ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΟ «PROJECT BLUE BEAM» (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΔΕΣΜΗΣ) ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου για αναζήτηση UFOs, αλλά και θεάσεις τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας από πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναβιώνουν πάλι οι υποψίες ότι πίσω από μία μελλοντική «έλευση εξωγήινων» ίσως κρύβονται γεωπολιτικές και πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο την τελική επικράτηση στον πλανήτη ενός παγκόσμιου συστήματος διοίκησης το οποίο όμως απαιτεί την εφαρμογή ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου γνωστού ως «Project Blue Beam» (Σχέδιο Μπλε Δέσμης). 


Πρόκειται για ένα μη επιβεβαιωμένο μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών το οποίο αποσκοπεί με την χρήση τεχνολογιών να δημιουργήσει την αίσθηση στους ανθρώπους όλου του πλανήτη ότι δέχονται επίθεση από εξωγήινα όντα ή από έναν συνασπισμό χωρών που επιτίθεται στις υπόλοιπες χώρες (κατά προτίμηση στις δυτικές όπως θέλει το συνομοσιολογικό σενάριο). Στην πρώτη περίπτωση επιτυγχάνεται η ενοποίηση της Ανθρωπότητας έναντι του κοινού «εχθρού», στην δεύτερη απλά υπάρχει επιβολή μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων στους επιζώντες. Φυσικά το σχέδιο περιλαμβάνει και άλλα πράγματα και δεν είναι τόσο απλό, καθώς ως στόχο του έχει την «ισοπέδωση» και των υπόλοιπων ενοποιητικών στοιχείων για κάποιες κοινωνίες, όπως π.χ. τη θρησκεία, τη φυλή, το έθνος, τη καταγωγή, την ιστορία. Φυσικά τίποτα δεν εμποδίζει όλα αυτά να εφαρμοστούν ταυτόχρονα, όπως και προτιμάται να γίνει, ώστε να επιτευχθούν οι σκοποί κάποιων σκοτεινών κύκλων εξουσίας που θέλουν να κυβερνήσουν προσκηνιακά στο φως και όχι παρασκηνιακά από το σκοτάδι. 

 Το «Project Blue Beam» (Σχέδιο Μπλε Δέσμης) είναι δύσκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθεί τεχνολογικά, ακόμα και στις μέρες μας. Μιλάμε για μία προηγμένη τεχνική προβολής τρισδιάστατων εικόνων στην ατμόσφαιρα, από μία δέσμη λέιζερ που χωρίζεται σε δύο μέρη, τη δέσμη φωτός και τη δέσμη αναφοράς. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή. Οι πρώτες αναφορές μιας τέτοιας τεχνολογίας μας έρχονται από την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο «μπαμ» έγινε στην δεκαετία του 90′ και συγκεκριμένα το 1994 από τον Καναδό δημοσιογράφο Serge Monast. 

Σύμφωνα με τον Monast η NASA έχει βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω από τη Γη, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ο Μonast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες με UFOs στον ουρανό και ίσως εκεί «κολλάνε» οι, τόσες, μαρτυρίες ανθρώπων για αυτές τις εμφανίσεις. Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες από αποκρουστικά εξωγήινα όντα και κάθε συσκευή που μπορεί, θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και στην τελική επικράτηση της «Νέας Τάξης Πραγμάτων». 

Δυστυχώς, ο Serge Monast πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του «Project Blue Beam», όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του Μonast! Από τότε, μπορεί ελάχιστοι να ασχολήθηκαν με το σχέδιο αυτό, όμως αρκετοί πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να το δούμε να εφαρμόζεται, ως έχει ή με κάποια νεότερη παραλλαγή του...