ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΟ UFO ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ!

Στις 23 Δεκεμβρίου του 2022, μερικοί εργαζόμενοι στη Νεβάδα εντόπισαν ένα αχνό και πολύχρωμο UFO να αιωρείται πάνω από τη λωρίδα του Λας Βέγκας . Λίγες μέρες μετά, μια αναφορά των μετεωρολόγων του 8NewsNow ανακοίνωνε δημόσια ότι το θέαμα ήταν ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο που συνήθως δεν παρατηρείται στην κοιλάδα του Λας Βέγκας, γι αυτό ξένισε τους ντόπιος. Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ακόμα ψάχνουμε κάπου αλλού στον πλανήτη να βρούμε σε παλαιότερες καταγραφές αυτό το ''σπάνιο καιρικό φαινόμενο'' ή να έχει επαναληφθεί από τότε... Μάταια όμως!

Όλα συνέβησαν στις προηγούμενες παραμονές, όταν μερικοί εργαζόμενοι δημοσίευσαν ένα βίντεο τραβηγμένο τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλά φώτα να κρέμονται στα σύννεφα ακριβώς πάνω από το Saphire Gentleman's Club στο Sammy Davis Jr. Drive. Το βίντεο παρουσίαζε μερικά σταθερά ερυθρόλευκα φώτα στα σύννεφα, με τέσσερις επίγειους προβολείς να τα έχουν εντοπίσει και να κινούνται γύρω τους. Στο βάθος, ακούγονταν άνθρωποι να κάνουν εικασίες για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτά τα φώτα που φαίνονταν για πρώτη φορά στον ουρανό της περιοχής... 

Τις επόμενες μέρες οι αναφορές έγιναν αντιληπτές από έναν μετεωρολόγο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας του Λας Βέγκας, ο οποίος είπε ότι αυτά τα παράξενα φώτα είναι πιθανό να ήταν ένα φαινόμενο που ονομάζεται ''φωτεινοί πυλώνες'', χωρίς να πείθει κανέναν ότι καταγράφηκε κάτι τέτοιο. Ο ιστότοπος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περιγράφει τους πυλώνες φωτός ως: «τις μακριές κολόνες πολύχρωμου φωτός που διαπερνούν τον ουρανό και φαίνονται σαν το τέλειο σκηνικό για επικείμενη εξωγήινη εισβολή, αλλά στην πραγματικότητα να είναι ένα κοινό φαινόμενο που μπορεί να εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικότερα είναι μικροσκοπικοί κρύσταλλοι πάγου που κρέμονται στην ατμόσφαιρα. Ο πάγος είναι πολύ λεπτός, αντανακλαστικός, έχει σχήμα πλάκας με εξαγωνικές όψεις, φαρδιές άκρες, κι όταν ο πάγος παρασύρεται στον αέρα, πέφτει σχεδόν οριζόντια. Έτσι, όταν το φως χτυπά τις όψεις του, αναπηδά και αντανακλάται σε περισσότερους κρυστάλλους πάγου».