ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ «ΜΠΑΛΟΝΙΑ» ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ «ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ»...

Αναβρασμός επικρατεί στα στρατιωτικά επιτελεία της Βορείου Αμερικής, καθώς μετά τις καταρρίψεις των 4 ιπτάμενων αγνώστων κατασκευών από τους αιθέρες των ΗΠΑ και του Καναδά, τα αρχηγεία των ΗΠΑ δεν μπορούν να εκδώσουν κοινές δηλώσεις αν πρόκειται για μπαλόνια ή για άγνωστη τεχνολογία πιθανότατα εξωγήινη! Επιπλέον οι ισχυρισμοί για αδυναμία ανάσυρσης των συντριμμιών αλλά και η έλλειψη φωτογραφιών αυξάνει περισσότερο την ανησυχία για συγκάλυψη γύρο από τη φύση των αντικειμένων...

 Η ανάσυρση των συντριμμιών του επιβεβαιωμένου Κινέζικου μπαλονιού στα ανοιχτά της Βόρειας Καρολίνα στις 11/2.

Αναλυτικότερα τώρα των νεότερων πληροφοριών που μας έρχονται μετά τις καταρρίψεις: Στις 13 Φεβρουαρίου του 2023, ο στρατηγός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Glen Van Herck, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters δήλωσε πως «θα αφήσω τις υπηρεσίες πληροφοριών και την αντικατασκοπεία να το ερευνήσουν. Δεν έχω αποκλείσει τίποτα». Ταυτόχρονα, σημείωσε πως «σε αυτό το σημείο συνεχίζουμε να αξιολογούμε κάθε απειλή ή πιθανή απειλή, που προσεγγίζει τη Βόρεια Αμερική με μια προσπάθεια να την εντοπίσουμε. Τα ονομάζουμε αντικείμενα, όχι μπαλόνια, για κάποιο λόγο. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν ίπταντο χρησιμοποιώντας αέριο, ή διαθέτουν κάποια άγνωστα συστήματα πρόωσης». Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα UFO/UAP με το κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βόρειο Καρολίνα (φώτο 1) και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτές τις αναφορές και δεν θα απέδιδα την προέλευσή τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα». Αν δεν μπορούν να αποδοθούν σε γήινο κατασκευαστή, τότε αυτό σημαίνει πως η κατασκευή τους οφείλεται σε κάποιον εκτός του πλανήτη Γη, όσο κι αν τρομάζει αυτό, αναρωτήθηκαν αρκετοί.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της 14ης Φεβρουαρίου, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιέρ, αναφερόμενη στα αντικείμενα είπε «λατρεύω την ταινία Ε.Τ. ο Εξωγήινος, αλλά ας μείνουμε εκεί. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας στις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τη Βόρεια Αμερική. Ξέρω ότι τέθηκαν ερωτήματα και υπήρξαν ανησυχίες για αυτό, αλλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας». 

Αυτά τα τρία «αντικείμενα» μπορεί να ήταν «μπαλόνια για εμπορικούς ή επιστημονικούς, ειρηνικούς σκοπούς», είπε κι ο Τζον Κίρμπι, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι είναι πλέον δύσκολο να ανασυρθούν τα συντρίμμια λόγω κακών καιρικών συνθηκών.Ενώ μετά από έρευνες στα αρχεία εταιρειών και στα κινεζικά ΜΜΕ, οι New York Times συμπέραναν ότι ο επιστήμονας πίσω από την ιδέα των αερόπλοιων, εργαζόμενος στο Κινεζικό Κέντρο Προγράμματος Μπαλονιών Μεγάλου Υψόμετρου, είναι ο καθηγητής Γου Ζε.

Το Πεκίνο, τώρα, κατηγόρησε τις ΗΠΑ για "υπερβολική αντίδραση" και μετά την δική της κατάρριψη του UFO/UAP στα παράλια του Rizhao υποστηρίζει ότι η Ουάσινγκτον έχει στείλει και εκείνη αερόστατα στον εναέριο χώρο της. «Είναι σύνηθες τα μπαλόνια των ΗΠΑ να εισέρχονται παράνομα στον εναέριο χώρο άλλων χωρών» δήλωσε ο Γουάνγκ Γουενμπίν, εκπρόσωπος του κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών. «Μόνο τον τελευταίο χρόνο, αμερικανικά αερόστατα μεγάλου ύψους έχουν πετάξει παράνομα πάνω από τον εναέριο χώρο της Κίνας περισσότερες από δέκα φορές χωρίς καμία έγκριση από τις αρμόδιες κινεζικές αρχές. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν οι ΗΠΑ είναι να κάνουν αυτοκριτική και να αλλάξουν πορεία αντί να συκοφαντούν (την Κίνα) και να υποκινούν την αντιπαράθεση» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, η Ουάσινγκτον απέρριψε σήμερα τις κατηγορίες του Πεκίνου ότι έστειλε μπαλόνια πάνω από την κινεζική επικράτεια, ενώ η ένταση συνεχίζεται ανάμεσα στις δύο χώρες...