ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

UFO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, 8/1/2023.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε φωτογραφία ηφαιστείου στο Μεξικού, η οποία απεικονίζει το ενεργό ηφαίστειο Ποποκατέπετλ να ξερνάει ένα παράξενο αντικείμενο που μοιάζει με UFO (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο). Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η εικόνα απαθανατίστηκε από τον Λουίς Γκέρα, έναν χομπίστα φωτογράφο, το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου. 

Όπως αναφέρει η σύντροφος του Γκέρα, το ζευγάρι βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του, στη μεξικανική πολιτεία της Πουέμπλα, όταν ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη, που προερχόταν από το ηφαίστειο. Ο Γκέρα γρήγορα άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο από το συμβάν, τις οποίες στη συνέχεια έστειλε σε φίλους και συγγενείς. Σύντομα, διαπιστώθηκε ότι η φωτογραφίες αυτές ήταν ξεχωριστές για δύο λόγους: Aφενός η εικόνα του ηφαιστείου δίπλα σε ένα φεγγάρι που μοιάζει αρκετά μεγάλο προκαλεί εντύπωση, αφετέρου εκτός από καπνούς, το ηφαίστειο ξερνούσε από μέσα του κάποια κυκλικά αντικείμενα, που θυμίζουν UFO. Η σύντροφος του Γκέρα ανήρτησε μια από τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη λεζάντα: «Η σημερινή φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 7:52 το πρωί. Το Ποποκατέπετλ, το φεγγάρι και πιθανώς ένα UFO».

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που εθεάθησαν αντικείμενα που έμοιαζαν με ιπτάμενους δίσκους στο Μεξικό, με ορισμένους να θεωρούν πως πρόκειται για μια ακόμη επίσκεψη από εξωγήινα όντα και άλλους να προτείνουν πιο «προσγειωμένες» εξηγήσεις. Προς το παρόν, ο ακριβής λόγος παραμένει μυστήριο. Πηγή: https://www.ieidiseis.gr - Μαρία Ηλίου