Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2022

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ UFO ΠΕΤΟΥΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, 22/2/2022.

Εικόνα
Στις 22 Φεβρουαρίου του 2022, κάτοικοι του Ισλαμαμπαντ έμειναν «με το στόμα ανοιχτό» όταν εντόπισαν στον ουρανό ένα «διογκωμένο τρίγωνο UFO» να παραμένει πάνω από τη πόλη τους και να περιφέρεται εκεί για σχεδόν δύο ώρες, κατα τη διάρκεια της μέρας. Σύμφωνα με την New York Post, o 33χρονος Arslan Warraich, που τράβηξε τις φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν. Μαγεμένος από το ασυνήθιστο αντικείμενο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον καθαρό εναέριο χώρ hiο και για  πάνω από 12 λεπτά το απαθανάτιζε από διαφορετικές γωνίες για να επιτευχθούν καλύτερες λήψεις. Ο Αρσλάν μιλώντας για το μυστηριώδες πετούμενο, είπε: «Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Το κατέγραφα για πάνω από 12 λεπτά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, όπου έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες, καθώς το παρατηρούσα για περίπου 2 ώρες. Με γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά καθώς έκανα μεγέθυνση, μπορούσα να δω ότι εί

ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, s03e09: USO - ΑΤΥΑ.

Εικόνα
Οι εξωγήινες αναζητήσεις συνεχίζουν το ταξίδι τους αυτή τη φορά με μια χορταστική λεπτομερή ανάλυση για τα αγνώστου ταυτότητας υποβρύχια αντικείμενα (Α.Τ.Υ.Α. ή αλλιώς U.S.O.: unidentified submerged objects) που παραμένουν έως σήμερα ανεξήγητα, στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα ανεξάντλητο υποφαινόμενο που αναλύεται για πρώτη φορά "ραδιοφωνικά", στην χώρα μας... Και όσοι θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις αποκαλύψεις, μην ξεχνάτε να συντονίζεστε στις ραδιοφωνικές Εξωγήινες Αναζητήσεις, κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο  GRD Radio , το no.1 διαδικτυακό ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδας (με ζωντανή ροή μέσα από πολλά τοπικά ραδιόφωνα στα fm, αλλά και σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του ΕΡΤopen). Για να ακούσετε την ηχογραφημένη εκπομπή, πατήστε  κλικ πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί:

ERTOPEN, ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ, 03.01.2022

Εικόνα
Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου του 2022, στις 19:00, ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης μίλησε για δεύτερη φορά ως καλεσμένος της δημοσιογράφου Νίκης Νικοπούλου, στο ΕΡΤopen, για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, για την μεθόδευση της πληροφόρησης από τους αναζητητές (browsers) της νέας παγκόσμιας τάξης, ενώ κλείνοντας απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού που αφορούσαν θέματα που συνθέτουν το εξωγήινο ζήτημα.    Το ΕΡΤopen είναι η ελεύθερη φωνή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, και μπορείτε να το ακούτε μέσα από εδώ: https://www.ertopen.com/radio ή στα 106,7fm στην Αττική, στα 97,3fm στην Βοιωτία και στα 96,5fm στην Εύβοια.

ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, s03e08: ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ

Εικόνα
Οι εξωγήινες αναζητήσεις συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο των αγρογλυφικών, αυτή τη φορά με μια λεπτομερή ανάλυση για τα παράξενα σχέδια που εμφανίστηκαν σε ελληνικά εδάφη και παραμένουν έως σήμερα ανεξήγητα. Το επεισόδιο, για ακόμα μία φορά, περιέχει μαρτυρίες και πλούσιο ηχητικό υλικό από παρελθοντικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Και όσοι θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις αποκαλύψεις, μην ξεχνάτε να συντονίζεστε στις ραδιοφωνικές εξωγήινες αναζητήσεις κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο GRD Radio , το no.1 διαδικτυακό ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδας (με ζωντανή ροή μέσα από πολλά τοπικά ραδιόφωνα στα fm, αλλά και σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του ΕΡΤopen). Για να ακούσετε την ηχογραφημένη εκπομπή, πατήστε κλικ πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί:

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΦΑΙΡΑ UFO ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ KOZHUKHOVA ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022.

Εικόνα
Αρχές Φεβρουαρίου του 2022, ένα βίντεο με ένα UAP προκάλεσε αρκετό θόρυβο στις ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα UFO στο εξωτερικό. Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε στην Kozhukhova, μια συνοικία στο ανατολικό τμήμα της Μόσχας (Ρωσία), και έδειχνε ένα υπερφωτεινό αντικείμενο να προσγειώνεται σε έναν πλησίον αγρό και να κινηματογραφείται από έναν κάτοικο της συνοικίας που έκανε βόλτα με τον σκύλο του, 300-400 μέτρα πιο πέρα. Αν και η συμπεριφορές του αντικειμένου μπορούν να χαρακτηριστούν και ως συμπεριφορές ενός drone, η ένταση και το μέγεθος του φωτός δεν δικαιολογούνται σε εξοπλισμό drone. Το περιστατικό εστάλη και δημοσιεύθηκε από την έγκυρη ομάδα καταγραφών LUFOS (latest-ufo-sightings.net), ενώ οι γνώμες για το τι ακριβώς ήταν παραμένουν διχασμένες. Την επόμενη μέρα στον τόπο της προσγείωσης δεν εντοπίστηκαν κάποια ίχνη ή κάποιο σχετικό αποτύπωμα.

ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, s03e07: ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ.

Εικόνα
  Οι εξωγήινες αναζητήσεις συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο του ανεξήγητου και αυτή τη φορά σας παρουσιάζουν μια λεπτομερή ανάλυση γιά τα παράξενα σχέδια που εμφανίζονται σε αγρούς του κόσμου, τα αγρογλυφικά. Και όσοι θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις αποκαλύψεις, μην ξεχνάτε να συντονίζεστε στις ραδιοφωνικές εξωγήινες αναζητήσεις κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο  GRD Radio , το no.1 διαδικτυακό ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδας (με ζωντανή ροή μέσα από πολλά τοπικά ραδιόφωνα στα fm, αλλά και σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του ΕΡΤopen). Για να ακούσετε την ηχογραφημένη εκπομπή, πατήστε  κλικ πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί:

KEIMENA 3.300 ΕΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΩΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΑΠΟΙΚΙΣΤΗ!

Εικόνα
Σε βιβλίο του 2015, που κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Sheffield Phoenix Press με τίτλο «ο Αδάμ, η Εύα και ο Διάβολος, μια νέα αρχή» (Adam, Eve and the Devil: A New Beginning), που υπογράφεται από τους Μάριο Κόρπελ και Γιόχανες ντε Μουρ (Marjo Korpel, Johannes de Moor), παρουσιάζεται μια νέα εκδοχή της σημιτικής μυθολογίας για τη δημιουργία του Κόσμου και της ανθρώπινης φυλής. Στο βιβλίο τους οι δύο συγγραφείς - ερευνητές περιγράφουν τις διαπιστώσεις των 3300 ετών ουγκαριτικών πήλινων επιγραφών που βρέθηκαν από Γάλλους αρχαιολόγους στη Συρία το 1929 και οι επιγραφές αυτές είχαν εν μέρει αποκρυπτογραφηθεί το 1970. Οι Ολλανδοί κάνοντας μια νέα προσπάθεια μετάφρασης της γλώσσας που εμφανίζεται στην αρχαία πόλη Ουγκαρίτ, μια γλώσσα που ανήκει στην ομάδα των σημιτικών γλωσσών, έμειναν έκπληκτοι καθώς διαπίστωσαν πως στα πήλινα αυτά δισκία παρουσιάζεται ο Αδάμ ως ουράνιος θεός (και όχι ως πλασμένος από το Θεό).  Η αφήγηση αναφέρει ότι ο Ελ και η σύζυγός του, Ασεράχ (Asherah), ζούσαν σε έν