μηχανικούς των πολεμικών αεροσκαφών Rockwell. Το μήκος της κάθε πλευράς του TR-3B Astra είναι στα 180 μέτρα και το χρώμα του αποκλειστικά μαύρο ματ. Απογειώνεται και προσγειώνεται μόνο κάθετα.


Η ταχύτητα του TR-3B Astra φτάνει τα 9 Mach εντός των πρώτων 40.000 μέτρων, ενώ πάνω από αυτά μπορεί να πιάσει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες. Οι τρεις κινητήρες προώθησης χρησιμοποιούν υδρογόνο ή μεθάνιο (σε ποσοστό μίγματος 15%) και οξυγόνο ως προωθητικό (σε ποσοστό μίγματος 85%). Το όχημα είναι εξοπλισμένο με έναν αντιδραστήρα που θερμαίνει το υγρό υδρογόνο και εγχέει το θερμαινόμενο υγρό οξυγόνο σε ένα υπερηχητικό ακροφύσιο, έτσι ώστε η χημεία του υδρογόνου να καίγεται ταυτόχρονα στον μετακαυστήρα του υγρού οξυγόνου. Η εγκατάσταση ενός συστήματος προώθησης πολλαπλών τρόπων δίνει στο TR-3B Astra τις δυνατότητες να λειτουργεί στην ατμόσφαιρα ή να λειτουργεί με την πρόωση υδρογόνου στην ανώτερη ατμόσφαιρα, αλλά και σε τροχιά.

Το TR-3B Astra, φημολογείται ότι μπορεί να πάει στο φεγγάρι και να επιστρέψει όταν είναι εξοπλισμένο με επιπλέον δεξαμενές υγρού οξυγόνου. Βέβαια έχει διαρρεύσει πως στην αποξηραμένη λίμνη Groom γίνονται δοκιμές και για κίνηση με το στοιχείο-115 που λειτουργεί ως καταλύτης στο πλάσμα. Σύμφωνα με πρόταση του Νίκολα Τέσλα και υπόθεση από τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Άλμπερτ Αϊνστάιν, η βαρύτητα μπορεί να επηρεαστεί σε ένα αρκετά ισχυρό ηλεκτρικό ή μαγνητικό πεδίο, ακόμα και στο εσωδιάστημα.

Οι σημαντικότερες αναφορές που αποδεικνύουν την ύπαρξη του TR-3B Astra καταγράφηκαν: τον Ιανουάριο του 2000 στο νότιο Ιλινόις, την 31η Οκτωβρίου του 2004 αλλά και την 1η Οκτωβρίου του 2006 στο Τινλευ Παρκ, τον Σεπτέμβριο του 2018 πάνω από τον ουρανό του Ελ Πάσο στο Τέξας, και τον Φεβρουάριο του 2019 στο Ορλάντο της Φλώριδα, σε σναπ-shot φωτογράφηση από κάμερα smartphone στις 1.20 το βράδυ. Σε καμία των περιπτώσεων δεν έχουν καταγραφεί ή παρατηρηθεί δύο τέτοια σκάφη μαζί, κάτι που μας επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός και μοναδικού πρωτοτύπου.

Η ισχυρότερη μαρτυρία, όμως, για την ύπαρξη του TR-3B Astra και μάλιστα ως εξωγήινο σκάφος (κάτι που μπερδεύει αρκετά τα πράγματα), μας έρχεται από το 2009 και από το στόμα της πρώτης κυρίας της Ιαπωνίας, Μιγιούκι Χατογιάμα, σύζυγο του εκλεγμένου πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Γιούκιο Χατογιάμα, όπου ισχυρίστηκε δημόσια πως απήχθη από εξωγήινα όντα, κι ενώ το σώμα της κοιμόταν η ψυχή της μπήκε σε ένα τριγωνικό UFO που την μετέφερε στην Αφροδίτη. Η Γιούκιο Χατογιάμα, είναι ένα τετραπέρατο εκκεντρικό άτομο με ένα πλούσιο βιογραφικό ως: συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, πρώην ηθοποιός, σχεδιάστρια ρούχων, μοντέλο και γκουρού του lifestyle στη χώρα της.

Έχοντας μόνο το παραπάνω περιστατικό ως προφορική μαρτυρία ύπαρξης εξωγήινων τριγωνικών σκαφών, σήμερα, τα TR-3 (αλλά και το TR-6 Telos) θεωρούνται ανθρώπινες κατασκευές και διαχωρίζονται των υπόλοιπων εμφανίσεων UFO, στους χάρτες καταγραφών των μεγαλύτερων ουφολογικών οργανώσεων του πλανήτη.