ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ SHEERA LUMIRA ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΤΟ 2018, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

Πρόσφατες αποκαλύψεις έφεραν στο φως την υπόθεση μιας νεαρής γυναίκας με το όνομα Sheera Lumira Rejoice που ανέφερε ότι την απήγαγαν εξωγήινα όντα για εμβρυογέννεση. 

Η Sheera, που ζει στην Αριζόνα, ισχυρίστηκε στο βίντεο που ανήρτησε αρχές του Nοεμβρίου του 2021 στο λογαριασμό της στο tiktok (@sheerarejoice) ότι οι εξωγήινοι έβγαλαν 3 ωάριά της, για να φτιάξουν «υβριδικά μωρά» από αυτά. Το βίντεο έγινε αμέσως viral και δεν άργησε να συγκεντρώσει 3,5 εκατομμύρια προβολές.
 

Το περιστατικό συνέβη το 2018. Η Sheera εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι της και ότι συνέβη το θυμάται εκεί, δεν υπήρξε μεταφορά της σε κάποιο διαστημόπλοιο, δηλαδή. Η περιγραφή της συνεχίζει συγκλονιστική: «Ήμουν ξαπλωμένη στο σπίτι μου και μόλις αποκοιμιώμουν στον καναπέ μου. Εκείνη τη στιγμη ένιωσα μια ολογραφική γκρι φιγούρα να με κοιτά από την πόρτα. Στην συνέχεια ένιωσα να με πλησιαζουν κι άλλες οντότητες. Βρισκόμουν σε παράληση και όταν κατάλαβα ότι είχαν σκοπό να επέμβουν στις ωοθήκες μου, τους παρακαλούσα να σταματήσουν. Το μόνο που καταλάβαινα κατά τη διάρκεια της επέμβασης ήταν ένα μυρμήγκιασμα. Παρά τη θέλησή μου, μου αφαίρεσαν τρία ωάρια, τα οποία μπορώ να σας αποδείξω σε υπερηχογράφημα που έκανα μετά το περιστατικό. Φαίνονται οι ουλές!». Το βίντεο κλείνει με την Sheera να λέει ότι ήταν η πιο αξέχαστη στιγμή της ζωής της.
Πολύς κόσμος ανάτρίχιασε παρακολουθώντας τις περιγραφές της στο βίντεο, ενω οι πιο ψύχραιμοι τη ρωτούσαν αν θυμόταν περισσότερα από την απαγωγή. Η Sheera έδωσε πολλές απαντήσεις, γράφοντας πως δεν το ξεπέρασε εύκολα. Ήταν μία εμπειρία που άλλαξε όλη την ανέμελη εως τότε ζωή της. Εκείνο τον καιρό εργαζόταν και σε έναν Σαμάνο (μάγοι-θεραπευτες, δημοφιλείς στις ΗΠΑ), που του εκμυστηρεύτηκε την εμπειρία της και εκείνος της εξήγησε πολλά, καθότι αυτή δεν γνώριζε περί εξωγήινων απαγωγών και υβριδίων.
Όμως υπήρξαν και πολλοί που δεν την πίστεψαν, με κάποιους μάλιστα να την χλευάζουν, να της επιτήθονται, ενώ ορισμένοι προχώρησαν σε πιο σεξιστικά σχόλια για παλαιότερες αναρτήσεις της. 


Λίγες μέρες μετά η Sheera ονομάζοντας την ως μία επικίνδυνη εμπειρία, έσβησε το βίντεο και άλλαξε τον λογαριασμό της στο tiktok. Το μονοπάτι (link) της μαρτυρίας της, στο http://www.tiktok.com/@sheerarejoice/video/7029436042021309743 δεν οδηγεί πουθενά πια, ενώ ευελπιστούμε κάποια στιγμή να βρει τη δύναμη να επιστρέψει και να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της...

To μόνο που καταφέραμε να βρούμε ήταν αυτό το μικρό απόσπασμα της μαρτυρίας της: