ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ» ΜΟΥΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ!

Προς το τέλος μιας δημόσιας ακρόασης στην Αίθουσα του Κογκρέσου της Βουλής των Αντιπροσώπων του Μεξικού, στις 12 Σεπτεμβρίου του 2023, ο Jaime Maussan, ερευνητής UFO, δημοσιογράφος και παρουσιαστής του μεξικανικού τηλεοπτικού προγράμματος Tercer Milenio, ανακοίνωνε κάτι που εξέπληττε ολόκληρο τον πλανήτη. Πριν ξεκινήσει την ακρόαση, ο Sergio Gutiérrez Luna, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος του Μεξικού, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να σηκωθούν και να ορκιστούν ότι θα πουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Ανάμεσα στο ακροατήριο ήταν ο Ryan Graves, ένας συνταξιούχος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που είχε καταθέσει νωρίτερα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σχετικά με την εμπειρία του με κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, και ο αστροφυσικός Abraham "Avi" Loeb, πρώην διευθυντής του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ, κορυφαίος υποστηρικτής της θεωρίας ότι ένα εξωγήινο διαστρικό διαστημόπλοιο (ο Omuamua) χαρτογράφησε τη Γη και ένα άλλο έχει συντριβεί στον Ατλαντικό Ωκεανό. 

Όταν έφτασε η σειρά του Maussan να μιλήσει, έδωσε ένα σήμα να ανοίξουν δύο μικροσκοπικές σαρκοφάγους που περιείχαν τα σώματα δύο «μη ανθρώπινων όντων». «Είναι δύο μη ανθρώπινα όντα που δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας», είπε ο Maussan, αναφέροντας επίσης πως σύμφωνα με το UNAM (το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού) που πραγματοποίησε την ανάλυση του άνθρακα-14, αυτά τα όντα είναι περίπου 1.000 ετών. Ήταν οι 2 από τις 5 μούμιες της Nazca, συγκεκριμένα οι «τριδακτυλικές ανθρωπόμορφες μούμιες της Nazca», που το 2017 παρουσιάστηκαν ως σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη, αλλά έκτοτε απαξιώθηκαν από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα όπως και από τη Παγκόσμια Επιτροπή για τις Μελέτες Μουμιών, χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί! Η φήμη που επικρατούσε για τις σορούς (αφού κανείς κρατικός φορέας δεν ήθελε να συμμετέχει με τις επιστημονικές ομάδες έρευνας του Maussan) ήταν ότι τις θεωρούσαν κατασκευασμένες, δηλαδή ένα καλοστημένο HOAX. Ποιος, όμως, ήταν αυτός ο σοβαρός λόγος που απαξίωναν παγκόσμια το γεγονός της εξωγήινης προέλευσής των σορών; Οι δηλώσεις στην εφημερίδα El Comercio του ανθρωπολόγου Guido Lombardi, το 2020, ο οποίος έχει μελετήσει αρκετές προκολομβιανές μούμιες στο Περού και δήλωνε ότι «είναι δημιουργήματα από οστά ζώων και ανθρώπων που συγκρατούνται με συνθετική κόλλα και ψεύτικο δέρμα». Πώς όμως κατέληξε ο Lombardi σε αυτό το συμπέρασμα; Μελετώντας τις ακτινογραφίες και τις μαγνητικές των αναλύσεων από ότι είχε παρουσιαστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ποτέ δεν συμμετείχε στις ομάδες των σχετικών ερευνών (και ουδεμία φωτογραφία υπάρχει για να αποδεικνύει ότι συμμετείχε, όπως λανθασμένα αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ εκεί έξω). Η ιδιότητά του ως ιατροδικαστής και αρχαιολόγος που ανέλυε μούμιες για το Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής και Ιατροδικαστικών Επιστημών του Δημόσιου Υπουργείου στο Περού, θεωρήθηκε υπερ-αρκετή για την επιστημονική παγκόσμια κοινότητα ώστε να απαξιώσει την έρευνα, κι ας γινόταν από ότι υπήρχε διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Κι ενώ ο  Guido Lombardi βρέθηκε αυτές τις μέρες καλεσμένος σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα, ούτε λόγος από όλα τα media για τα ονόματα των επιστημόνων που συμμετείχαν στις επιτόπιες αναλύσεις που πιστοποιούσαν το άγνωστο DNA του 30%, αλλά και την αυθεντικότητα των σωματοδομών, και ήταν οι εξής:
Tom Valone, PhD/USA, Engineering Physicist Founder, Integrity Research Institute.
Μary K.Jessy, Musculoskeletal Radiologist University of Colorado Hospital, USA.
Dr.Konstantinb Korotkov, PhD/Russia, Prof. Saint-Petersburg University, President, International Union of Medical and Applied Bioelectrography.
Michael Assev, PhD/Russia, Head of the Genetic Analysis Department Russian Academy of Science.
Natalia Zaloznaja, MD PhD/Russia, Head of image analysis of the Medical Institute MIBS.
Thierry Jamin, Archaeologist & Historian, President of the Inkari Institute, France.
Dr. Jose de Jesus Zalce Benitez, Forensic Expert, National School of Medicine of Mexico.
Jose de la Cruz Rios, Biologist, Secretary of Health, State of Campeche, Mexico.
Dr. Edson Salazar Vivanco, Medical Surgeon, Peru.
Dr. Raymundo Salas Alfaro, Radiologist, Peru.
Sr. Renato, Archaeologist, Paracas History Museum, Peru.
Καμία αναφορά στα ονόματά τους, καμία τηλεοπτική ανάλυση με αυτούς. Καμία αναφορά και για όλα τα παρόμοια ανεξήγητα ευρήματα και τους θρύλους από όλο το ''δαχτυλίδι του Ειρηνικού'' (τους Menehune των πολυνησιακών παραδόσεων, τους Ebu Gogo των Ινδονησιακών παραδόσεων, το Starchild και το μικροσκοπικό σκελετό του Huayqui στο Περού, τις γραμμές και τα σχέδια των πεδιάδων Νάζκα και Πάλπα που δημιουργούνταν για να βλέπουν οι ουράνιοι θεοί που να προσγειώνονται, τις ταφικές κρύπτες με τους εξέχοντες της φυλής των Παράκας με τα επιμηκυμένα κρανία, το μικροσκοπικό υβρίδιο της Αρακάμα, αλλά και τους λίθους της Ορεγιόνα που εκτίθονται στο μουσείο της Λα Πλαζ, δηλαδή της μάνας της ανθρωπότητας που προσεδαφίστηκε μέσα σ’ένα όχημα φωτεινότερο από τον Ήλιο).

Αν και η ξαφνική εμφάνιση αυτών των ταριχευμένων «μη ανθρώπινων σορών» στο Μεξικανικό Κογκρέσο, παρουσιάστηκε στα ειδησεογραφικά δίκτυα με ενθουσιασμό, αποδείχθηκε στη πορεία αρκετά μεθοδευμένη, αφού ποτέ δεν ακούστηκε στις ενημερωτικές εκπομπές η πληροφορία για τα υπόλοιπα σχετικά ευρήματα, όπως και οι επιστήμονες που συμμετείχαν στις εξετάσεις. Με αποτέλεσμα όσοι πληροφορήθηκαν για την ακρόαση, να μοιραστούν σε δύο παρατάξεις: εκείνους που υποστηρίζουν τον Maussan και εκείνους που τον απαξιώνουν ή κοροϊδεύουν την είδηση. 

Και μέσα σε όλο αυτό τον παγκόσμιο ενθουσιασμό, η γνώμη των ακαδημαϊκών, των αρχαιολόγων και των επιστημόνων παρέμενε ομόφωνη, για περίτεχνες απομιμήσεις όντων, χωρίς να επιθυμούν να αναλύσουν τις σορούς περαιτέρω. Το ίδιο συναίσθημα έβγαλαν και οι ειδικοί της πρόσφατης έκθεσης της NASA για τα UAP-UFO, αφού μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τις σορούς, ο πρόεδρος της μελέτης, ο David Spergel, είπε ότι έχει δει μόνο αναφορές στο Twitter για την φύση αυτών των δειγμάτων εδώ και 6 χρόνια, ενώ προέτρεψε τη μεξικανική κυβέρνηση να διαθέσει τα δείγματα στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για έλεγχο κι όχι να γίνει μια επί κοινού εξέταση με την παρουσία των παραγόντων που τα ''έφεραν στο φως'', όπως εκείνοι δήλωναν πως επιθυμούν για θέμα διαφάνειας των αποτελεσμάτων.

Τελικά τι ήταν μέσα στις σαρκοφάγους που ανοίχθηκαν εντός του Μεξικανικού Κογκρέσου; Δύο αληθινά ταριχευμένα εξωγήινα όντα που προσπαθούν να συγκαλύψουν οι Αρχές με την συνεργασία των Media; Δύο δημιουργήματα από οστά ζώων και ανθρώπων που συγκρατούνται με συνθετική κόλλα και ψεύτικο δέρμα; Ή δύο περίτεχνα κέικ, όπως δείχνει ένα viral βίντεο στο διαδίκτυο που κυκλοφόρησε 24 ώρες μετά;

Δυστυχώς η ανθρώπινη κρίση, λανθασμένα δομημένη πάνω στο ξυράφι του Όκαμ, μας οδηγεί πάντα στην απλούστερη εξήγηση των γεγονότων (δηλαδή όταν ακούς ένα κλάμα, να είναι ένα μωρό), χωρίς να έχουμε την διάθεση να αναλωθούμε σε ποιο δύσκολες ερμηνείες που μπορεί να μας σώσουν ακόμα και τη ζωή κάποιες φορές (αφού το κλάμα μπορεί να προέρχεται και από έναν κροκόδειλο). Η λογική λέει πως δεν θα πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, όποια πλευρά κι αν υποστηρίζουμε, κι απλά θα πρέπει να περιμένουμε η αλήθεια να βγει στην επιφάνεια με τη συλλογική εργασία και τη συνεργασία... Εξάλλου, αυτό δεν επιθυμούμε όλοι μας; 

Ή όχι;