ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΑΥΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010.

Η τελευταία ελληνική θέαση Α.Τ.Ι.Α. για το 2010, καταγράφηκε την 1 Σεπτεμβρίου έξω από τα Οινόφυτα Βοιωτίας. Ο μάρτυρας και διαχειριστής της ομάδας UFOs & Aliens Truth Greek community (πλέον UFO Greece), καθώς οδηγούσε είδε ένα σκοτεινό ιπτάμενο όχημα με τρία φώτα, να περνάει πάνω από το δρόμο, ξεπερνώντας ελάχιστα τις κορυφές των δέντρων.
«Οδηγούσα το αυτοκίνητο μου από Δήλεσι προς Οινόφυτα, με προορισμό την Αθήνα. Βρισκόμουν σε σκοτεινό σημείο χωρίς φωτισμό, με δάσος αριστερά και δεξιά, όταν παρατήρησα τα φώτα στον ουρανό να με πλησιάζουν. Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν από ελικόπτερο αλλά αυτό που είδα στη συνέχεια να περνάει πάνω από τις κορυφές των δέντρων και σχεδόν από πάνω μου, δεν έμοιαζε με κανένα ελικόπτερο. Σταμάτησα αμέσως το αυτοκίνητο, έσβησα τη μηχανή, έκλεισα τα τζάμια και κρύφτηκα στο κάθισμα αρκετά τρομαγμένος. Ο ήχος του ήταν αεροπλάνου αλλά τα αεροπλάνα δεν πετούν τόσο αργά και τόσο χαμηλά. Πέρασε ξυστά πανω απο τις κορυφες των δέντρων και φαινόταν σαν μια μαύρη πλάκα περιπου 15 μέτρων σε μήκος, με λευκά φώτα στις άκρες του. Κατα τη διέλευση οι κορυφες των δέντρων κουνιόνταν βίαια από κάτω, σαν να τις χτυπούσε έντονος αέρας. Αφού περασε, είδα κι άλλα φώτα να ερχονται απο το ίδιο σημείο, που δεν έμοιαζαν με τα προηγούμενα. Αυτή τη φορά ήταν ένα στρατιωτικο ελικόπτερο Χιούι που ακολουθούσε το αντικείμενο σε αποσταση ενος-δύο χιλιομέτρων. Δυστυχώς η φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό μου ήταν πολύ σκοτεινή και δεν φαινόταν τίποτα αξιόλογο», είπε στην ολιγόλογη περιγραφή του.
Μετά από αρκετές έρευνες και διαπιστώσεις από το στρατιωτικό προσωπικό της Τανάγρας, εκείνη τη μέρα δεν υπήρχε καμία στρατιωτική άσκηση στη περιοχή, ούτε κάποια καταγεγραμμένη διέλευση στρατιωτικού ελικοπτέρου που θα έπρεπε να έχει αναφερθεί ακόμα κι ως έκτακτη. Το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που δεν μπορεσε να ταυτοποιήσει ο μάρτυρας, ο οποίος ταυτοποίησε στο ίδιο σκοτάδι το στρατιωτικό ελικόπτερο που ακολουθούσε, πληρεί τις περιγραφες των TR3Β που καταγράφονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...