ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

EΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ UFO, 1/5/2023.

Viral έγινε τελικά το υλικό που κατέγραψε περιπολία της αστυνομίας του Λας Βέγκας, την 1η Μαΐου του 2023, με την καταγγελία κατοίκων ότι είδαν εξωγήινους στην αυλή τους μετά από διέλευση φωτεινού αντικειμένου στον νυχτερινό ουρανό.

Όπως ανέφερε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 8 News Now, η κάμερα ενός αξιωματικού του Λας Βέγκας κατέγραψε το άγνωστο αντικείμενο περίπου στις 23:50 στις 30 Απριλίου του 2023 και, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Μετεωριτών, τα φώτα του φάνηκαν μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Πιθανότατα θα μιλούσαμε για μετεωρίτη, αλλά περίπου 39 λεπτά μετά, ένας άλλος άνδρας που ζει περίπου 80 μίλια από την Περιοχή 51 τηλεφώνησε στο 911, λέγοντας ότι υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες στην αυλή του, αφότου ο ίδιος και η οικογένειά του είδαν ένα παρόμοιο αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό εντός της ιδιοκτησίας τους.

«Υπάρχει κάτι που έχει ύψος 2,4 μέτρα δίπλα του και ένα άλλο ον είναι μέσα... και έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει... και είναι ακόμα εκεί», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην αστυνομία, σύμφωνα με το ηχητικό που βγήκε στη δημοσιότητα. «Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό, δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα, είμαστε τρομοκρατημένοι», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ ψηλοί. Είναι 2,5 έως 3 μέτρα. Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Μεγάλα μάτια. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι άνθρωποι, 100%», ισχυρίστηκε.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν ήταν τρομοκρατημένοι όπως αποκαλύπτει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες σώματος. «Είμαι τόσο νευρικός αυτή τη στιγμή», είπε ένας αξιωματικός. «Έχω πεταλούδες στο στομάχι, αδερφέ, είδα ένα πεφταστέρι και τώρα αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν εξωγήινοι στην αυλή τους» τόνιζε ο άλλος μάρτυρας.

Οι πρώτοι ανταποκριτές που έφτασαν στο σημείο στις 2:06μμ έψαξαν την περιοχή και πήραν συνέντευξη κι από άλλους μάρτυρες, όμως δεν υπήρχαν περισσότερες μαρτυρίες, πέρα από τη λάμψη που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού των μαρτύρων.«Δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά με αυτά που είδα αυτή τη στιγμή, αρχίζω να πιστεύω», είπε ο ένας μάρτυρας στην αστυνομία.

Οι αρχές επιβολής του νόμου συνέχισαν να ερευνούν το ακίνητο για μέρες μετά την ανεπιβεβαίωτη τελικά στενή επαφή τρίτου τύπου, αλλά δεν υπήρξε κάτι περισσότερο και το τμήμα έκτοτε έκλεισε την υπόθεση, σύμφωνα με το 8 News Now.