ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο STANTON T. FRIEDMAN, 1934-2019.

Η επιστήμη της ύπαρξης της εξωγήινης νοήμον ζωής έγινε πιο φτωχή πια. Ο Stanton T. Friedman (Στάντον Φρίντμαν), ένας εκ των σημαντικότερων ερευνητών UFO, απεβίωσε. Επέστρεφε από μια ομιλία στο Κολόμπους του Οχάιο, όταν πέθανε ξαφνικά στο αεροδρόμιο Τορόντο Πίρσον, τη Δευτέρα το βράδυ 13 Μαΐου του 2019, στα 84 του χρόνια, σύμφωνα με την οικογένειά του.
Ο Φρίντμαν, αν και καταξιωμένος πυρηνικός φυσικός στο επάγγελμα, είχε αφιερώσει τη ζωή του στην έρευνα των UFO από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στην απόδειξη της ύπαρξης της εξωγήινης νοήμον ζωής. Ήταν, επίσης, ο άνθρωπος που αναβίωσε το περιστατικό του Ρόσγουελ την δεκαετία του 70, όταν μέσα από προσωπικές του έρευνες και αποκαλύψεις η ξεχασμένη έως τότε συντριβή του 1947... έγινε παγκόσμιος θρύλος!


Ο Φρίντμαν, γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι στις 29 Ιουλίου του 1934, με διπλή υπηκοότητα (Αμερικανός και Καναδός). Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο του Λίντεν και το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, κερδίζοντας στο δεύτερο, ένα πτυχίο Φυσικής Επιστήμης το 1955 και ένα πτυχίο Master of Science στην πυρηνική φυσική το 1956. Εργάστηκε για 14 χρόνια ως πυρηνικός φυσικός σε εταιρείες όπως οι General Electric (1956–1959), Aerojet General Nucleonics (1959–1963), General Motors (1963–1966), Westinghouse (1966–1968), TRW Systems (1969–1970), and McDonnell Douglas, που ανέπτυξε προγράμματα που αφορούσαν πυρηνικά αεροσκάφη, πυραύλους σχάσης και σύντηξης, και πυρηνικούς αντιδραστήρες για διαστημικές κι επίγειες εφαρμογές. Από τη δεκαετία του 1980, πραγματοποίησε συναφή συμβουλευτική εργασία στον κλάδο ανίχνευσης ραδονίων. Στις επαγγελματικές του επιτυχίες συγκαταλέγονται και οι συνεργασίες με: την Αμερικανική Πυρηνική Εταιρεία, την Αμερικανική Φυσική Εταιρεία, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής-Αστροναυτικής και το AFTRA.
Ο καταξιωμένος πυρηνικός φυσικός είχε ενδιαφερθεί για τα UFOs από το 1958, ενώ είχε μιλήσει για αυτά σε περισσότερα από 600 κολέγια και 100 επαγγελματικές ομάδες, σε 50 αμερικανικές πόλεις, 10 καναδικές επαρχίες και 18 συνολικά χώρες. Επίσης, κατέχει το ρεκόρ ομιλιών σε περισσότερα συμπόσια MUFON από οποιονδήποτε άλλο. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 90 έγγραφα UFO και έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα. Το 2002, βραβεύτηκε από το UFO Magazine του Ηνωμένου Βασιλείου για την συνεισφορά του στην Ουφολογία, ενώ το όνομά του εισήχθη στην αίθουσα της φήμης UFO στο Roswell.
Ο Φρίντμαν ήταν, επίσης, καταξιωμένος συγγραφέας. Δημοσίευσε άρθρα του σχετικά με το φαινόμενο των UFO σε πληθώρα εφημερίδων και έγραψε δεκάδες βιβλία. Στα επιτεύγματά του σχετικά με την εξωγήινη επισκεψιμότητα και τα UFOs συγκαταλέγονται οι ακροάσεις του στο Κογκρέσο, οι δύο εμφανίσεις του στον ΟΗΕ, ενώ ήταν πρωτοπόρος και σε άλλες πτυχές της ουφολογίας εκτός του Ρόσγουελ, συμπεριλαμβανομένων των Majestic 12, του χάρτη αστεριών της Betty Hill, και της ανάλυσης του Delphos.
Ο Φρίντμαν μετά από χρόνια ερευνών είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεχόμασταν τακτικές επισκέψεις από έναν εξωγήινο πολιτισμό που έχει πατρίδα τα πλανητικά συστήματα των αστέρων Ζήτα Ρετίκουλι 1 και 2, σε απόσταση 39 έτη φωτός από τον δικό μας ήλιο, και το εξέφραζε δημοσίως. Ήταν βέβαιος πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνωμοτούσε από τη δεκαετία του ’40 για να κρατήσει την ιστορία μυστική! «Δεν με ενδιαφέρει να πείσω του σκεπτικούς», έλεγε. «Όσοι φτάσουν να κοιτάξουν τα επιστημονικά δεδομένα, θα πειστούν από μόνοι τους. Τα ATIA υπάρχουν και η αλήθεια σύντομα θα λάμψει!». «Φυσικά, οι εξωγήινοι και τα ΑΤΙΑ προϋπήρχαν του όρου ''ιπτάμενος δίσκος'', με μια ιστορία αιώνων και με διάφορες εμφανίσεις όπως με την μορφή πνευμάτων, αγγέλων, δράκων, αερόπλοιων και αεροπλάνων-φαντασμάτων.»

Τα διασημότερα άρθρα του:
Petition, UFOs, White House and Lies
The Bob Lazar Fraud
Debunkers At It Again
UFO Propulsion Systems
The UFO “WHY?” Questions
Government UFO Lies
Peter Jennings Program
Update on Operation Majestic 12 Documents
Flatwoods Monster UFO Event
My Letter to the New York Times
UFOs: Challenge to SETI Specialists
Stanton Friedman Slams Author of Roswell Initiative

Τα βιβλία του:
Crash At Corona
Flying Saucers and Science
Top Secret / Majic
Captured! The Betty and Barney Hill UFO Experience
True Stories of Alien Abduction
UFOs: Real or Imagined? A Scientific Investigation

Οι συν-εκδόσεις του:
The Alien Abduction Files
The Presidents and UFOs: A Secret History from FDR to Obama
The Roswell Legacy
The FBI-CIA-UFO Connection,
Fact, Fiction, and Flying Saucers
The Aztec UFO Incident
Science Was Wrong
Unidentified: The UFO Phenomenon
Exposed, Uncoverd & Declassified
True UFO Accounts: From the Vaults of Fate Magazine
ET Presence - UFOs - Aliens
Beyond UFO Secrecy
UFO Secrets Inside Wright-Patterson

Η ιστοσελίδα του:
www.stantonfriedman.com


Kαλό ταξίδι Στάντον...