ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ “ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!

Από τις 5-1-2022 και έως τις 6-9-2022, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ΕΡΤ2, πρόβαλλε 20 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ “Οι εξωγήινοι της αρχαιότητας” ή “Ancient Aliens”, παραγωγής του History Channel. Η διαθεσιμότητα της εκπομπής παρατάθηκε για μερικές εβδομάδες παραπάνω, καθώς σημείωσε αυξημένα ποσοστά τηλεθέασης, ενώ δόθηκε άμεση πρόσβαση σε αυτήν και μέσω της πλατφόρμας του ERTFLIX. Η επιλογή του παγκοσμίου φήμης ντοκιμαντέρ έγινε μετά από το επιτυχή πέρασμα στο ERTFLIX της σειράς Project Blue Book, που ανέβασε τα νούμερα της πλατφόρμας όσο φιλοξενούταν σε αυτή. Όμως, όλη αυτή η απρόσμενη επιτυχία του ''εξωγήινου'' έφερε και τις αντιδράσεις ανθρώπων που δεν δέχονται έρευνες σε τέτοια πεδία... 

Η επίθεση έγινε μέσα από τον ιστότοπο της εταιρίας ELLINIKA HOAXES και τον πληροφορικάριο αρθρογράφο τους, τον Ανδρόνικο Κουτρουμπέλη (αγνώστου λοιπών στοιχείων), που παρατηρώντας την αρθρογραφία του στην εν λόγω ιστοσελίδα διαπιστώσαμε ότι κατακρίνει γεγονότα ιατρικά, επιστημονικά, κοινωνικοπολιτικά, κ.α., με την ειδικότητα του απόφοιτου πληροφορικής, δηλαδή ως ανειδίκευτου σε αυτούς τους τομείς. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως δεν μιλάμε για μια ''ιστορική σειρά'' στη περίπτωση του Ancient Aliens, αλλά για ένα ''ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομένου'' που αναλύει πιθανές εκδοχές συμβάντων που δεν βρίσκουν σύμφωνη μερίδα ιστορικών, μερίδα αρχαιολόγων, μερίδα κοσμολόγων και άλλων κλάδων της επιστημονικής κοινότητας. Στο συγκεκριμένο άρθρο, όμως, δεν γίνεται επίθεση μόνο στην παρουσίαση της ΕΡΤ ως ''ιστορική σειρά'' αλλά και στην επιλογή της να αγοράσει και να προβάλει τη σειρά. Φυσικά ο κος Κουτρουμπέλης ξέχασε να αναφερθεί στα τετραπλάσια ποσά που έχει δαπανήσει η ΕΡΤ για εγχώριες παραγωγές εκπομπών Ελλήνων διάσημων που δεν είδε κανείς μας, όπως και δεν ανέβασε ποτέ άρθρο, στο επιλεκτικό fact checking που κάνει, για τις αστρολογικές προβλέψεις που λυμαίνουν τη πρωινή ζώνη των τηλεοπτικών καναλιών, τα Ελληνικά περιοδικά και τις εφημερίδες. Ή μήπως εκείνο το αστρολογικό mind control είναι φίλιο προς τα συμφέροντα των αφεντικών των συστημικών ELLINΙΚΑ HOAXES, ώστε οι fact checkers τους να μην έχουν γράψει ποτέ -μα ποτέ- κάτι αρνητικό γι' αυτά;

Τέλος, να σας θυμίσουμε κε Κουτρουμπέλη, πως είναι παράνομη η χρησιμοποίηση των λογότυπων της ΕΡΤ και του ANCIENT ALIENS στην προκειμένη δυσφήμιση, όπως και τα screenshot εικόνων που έχετε συμπεριλάβει στο άρθρο που παρουσιάζει στο σάιτ της εταιρίας ELLINIKA HOAXES. 

Επίσης, ανοίξτε ξανά τα σχόλια των άρθρων σας, να σας τα γράφουμε κι εκεί... (και να υπάρχει υγιής αντίλογος και όχι μονόπατη πληροφόρηση).

Εμείς, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα επόμενα 21 επεισόδια της σειράς που η ΕΡΤ έχει ήδη στα χέρια της. Και είμαστε πολλοί!