ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΛΙΝΤΑ ΚΟΡΤΙΛΕ, 30/11/1989.

Ήταν το 1989 στη Νέα Υόρκη όταν η Linda Cortile Napolitano απήχθη «μαγικά» από το διαμέρισμά της, με τη συγκεκριμένη μάλιστα απαγωγή να έχει αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες! Το ημερολόγιο έγραφε 30 Νοεμβρίου του 1989, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν έλαβε χώρα η εξωγήινη απαγωγή που έγινε θρύλος στη Νέα Υόρκη.
Η γυναίκα δεν θυμόταν τίποτα αρχικά όταν επισκέφθηκε τον ειδικό ερευνητή UFO και υπνοθεραπευτή Budd Hopkins, παρά μόνο ότι την είχαν απαγάγει οι εξωγήινοι πριν 20 χρόνια. Ο Hopkins χρησιμοποιούσε την ύπνωση για να βοηθήσει ανθρώπους να θυμηθούν εμπειρίες για τις οποίες δεν είχαν συνειδητή μνήμη. Όπως και να ‘χει, η Linda κατάφερε να συνδέσει τα ελλιπή κομμάτια του παζλ: τρεις εξωγήινοι τη μετέφεραν με αιώρηση από το δωμάτιό της στον ιπτάμενο δίσκο, μέσα από το παράθυρό της, με όσα συνέβησαν εκεί να ακολουθούν τη γνωστή πεπατημένη των πειραμάτων και της τηλεπαθητικής επικοινωνίας. Μέσα στο διαστημόπλοιο η Linda κοιτούσε έντρομη, καθώς οι εξωγήινοι συγκεντρώνονταν γύρω της κρατώντας όργανα και καθετήρες στα μακριά και λεπτά χέρια τους. Υποβλήθηκε σε μια παράξενη ιατρική εξέταση. Το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν πως βρέθηκε στο δωμάτιο της. Όταν συνήλθε ήταν πάλι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Πανικόβλητη ότι οι εξωγήινοι είχαν κάνει κακό στην οικογένεια της έτρεξε στο δωμάτιο των παιδιών της. Τα δυο αγόρια βρίσκονταν σε αφύσικο βαθύ ύπνο, αλλά ήταν ζωντανά. Το ίδιο και ο άντρας της.


Το παράξενο του πράγματος εδώ, είναι το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι είδαν την απαγωγή, η οποία δεν ερευνήθηκε ωστόσο όσο θα έπρεπε. Οι δύο σωματοφύλακες του γερουσιαστή Javier Perez de Cuellar, αλλά και ο ίδιος ο πολιτικός, είδαν τι συνέβη, αλλά και μία ακόμα γειτόνισσα εν ονόματι Janet Kimball.
Το αρχείο με τις ιστορίες της Λίντα, της Kimball, όπως και των δυο αστυνομικών, παραμένει ακόμα και σήμερα άλυτο και αδιευκρίνιστο, καθώς δύο βασικοί παράγοντες δεν συνάδουν στην πειστικότητα των περιγραφών. Πρώτον, απέναντι από την πολυκατοικία της Linda είναι τα γραφεία της New York Post και στις 3.00π.μ. που η Linda ισχυρίζεται πως απήχθη, οι δημοσιογράφοι που δούλευαν σε εκείνα τα γραφεία δεν είδαν τίποτε το ασυνήθιστο, ούτε μία μπλε ακτίνα, και ειδικότερα μια γυναίκα να πετάει έξω από το παράθυρο τους! Δεύτερον, τα Ηνωμένα Έθνη επιμένουν πως ο κύριος Javier Perez de Cuellar ήταν στο κρεβάτι του στις 3.00π.μ. στις 30 Νοεμβρίου του 1989. Επίσης, ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ για την απαγωγή και δεν υπάρχει καμία καταγραφή χρήσης του ελικοδρομίου εκείνο το βράδυ από κάποιο πολιτικό πρόσωπο, αν και η αποστολή ήταν άκρως απόρρητη και μπορεί να μην είχε καταγραφεί.