ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ & ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ - ΖΩΩΝ.

Ο όρος «ακρωτηριασμός βοοειδών» (ή στα αγγλικά: Cattle mutilation) χρησιμοποιείται για να περιγράψει πτώματα ζώων με «ασυνήθιστα» ή «ανεξήγητα» χαρακτηριστικά. «Ασυνήθιστα» και «ανεξήγητα» μπορεί να είναι οποιοδήποτε σημάδι, κόψιμο, πληγή, τομή, εκτομή, πρήξιμο, μελανιά, διόγκωμα, εκδορά, κάκωση ή απουσία οργάνου ή αίματος, που δεν έχει γίνει με δάγκωμα ζώου αλλά με χειρουργική τομή ακριβείας. Αυτοί οι ακρωτηριασμοί συνήθως παρατηρούνται σε αγελάδες, βόδια, άλογα, βουβάλια και άλλα μεγάλα οικόσιτα θηλαστικά. Το περίεργο σε αυτά είναι ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ αίμα ή υπολείμματα κοντά στα σώματα και ίχνη επίθεσης από σαρκοφάγο ζώο.


Οι επιθέσεις αποδίδονται σε τρεις παράγοντες: Πιθανότατα σε ανθρώπους που θέλουν να βλάψουν τους κτηνοτρόφους, σε πτωματοφάγα ζώα, ύαινες, κογιότ ή ρακούν, που δεν ρουφούν αίμα όμως (με αίμα τρέφονται μόνο τα κουνούπια, οι βδέλλες τα τσιμπούρια, κάποιες νυχτερίδες και μερικές νυφίτσες), ή σε πειραματισμούς εξωγήινων, αφού αρκετά από τα πτώματα των ζώων αυτών είχαν σπασμένα κόκαλα και έμοιαζαν να είχαν πέσει από κάποιο μεγάλο ύψος. Επίσης, υπάρχουν βίντεο που δείχνουν αγελάδες να σηκώνονται ψηλά, όπως και Α.Τ.Ι.Α. κοντά σε κοπάδια, όμως σε κανένα δεν έχει γίνει προσπάθεια πιστοποίησης της γνησιότητάς του ως σήμερα. Μια τυπική αναφορά του ιδιότυπου αυτού εξωγήινου χειρουργείου, δίνεται στο An Alien Harvest (1989) από την Linda Moulton Howe, και περιλαμβάνει φωτογραφίες πληγών που χαρακτηρίζονται ως περίεργες, αλλόκοτες, ύποπτες και ανεξήγητες: «Για πρώτη φορά, ιστοί που συλλέχθηκαν από τομές ακρωτηριασμών στο Arkansans στις 11/3/1989, αποκάλυψαν τα παρακάτω χαρακτηριστικά κάτω από μικροσκοπική εξέταση: 1) Η γραμμή της τομής είναι εξαιρετικά λεπτή, 2) Η γραμμή είχε υποβληθεί σε μεγάλη θερμότητα, πιθανότατα 300 βαθμούς Farenheit, και πάνω, αφήνοντας μια σκούρα και σκληρή άκρη, 3) Οι τομές έγιναν γρήγορα, πιθανώς μέσα σε 2 λεπτά ή λιγότερο, γιατί δεν υπάρχει φλεγμονώδης καταστροφή κυττάρων που κανονικά αρχίζει μερικά λεπτά ύστερα από κάθε τραύμα σε ιστούς.» 

Από τις αρχές της δεκαετίας του '70, εκατοντάδες, ενδεχομένως χιλιάδες, ανεξήγητοι ακρωτηριασμοί βοοειδών έχουν συμβεί σε όλο το κόσμο. Έχουν αναφερθεί τόσες πολλές περιπτώσεις που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο αριθμός, όπως και η σύνταξη μιας λίστας όλων των αναφερόμενων περιπτώσεων. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό από το 2000, περισσότερες από 10.000 περιπτώσεις ακρωτηριασμού είχαν αναφερθεί και από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ οι ερευνητές υπολόγισαν ότι έως και το 80% των περιπτώσεων δεν αναφέρονται ποτέ από τους κτηνοτρόφους για να αποφευχθεί η δημοσιότητα.  

Ωστόσο, πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI δείχνουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κι αυτή ένα βαθύ ενδιαφέρον για το θέμα από τη δεκαετία του 1970. Τα έγγραφα μιλούν για τουλάχιστον 8.000 βοοειδή και άλογα που έχουν σφαγιαστεί με χειρουργική ακρίβεια σε μια εκτιμώμενη έκταση 1,28 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων που εκτείνεται από το Τενεσί έως το Όρεγκον, από τότε που ξεκίνησαν οι ακρωτηριασμοί γύρω στο 1970. Τα 1,28 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια είναι περισσότερο από το ένα τρίτο της συνολικής έκτασης στην ηπειρωτική ΗΠΑ. Σε πολλές περιπτώσεις οι επιθέσεις έχουν συμπέσει με θεάσεις UFO. Ενώ σε αυτά τα συμβάντα, οι καρακάξες και τα κογιότ αρνούνται να φάνε τα ακρωτηριασμένα άλογα και τα βοοειδή. Στα αρχεία του FBI από το 1975, ακρωτηριασμοί των ματιών συνέβησαν στο 14% των περιπτώσεων, ακρωτηριασμοί της γλώσσας στο 33% των περιπτώσεων, ακρωτηριασμοί των γεννητικών οργάνων στο 74% των περιπτώσεων και ακρωτηριασμός του ορθού στο 48% των περιπτώσεων. Σύμφωνα με μεταγενέστερη έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Επιστήμης Ανακάλυψης (NIDS), ακρωτηριασμοί των ματιών συνέβη στο 59% των περιπτώσεων, ακρωτηριασμοί της γλώσσας στο 42% των περιπτώσεων, των γεννητικών οργάνων στο 85% των περιπτώσεων και του ορθού στο 76% των περιπτώσεων. Σύμφωνα με τον Δρ Howard Burgess, σχεδόν το 90% των ακρωτηριασμένων βοοειδών είναι μεταξύ τεσσάρων και πέντε ετών, αφαίμαξη έχει δεχθεί ένα 37% των περιπτώσεων, ενώ ραδιενέργεια έχει ανιχνευθεί στο 6% των περιπτώσεων.