ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΣΤΗΝ AREA 51... ΣΥΝΕΒΗ! «STORM AREA 51... HAPPENS!» (UPDATES & VIDEOS).

Το αστείο που έγινε εκδήλωση στο facebook και προσέλκυσε 3.500.000 κόσμο... η εκδήλωση που έγινε επικείμενη εισβολή... η επικείμενη εισβολή που έγινε φεστιβαλς (3 μάλιστα!)... και τα φεστιβάλς που έγιναν συγκεντρώσεις φίλων της ουφολογίας, πλέον έγραψαν ιστορία στις ερήμους της Νεβάδα, στις 20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου του 2019.
Αν και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε τα πάντα για να αποτρέψει τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν την μεγάλη συνάντηση, με την αποχή στη πληροφόρηση από τα μεγάλα ΜΜΕ, την απαξίωση του γεγονότος από τους μεγάλους Ουφολόγους της Αμερικής, τον εκφοβισμό από το στρατό και το πισωγύρισμα των διοργανωτών μετά την επίσκεψη του FBI... χιλιάδες φίλοι των UFOs τήρησαν την υπόσχεση τους και από αργά το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου άρχισαν να συρρέουν στη Νεβάδα για μία καλύτερη θέση στα δρώμενα...



Μόλις, 2 η ώρα το βράδυ (12:00 τοπική Ελλάδας), στις 19/9, δεκάδες επισκέπτες άρχιζαν να συγκεντρώνονται στα τρία σημεία που ανακοινώθηκαν τα events. Ένα από αυτά ήταν η μικρή πόλη Ρέιτσελ, 46 χλμ από την Περιοχή 51, των 50 κατοίκων με το μοναδικό μοτέλ-εστιατόριο Little A’Le’Inn των μόλις 10 δωματίων. Εκεί ο διοργανωτής του Storm in AREA 51, o Μάττυ Ρόμπερτς, σε συνεργασία με την Κόνι Γουέστ, τη συνιδιοκτήτρια του Little A’Le’Inn, σχεδίασαν ένα μουσικό φεστιβάλ, το αποκαλούμενο «Αλιένστοκ», για να διασκεδάσουν τα πλήθη. Αν και ο Ρόμπερτς αποσύρθηκε στη συνέχεια μιλώντας για κακή οργάνωση με πολλές βασικές ελλείψεις, καθότι η περιοχή δεν διέθετε ούτε παντοπωλείο, ούτε καν ένα βενζινάδικο, το φεστιβάλ αναμενόταν κανονικά, με τους επισκέπτες να κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους, σε σκηνές ή σε τροχόσπιτα, με τη προστασία ενός πυροσβεστικού οχήματος και τις αρχές να τους ενημερώνουν να έχουν μαζί τους άφθονα τρόφιμα, νερό και καύσιμα.

Μετά την αποχώρησή του, όμως, ο Ρόμπερτς βοήθησε να στηθεί ένα εναλλακτικό Αλιένστοκ, για τις 20/9, σε απόσταση 240 χιλιομέτρων από την κοινότητα, στο Λας Βέγκας, με σπόνσορα, την μπίρα Bud Light, η οποία σχεδίασε για την περίσταση περιορισμένο αριθμό πράσινων κουτακίων μπίρας που κοσμούνταν από κεφάλια εξωγήινων!

Επίσης, σε απόσταση 64 χιλιομέτρων ανατολικά του Ρέιτσελ, σε μια άλλη μικρή πόλη, το Χίκο, σχεδιάστηκε ακόμα μια εκδήλωση, η «Εισβολή στη Βάση της Περιοχής 51», σε ένα προαστιακό σιλό-κατάστημα δώρων με έναν 6μετρο μεταλλικό εξωγήινο στη πόρτα του, η ονομασία του οποίου είναι «Κέντρο Εξωγήινων Ερευνών». Οι διοργανωτές υπόσχονταν ότι θα παρουσίαζαν μουσικούς, καλλιτέχνες και «εξέχοντες ουφολόγους» πουλώντας 3.200 εισιτήρια, σύμφωνα με την Λίντα Λούνεϊ, τη διευθύντρια του καταστήματος. «Όλο αυτό το πράγμα είναι σοκ για τη μικρή μας κοινότητα», δήλωνε η Λούνεϊ, προσθέτοντας ότι οι οργανωτές προσέλαβαν 15 φρουρούς ασφαλείας, ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο και εγκατέστησαν 80 φορητές τουαλέτες.



Ο αυτοαποκαλούμενος «λάτρης των εξωγήινων» Στίβεν Ρέι, που έφτασε στην περιοχή μαζί με έναν φίλο του από το Κολοράντο, είπε ότι διαπίστωσε ισχυρή αστυνομική παρουσία που κρατούσε τους επισκέπτες μακριά από τη περίμετρο της απόρρητης βάσης. «Δεν νομίζω ότι αυτή τη φορά θα καταφέρουμε να εισβάλουμε», δήλωσε. Ήδη, από τις 9 Σεπτεμβρίου ο εναέριος χώρος γύρω από την περιοχή 51 στη Νεβάδα ήταν κλειστός, για κάθε είδους ελικόπτερα και αεροσκάφη. Όπως ανακοίνωνε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) δημοσιεύθηκαν περιορισμοί πτήσεων (TFR) για δύο περιοχές κοντά στην Περιοχή 51 που ελέγχονται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και το Υπουργείο Ενέργειας. Όπως επισημάνθηκε, η απαγόρευση είχε ισχύ ακόμη και για τα αστυνομικά και τα ιατρικά ελικόπτερα χωρίς ειδική άδεια, ενώ υπήρχε διαθέσιμος εξοπλισμός για την παρεμπόδιση εισερχόμενων drones.

Τέλος. σύμφωνα με την ανακοίνωση του σερίφη της Nye County, ήδη από τις 12 Σεπτεμβρίου είχαν μπει σε περιπέτειες δύο διάσημοι Ολλανδοί YouTubers, ο 20χρονος Ties Granzier και ο συνεργάτης και φίλος του Govert Charles Wilhelmus Jacob Sweep, 21 ετών, καθώς συνελήφθησαν 3 χιλιόμετρα εντός της περιμέτρου της Περιοχής 51. Οι δύο νέοι σχεδίαζαν να κάνουν απευθείας μετάδοση με φόντο τις εγκαταστάσεις της βάσης και είχαν προαναγγείλει το εγχείρημά τους στο You Tube, στους περισσότερους από 730.000 συνδρομητές τους. Πριν από τη σύλληψή του, ο Ties, ανάρτησε μια σέλφι του στο Instagram, λέγοντας στους οπαδούς του ότι κατευθυνόταν στην Περιοχή 51. Η θέση του περιλάμβανε ένα εξωγήινο emoji και έλαβε πάνω από 25.000 likes. Τελικά οι δύο ριψοκίνδυνοι νέοι καταδικάστηκαν (χλιαρά) σε τρεις ημέρες φυλάκισης με χρηματικό πρόστιμο περίπου 2.300 δολάρια ο καθένας.



Ξημερώματα της 20ης Σεπτεμβρίου, στις 6:10πμ (16:10 τοπική ώρα Ελλάδας), η αστυνομία ανέφερε ότι περισσότεροι από 150 άνθρωποι έφτασαν αρκετά κοντά για να πάρουν μία selfie με τις πύλες στην Περιοχή 51, παρά τις προειδοποιήσεις! Ο σερίφης της κομητείας Lincoln, Kerry Lee, πρόσθετε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις έως εκείνη τη στιγμή, αφού «θεωρείται δημόσια γη και τους επιτρέπεται να πάνε στην πύλη, εφόσον δεν διασχίσουν το σύνορό της». Ο σερίφης, επίσης, έγραψε στην αναφορά του ότι οι εκδηλώσεις έχουν προσελκύσει περίπου 1.500 ανθρώπους στις δύο μικρές πόλεις της ερήμου, Ρέιτσελ και Χίκο, ενώ αναμένονται πολλοί περισσότεροι από το μεσημέρι και μετά.




19:00 η ώρα το απόγευμα της 20ης Σεπτεμβρίου (5:00 το πρωί της επόμενης τοπική Ελλάδας), η συμμετοχή παρέμενε αρκετά μικρή όπως αναμενόταν εξάλλου, παρά τις προσδοκίες που έδινε αρχικά η διαδικτυακή εκδήλωση στο facebook. Λίγοι αλλά αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βρέθηκαν εκεί για να φωνάξουν το βροντερό τους παρόν και να περάσουν το μήνυμα τους. Τελικά στις πύλες της Περιοχής 51 από την πλευρά της πόλης Ρέιτσελ οι διαδηλωτές δεν ξεπέρασαν τους 500 καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας, με δύο ακόμα συλλήψεις να προκαλούν εκνευρισμό στους παρευρισκόμενους αφού οι φύλακες της πύλης υπερέβαλαν στο μέγιστο. Ήταν μία γυναίκα που έβαλε το πόδι της κάτω από το φράγμα της πύλης και ένας μεθυσμένος Καναδός που ούρησε στον φράχτη της πύλης.

Την ίδια στιγμή, στη πόλη Ρέιτσελ, αμάξια και τροχόσπιτα γέμιζαν το χώρο, με την συμμετοχή να ξεπερνά τους 2000 φίλους των UFOs. Ανάμεσά τους και δεκάδες μικροπωλητές που πωλούσαν τα πάντα, από μπουκάλια νερού και τρόφιμα, έως, αφίσες, μπλουζάκια, κεραίες και DVD με σπάνιο υλικό. Στο προχειροφτιαγμένο stage έπαιζε μουσική, γύρω από τους σκονισμένους δρόμους οι παρευρισκόμενοι μοιράζονταν τις εμπειρίες τους και τις ιστορίες των ταξιδιών τους, ενώ συνεχώς υπήρχαν και νέες αφίξεις! Μικρότερη η προσέλευση στο Χίκο και στο Λας Βέγκας.





21:00 η ώρα το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου (7:00 το πρωί της επόμενης τοπική Ελλάδας), και οι συμμετέχοντες απολάμβαναν το τελευταίο τους βράδυ πριν την αποχώρησή τους. Αν και το μουσικό φεστιβάλ του Χίκο αναβλήθηκε λόγω της μικρής συμμετοχής, οι εκδηλώσεις στο Ρέιτσελ συνεχίστηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα. Το νερό ήταν επαρκής, το φαγητό επίσης, δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός ή κάποιο έκτακτο περιστατικό στο χώρο του φεστιβάλ, ενώ κάθε πρωί από τις 8 έως τις 10, η Κόνι Γουέστ, συνιδιοκτήτρια του μοτελ Little A’Le’Inn ετοίμαζε πρωινό (ντουζίνες από αυγά με πατάτες, πανκέικς και μπισκότα) για να καλύψει τις ανάγκες αυτών που το επιθυμούσαν.

Σύμφωνα τώρα με τις αναφορές της αστυνομίας, οι συλλήψεις έφτασαν τις 6 στην πύλη της Περιοχής 51 από τη πλευρά της Ρέιτσελ, ενώ ο άνδρας που αναφέρθηκε να αγνοείται στη πύλη από τη πλευρά του Άλαμο εντοπίστηκε να κρατείται στο γραφείο του σερίφη του Λίνκολν. Στο τροχαίο που συνέβη το πρωί στη κεντρική λεωφόρο 375, δεν υπήρξαν θύματα, ενώ στους δύο επιβαίνοντες προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.






12:30 η ώρα το μεσημέρι στις 22/9 (22:30 τοπική Ελλάδας), οι τολμηροί φίλοι των UFOs που κράτησαν το λόγο τους και βρέθηκαν στα σύνορα της Περιοχής 51 παίρνουν το τελευταίο τους πρωινό, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία που βρέθηκαν εκεί, οι συμμετέχοντες έφτασαν τελικά τους 3000, με λιγότερους από το 1/3 να δίνουν το παρόν στην κοντινότερη πύλη της απαγορευμένης περιοχής.

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή των συμμετεχόντων ήρθε και ένα «συγγνώμη» από το υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ για την ανάρμοστη στάση μίας μονάδας αεροπόρων που ανάρτησαν ένα tweet στο οποίο εμφανιζόταν η απειλή ανάπτυξης ενός μαχητικού αεροσκάφους stealth ενάντια σε κάθε νέο που θα επιχειρούσε να μπει στην Περιοχή 51 και μία φωτογραφία στρατιωτικών ανδρών και γυναικών που στέκονταν ένστολοι σε στάση προσοχής μπροστά από ένα βομβαρδιστικό B-2 stealth.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τριημέρου, 19-22 Σεπτεμβρίου του 2019, και αναμένοντας το τελευταίο ηλιοβασίλεμα που θα επανέφερε την κανονικότητα στη Νεβάδα, ο απολογισμός ήταν πως το Storm in Area 51, συνέβη. Ήταν τελικά ειρηνικό, κατάφερε να περάσει το μήνυμά του και να υπενθυμίσει σε όλους μας ότι αν η ιδέα γεννηθεί... τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει...