ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔH ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Είμαστε συνηθισμένοι με τις συμβολικές παρεμβάσεις στα γραφεία των εκλεκτών της Νέας Δημοκρατίας, τα τελευταία χρόνια. Πρώτη η πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου που εξαφάνισε την Ελληνική σημαία από το προεδρικό γραφείο και πρόσθεσε κάδρα με παράξενα τρίγωνα που παραπέμπουν στο μασονισμό, μετά η καλεσμένη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ το 2019 σημερινή Υπουργός Εθνικής Παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Νίκη Κεραμέως που εξαφάνισε τους Χριστιανικούς Σταυρούς από το δικό της γραφείο (και λαιμό), και τώρα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που, σε πρώτο πλάνο κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, εμφανίστηκε με το γραφείο του γεμάτο από ερπετοειδή αγαλματίδια!

 
 


 

Όπως είδατε στις φωτογραφίες που προηγήθηκαν δεν μιλάμε για ένα ερπετοειδές αγαλματίδιο, αλλά για τουλάχιστον 4, εκεί που κατάφερε να πιάσει ο φωτογραφικός φακός. Μετά τις εικόνες πολλοί έσπευσαν να παρομοιάσουν τα αγαλματίδια με τους Τυχερούς Βατράχους του Φενγκ Σούι, αλλά η σύγκριση ήταν ανεπιτυχής. Τα συγκεκριμένα γούρια που στα κινέζικα ονομάζονται "Chan Chu" και είναι δίαυλος της θετική ενέργειας, της τύχης και της οικονομικής ευημερίας, είναι χρυσά με ένα νόμισμα στο στόμα. Τα συγκεκριμένα στο γραφείο του πρωθυπουργού είναι πέτρινα, δεν φέρουν νομίσματα στο στόμα τους και κάθονται σαν άνθρωποι σε θέση ισχύος. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως τα σώματά τους δείχνουν ανθρώπινα και είναι εμφανές επίσης πως δεν είναι σε στάση διαλογισμού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης απασχολεί τους ειδικούς που αποκρυπτογραφούν κρυφά μηνύματα. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει αρκετές φορές με συνωμοσιολογικά σενάρια, με σημαντικότερες δύο. Πρώτη, η συμμετοχή του στην 66η συνάντηση των μελών της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, το 2018, πριν τον τοποθετήσουν για πρωθυπουργό της Ελλάδας, όπου έλαβε μυστικές εντολές (σε μία μυστική κουβέντα όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή) μαζί με 130 ακόμα προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και οικονομικού χώρου.

Δεύτερη, αυτή του βιβλίου με τον τίτλο «Covid-19: The Great Reset» που βρισκόταν πάνω στο γραφείο του το 2021, το οποίο θεωρείται -και είναι- η «Βίβλος» του δεύτερου κύματος της νέας παγκοσμιοποίησης μετά τον Κορωνοϊό. Το «Covid-19: The Great Reset» ή στα Ελληνικά η «Μεγάλη Επανεκκίνηση», έχουν γράψει οι Klaus Schwab και Thierry Malleret ανώτερα στελέχη του διεθνιστικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), είναι ένα βιβλίο που εξηγεί τα όσα φαινομενικά απίστευτα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη με αφορμή έναν ιό, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια γρίπη υψηλής φονικότητας σε μεγάλες ηλικίες ατόμων από υποκείμενα νοσήματα, έστω υψηλής μεταδοτικότητας, και δεν είναι τίποτε λιγότερο από την προετοιμασία για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το βιβλίο κλείνει λέγοντας πως η «παγκόσμια επιδημία» θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας «νέας εποχής» και φυσικά αναφέρει πως ο εχθρός της «νέας» αυτής «εποχής» είναι η άνοδος του εθνικισμού και του προστατευτισμού, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». 

Τι συμβολίζουν, όμως, τα ανθρωπόμορφα ερπετοειδή στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη; Σύμφωνα με τον διασημότερο συνωμοσιολόγο όλων των εποχών, τον David Icke, πίσω από τα μασονικά λόμπι που ελέγχουν τους «υπηρέτες» πολιτικούς μας βρίσκονται επικεφαλείς ερπετοειδείς εξωγήινα όντα. Οι ερπετοειδέις (Reptiloids) έχουν πολλές φυλές. Τους δρακονιανούς, τους φτερωτούς Ciakars, τους Chameleon Reptilians, τα Iguanoids, ενώ υπάρχουν και πολλές σύγχρονες αναφορές ανθρώπων που λένε πως είδαν ανθρωποειδή όντα με πρόσωπο και δέρμα που έμοιαζε με εκείνο μιας σαύρας ή ενός βατράχου!

Όπως υπενθυμίζει συχνά ο Icke στους εκατομμύρια οπαδούς του, όλα αυτά συνοψίζονται στο ρητό των Μυστικών Εταιριών και Στοών, το «Orbo Ab Chao» - τάξη μέσα στο χάος, Δημιούργησε χάος και πρόσφερε τη τάξη. Μια τάξη που θα ελέγχει την ανθρώπινη αγέλη...


 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον Μάνο Θ. και για την έρευνα/αρθρογραφία τον Χρήστο Α.