ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!

Και μιλάμε για την Ελληνίδα ηθοποιό Μαρία Δρακοπούλου, όπου στις αρχές του 2021 εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμου πανελλαδικής εμβέλειας, πως είχε δει εξωγήινους όχι μια αλλά δύο φορές! 


Η μαρτυρία της είχε ως εξής: «Ήμουν πριν κάποια χρόνια σε μία παραλία στο Νομό Ηλείας, με κλίμα καλό και ουρανό διαυγή. Καθόμασταν με μία παρέα ρομαντικά, κοιτούσαμε τα αστέρια, και μιλάγαμε. Ξαφνικά εκεί που ήμασταν ήσυχα ακούμε μία έκρηξη, σαν να έσκαγε βεγγαλικό αλλά πιο δυνατή. Τότε είδαμε πάνω στον ορίζοντα μία έκρηξη σαν να γίνεται ένα μικρό Βig Βang. Ήταν πολύ πιο μακριά από τη συνηθισμένη απόσταση που πέφτουν τα βεγγαλικά κι όπως έγινε αυτή η έκρηξη άρχισε να βγαίνει ένα φως όπως είναι το νέον και να παίρνει μια μορφή, δηλαδή να έχει κεφάλι και το φως να δημιουργεί ένα ψαροκόκαλο και να έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση προς τα πάνω χωρίς όμως να αλλοιώνεται το σχήμα», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή, ενώ συνεχίζοντας αποκάλυψε πως σε κάποιο άλλο μέρος της Ηλείας είχε δει και κάποιες παράξενες μορφές που παρέπεμπαν σε εξωγήινα όντα. 
«Έναν Αύγουστο, είχαμε βρεθεί με την παρέα μου στον αρχαίο ναό της Δήμητρας, στο χωριό Λέπρεο, για τον εορτασμό της τελευταίας Πανσελήνου του Αυγούστου και για τη συναυλία που θα γινόταν. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκαν από μακριά τρεις τεράστιες ανθρωπόμορφες φιγούρες, περίπου δυόμισι με τρία μέτρα σε ήψος, χωρίς να φαίνεται να έχουν την υλική υπόσταση τη δική μας. Όπως ήταν οι κίονες του ναού βρίσκονταν προς το βάθος μέσα, σε τριγωνική διάταξη, και νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποια παράσταση που ξεκίναγε, με κάποιο τρικ με ολογράμματα. Είχαν κάτι το αέρινο και μάλιστα οι μορφές τους έμοιαζαν με την αρχαία μορφή του Πάνα, για αυτό και σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι κάποια παράσταση με παγανιστές. Όταν πήγαμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, πλησιάζοντας προς τα εκεί, πήγαν προς τα πίσω και εξαφανίστηκαν, γίνανε άυλοι, δείχνοντας πως δεν ήταν ολογράμματα αλλά όντα με συνείδηση» πρόσθεσε η κα Δρακοπούλου ξαφνιάζοντας τους πάντες, αφού η συνάντηση στην εκπομπή είχε προγραμματιστεί να γίνει στα πλαίσια των αποκαλύψεων της ΝΑΣΑ για νερό στον πλανήτη Άρη!