ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

TA UFO ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» & OI 6 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ!

Τη Παρασκευή 7 Αυγούστου του 2020 και ώρα 23:30, στη πιο αποκαλυπτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης την εκπομπή «Θεωρίες Συνωμοσίας», ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Καμπάκης και ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης μίλησαν στον Πρόδρομο Κοφσανίδη για το μυστήριο των... UFOs!

Πότε υπήρξε η πρώτη επαφή; Μήπως τους οφείλουμε την ευφυΐα μας; Ή τη γραφή; Ή τη γνώση της δημιουργίας από την αρχαιότητα; Ποιοι επιστήμονες δέχονται την εξωγήινη ζωή και την εξωγήινη επισκεψιμότητα στο σύγχρονο κόσμο; Είμαστε, τελικά, μόνοι ή όχι; Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα καυτά ερωτήματα, στο βίντεο της εκπομπής που ακολουθεί...:

Η εκπομπή εκτός τις θέσεις των ομιλητών παρουσίασε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το βίντεο «οι 6 αλήθειες» που σε δύο λεπτά παρουσιάζει τις 6 φορές που πιθανότατα εξωγήινα όντα παρενέβησαν στην ανθρώπινη ιστορία και εξέλιξη... 

Η 1η αλήθεια... 

Το έως τώρα παρατηρήσιμο Σύμπαν περιέχει περίπου 170 δισεκατομμύρια γαλαξίες, οι οποίοι περιέχουν περίπου από 1 τρισεκατομμύριο άστρα ο καθένας. Όπως όλα επαναλαμβάνονται σε αυτό το τεράστιο οικοδόμημα, για τον ίδιο λόγο και με τον ίδιο τρόπο θα επαναλαμβάνεται και η ζωή σε όλα τα στάδια της εξέλιξής της.

Η 2η αλήθεια... 

Ο βραβευμένος επιστήμονας και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, Έβαν Έιτσλερ, ανέφερε ότι το γονίδιο SRGAP2 που οδήγησε στην ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου πριν από 2,5 εκατομμύρια χρόνια, δεν δύναται να δημιούργησε φυσικά δύο αντίγραφα του εαυτού του μόλις σε μία γενιά, υπονοώντας εξωγήινη παρέμβαση. Ο αποδεδειγμένος άμεσος διπλασιασμός του γονιδίου, που προσέφερε εντός 25ετίας στους Ηomo Sapiens την ικανότητα του λόγου και της εφευρετικότητας, άφηνε υπόνοιες για την πρώτη επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό, που ουσιαστικά πειραματίστηκε επάνω στο πρωτόγονο είδος μας.

Η 3η αλήθεια... 

Το 1514 π.Χ. γράφτηκε σε μερικές δερμάτινες σελίδες δεμένες με σκοινί, ένα κεφάλαιο που περιέγραφε την δημιουργία του Σύμπαντος, της Γης και του ανθρώπου. Οι σημερινοί επιστήμονες, κοσμολόγοι και ιστορικοί, επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία 3500 χρόνια μετά, χωρίς να ασπάζονται λέξη από αυτό το εύρημα! Το μυστηριώδη αυτό «βιβλίο» -που διασώζεται έως τις μέρες μας- δεν έχει τίτλο, ονομαζόταν για χιλιάδες χρόνια με την πρώτη λέξη που έφερε στο κείμενό του, δηλαδή ως «Μπερεσίθ» που σημαίνει: εν αρχή, ενώ το πρώτο του κεφάλαιο, που έγραφε για την δημιουργία του Κόσμου με επιστημονική λογική, έγινε γνωστό στην ανθρωπότητα με τη λέξη που ελήφθη από τον 4ο στίχο του δευτέρου Κεφαλαίου του, δηλαδή ως «Γένεσις». Παραμένει άγνωστο μέχρι και σήμερα από ποιόν λάβαμε τις πληροφορίες του συγγράμματος, ενώ μερικούς αιώνες μετά ο Σωκράτης έγραφε πως ο Πλάτωνας τεκμηρίωνε πως λάβαμε τη γραφή ως δώρο από τον τοπικό θεό της Αιγύπτου Θεύθ, για σοφία, μνήμη και υπενθύμιση.

Η 4η αλήθεια... 

Το 1976, το Viking 1 της NASA, εντόπισε και φωτογράφησε στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη ένα περίεργο σχηματισμό τεραστίων διαστάσεων στη περιοχή της Κυδωνίας που έμοιαζε πολύ με ανθρώπινο πρόσωπο. Αν και η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα με την περιγραφή: «σχηματισμός βράχων ο οποίος μοιάζει με ανθρώπινο πρόσωπο εξαιτίας των φωτοσκιάσεων», όλοι μιλούσαν για το κατασκεύασμα ενός εξωγήινου πολιτισμού που προσπαθούσε να μεταδώσει κάποιο μήνυμα. Θέλοντας να μάθει την αλήθεια, ο Δρ. Mark Carlotto, ειδικός στον τομέα της δορυφορικής τηλεσκόπησης και ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, που είχε χρησιμοποιήσει μαθηματικούς αλγόριθμους για να ανιχνεύσει δορυφορικά στρατιωτικές παραλλάξεις στα ρωσικά εδάφη, τρέχει ξανά τους ίδιους μαθηματικούς αλγόριθμους στην επιφάνεια του Άρη και βρίσκει ότι το Πρόσωπο και οι παραπλήσιες πυραμιδικές κατασκευές έχουν πάνω από 98% πιθανότητα να είναι τεχνητές. Από τότε η ΝΑΣΑ μας δείχνει γραφιστικά βουνά από επόμενες αποστολές και καμία δεν προγραμματίζεται για επίσημη προσεδάφιση στη μυστηριώδη περιοχή. Μήπως γιατί εκεί κρύβονται τα μυστικά της καταγωγής μας;

Η 5η αλήθεια... 

Ο διάσημος αστροφυσικός Καρλ Σαγκάν, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20ου αιώνα, ενώ φημολογείται στις μέρες μας πως δεν πίστευε στους εξωγήινους επισκέπτες, στην πραγματικότητα ήταν αυτός που έβαλε ένα εγχάρακτο μήνυμα πάνω στη διαστημοσυσκευές Πάιονιρ 10 & 11, προς τους εξωγήινους πολιτισμούς της γειτονιάς μας... με το σχέδιο του μηνύματος να γίνεται από τη τότε σύζυγο του, Λίντα Σάλτζμαν Σαγκάν. Για το εξωγήινο ζήτημα, ήταν από τους πλέον πρωτοπόρους εξερευνητές, όντας ένθερμος μελετητής της εξω-βιολογίας και υποστηρικτής του προγράμματος ραδιομηνυμάτων του SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence). Αυτό άλλωστε ήταν και το θέμα του βιβλίου του ‘’Επαφή’’ (του 1985), που έγινε μάλιστα ταινία το 1997, και λίγοι γνωρίζουν… 

Η 6η αλήθεια... 

Η 6η αλήθεια... Τέλος ένας από τους πιο σοβαρούς αστρονόμους του σήμερα, ο Άβι Λεμπ, επικεφαλής του Κέντρου Αστροφυσικής του Χάρβαρντ, συγκλόνισε την επιστημονική κοινότητα όταν ανέφερε δημοσίως πως ο διαστρικός ταξιδιώτης Ομουάμουα, ο πρώτος διαστρικός ταξιδιώτης που ανακαλύφθηκε να μπαινοβγαίνει από το ηλιακό μας σύστημα το 2017, δεν είναι βράχος που ομοιάζει με μακρόστενο μετεωρίτη και κινείται περίπου σαν κομήτης, αλλά «ένας πλήρως επιχειρησιακός διαστημικός εξερευνητής που στάλθηκε σκόπιμα από έναν εξωγήινο πολιτισμό». Αν και ανιχνεύθηκε πως ο Ουμουαμούα είχε στρώμα πάχους, μισού μέτρου από οργανικό υλικό που προστάτεψε το εσωτερικό του στη διέλευσή του πλησίον του Ήλιου και διόρθωσε την πορεία του κατά την αποχώρηση του, επιταχύνοντας, παρά την βαρυτική έλξη του συστήματος, αυτές οι πληροφορίες αποσιωπήθηκαν γρήγορα, το αντικείμενο ονομάστηκε κομήτης, και η πλειοψηφία των αστρονόμων αποφεύγουν να τις αναφέρουν!