ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ UFO ΠΕΤΟΥΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, 22/2/2022.

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2022, κάτοικοι του Ισλαμαμπαντ έμειναν «με το στόμα ανοιχτό» όταν εντόπισαν στον ουρανό ένα «διογκωμένο τρίγωνο UFO» να παραμένει πάνω από τη πόλη τους και να περιφέρεται εκεί για σχεδόν δύο ώρες, κατα τη διάρκεια της μέρας. Σύμφωνα με την New York Post, o 33χρονος Arslan Warraich, που τράβηξε τις φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν. Μαγεμένος από το ασυνήθιστο αντικείμενο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον καθαρό εναέριο χώρ hiο και για  πάνω από 12 λεπτά το απαθανάτιζε από διαφορετικές γωνίες για να επιτευχθούν καλύτερες λήψεις.


Ο Αρσλάν μιλώντας για το μυστηριώδες πετούμενο, είπε: «Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Το κατέγραφα για πάνω από 12 λεπτά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, όπου έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες, καθώς το παρατηρούσα για περίπου 2 ώρες. Με γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά καθώς έκανα μεγέθυνση, μπορούσα να δω ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή προς την πλάτη. Ήταν συμπαγές μαύρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Αντανακλούσε το φως και δεν εξέπεμπε φως το ίδιο». Ο Αρσλάν πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ξέρω τι δεν ήταν – δεν ήταν πουλί. Στην πραγματικότητα είχα πουλιά στο κλιπ, ενώ κατέγραφα αυτό το πράγμα. Πετάω ο ίδιος drone, οπότε ξέρω ότι δεν ήταν ούτε εμπορικό drone. Και δεν έχει νόημα για τον στρατό μας να πετά μυστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από μια πολυτελή περιοχή του Ισλαμαμπάντ όπου ζουν οι περισσότεροι από τον στρατό και τους κυβερνητικούς αξιωματικούς». 


Αφού μοιράστηκε το συναρπαστικό βίντεο στο διαδίκτυο, το βίντεο έγινε αμέσως viral και προκάλεσε φρενίτιδα στους κυνηγούς UFO. Ένας φίλος των UFOs έγραψε: «Η μαγνητοσκόπηση είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο για το τεχνικό επίτευγμα μιας τέτοιας εκτεταμένης προσπάθειας για την παρακολούθηση σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για τον εκτεταμένο λεκτικό σχολιασμό και την περιγραφή του γεγονότος. Καταλαβαίνετε πόσο σπάνιο είναι ένα υλικό σαν αυτό;» Ένας άλλος, πρόσθεσε: «Έτσι συλλαμβάνεις ένα UFO!» Ενώ ένας τρίτος είπε ότι το αντικείμενο ομοίαζε με ένα άλλο που είχε εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη: «Ήταν ακριβώς έτσι, χωρίς φώτα που αναβοσβήνουν, απλώς ήταν στον ουρανό για περίπου τέσσερα λεπτά και μετά ανέβηκε μέχρι να εξαφανιστεί τελείως». Τέλος, υπήρξαν και πολλοί που συσχέτισαν το παράξενο αντικείμενο πάνω από το Ισλαμαμπάντ με ένα πρωτότυπο TR3b που μάλιστα υπάρχει σε σχέδια που έχουν διαρρεύσει από τις μυστικές υπηρεσίες των HΠΑ...