ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 11/7-16/7/2018! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ).

Χωρίς να μιλάμε για τον Άρη ή τον Δία, που αυτό τον καιρό έχουν μπερδέψει πολύ κόσμο με την εμφάνισή τους στον νυχτερινό ουρανό (ο Δίας με το έντονο του φως και ο Άρης με το κοκκινωπό του χρώμα), έχοντας μικρή δραστηριότητα βροχών μετεωριτών με αχνές και αραιές πτώσεις, έχοντας επιβεβαιώσει ότι καμία στρατιωτική άσκηση δεν έχει γίνει αυτές τις μέρες, θεωρώντας ότι κανένα drone δεν μπορεί να κάνει τις παρακάτω εμφανίσεις και διασταυρώνοντας όσα περιστατικά δεν συνοδεύονται από φωτογραφίες ή βίντεο ώστε να μπορούν να αξιολογηθούν από εμάς… αυτές είναι οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. που απασχόλησαν τους Έλληνες την περίοδο 11 Ιουλίου - 16 Ιουλίου του 2018:

11 Ιουλίου στις 9:11μμ, ο Υ.Ο. έγινε μάρτυρας μιας πάρα πολύ σπουδαίας θέασης ΑΤΙΑ (όπως μας δήλωσε ο ίδιος) στην περιοχή του Ναυπλίου, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγιάς Μονής όπου διαμένει. Συγκεκριμένα μας δήλωσε για εκείνη τη νύχτα: «Βρισκόμενος στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και χαζεύοντας τον ουρανό, διέκρινα ένα φωτεινό αντικείμενο, ελαφρά κοκκινο-πορτοκαλί, να κινείται με σταθερή ταχύτητα πάνω από το βουνό της Αγιάς Μονής. Το σχήμα του ήταν δισκοειδές προς πεπλατυσμένο πουροειδές. Σηκώθηκα έντρομος να πάρω την ψηφιακή να το βιντεοσκοπήσω, αλλά χάθηκε μέσα στα σύννεφα. Απίστευτο περιστατικό, συναρπαστικό! Το όλο συμβάν κράτησε περίπου 1 με 2 λεπτά.» Με κάθε επιφύλαξη, ο συνεργάτης της ομάδας μας UFOs & Aliens Truth Greek community, κος Γιάννης Περσεύς, μετά από ερωτήσεις που έκανε σε γνωστούς του πού διαμένουν στην πόλη τού Ναυπλίου, αυτοί κάνουν λόγο για ένα παράξενο αντικείμενο που έχει επανεμφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ τού νοητού τριγώνου Ναυπλίου, Κιβερίου και Τολού.
12 Ιουλίου στις 10:20μμ, ο Κώστας Β. έγινε κι αυτός μάρτυρας ενός ΑΤΙΑ! Ήταν ένα μεγάλο πορτοκαλί φως σε ύψος λίγο μεγαλύτερο από ότι πετάει ένα drone, με πορεία από το νησί της Ζακύνθου προς τον Πύργο Ηλείας. Η πορεία του άλλαξε μόνο στο τέλος, όταν έστριψε νότια προς Στροφάδια όπου έσβησε ξαφνικά. Δεν έβγαζε κανένα ήχο, μαχητικό δεν ήταν, γιατί πέταγε σχετικά με χαμηλή ταχύτητα, ούτε πολιτικό αεροσκάφος ήταν, γιατί τα πολιτικά πετάνε πολύ ψηλότερα από ότι πετούσε αυτό. Επίσης, ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να υπολογίσει το μέγεθος του αντικειμένου γιατί το φως που έβγαζε ήταν εκτυφλωτικό και τον μπέρδευε. Ένα παρόμοιο αντικείμενο εθεάθη την ίδια μέρα σε Καβάλα και σε Πύργο.


Ακόμα ένα εναέριο περιστατικό αγνώστου ταυτότητας καταγράφεται στις 12 Ιουλίου, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ο φωτογράφος της περιοχής, Γεώργιος Γράβας, απαθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή κάποιες μπλε λάμψεις πάνω από την πόλη της Σιάτιστας. Ένα φαινόμενο που ισχυρίστηκαν ότι είδαν πολλοί από Κοζάνη και Αιανή. Βέβαια, υπήρξαν και αυτοί που μίλησαν για κόκκους σκόνης στον αισθητήρα της μηχανής σε συνδυασμό με μεγάλο shutter. Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο siatista-info.blogspot.com.
14 Ιουλίου στις 11:07μμ, σε φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο η Εύη Χ. φαίνονται 3-4 έντονα φώτα να αιωρούνται σε διάταξη πάνω από μία περιοχή με έντονο φωτισμό στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Η έντονα φωτισμένη περιοχή δηλώνει πυκνοκατοικημένο σημείο. Το συμβάν κράτησε πολλά λεπτά, με αποτέλεσμα η μάρτυρας να τραβήξει και φωτογραφίες και βίντεο τις κινήσεις τους. Πιθανότατα να μιλάμε για drones, λόγω του ότι τα αντικείμενα δεν απομακρύνθηκαν από εκεί και συνέχισαν την χαμηλή πτήση τους πριν σβήσουν ξαφνικά. Αυτό που μας αφήνει μία μικρή πιθανότητα να τα θεωρούμε ως ΑΤΙΑ ήταν ο πολύ έντονος φωτισμός τους, κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ πάνω σε ένα οποιοδήποτε drone της αγοράς.



Ακόμα ένα εναέριο περιστατικό αγνώστου ταυτότητας καταγράφεται στις 14 Ιουλίου, αυτή τη φορά γύρω στις 10:30 με 11 το βράδυ, όταν μία κάτοικος της Ζακύνθου, η Δ.Θ., βλέπει τουλάχιστον τρία παράξενα φώτα στον νυχτερινό ουρανό που δεν είχαν συμβατική κίνηση. Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά ότι δεν θα μπορούσαν να είναι μαχητικά αφού ούτε ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος των μηχανών των μαχητικών, ούτε βγαίνουν ποτέ 3 μαχητικά σε περιπολία, ούτε υπήρχε κάποια στρατιωτική άσκηση στην περίοδο των παράξενων εμφανίσεων.
15 Ιουλίου, ο δημοσιογράφος του Αστρα ΤV Βασίλης Μπαντίδης επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί μας για να μας αναφέρει ότι εκείνη τη στιγμή (0:07) έβλεπε ένα περίεργο φως εδώ και μία ώρα πάνω από το λόφο της Γορίτσας στο Βόλο και σε βάθος στον Παγασητικό. Ένα φως που δεν έμοιαζε με την πιθανή ανατολή του Άρη ή το έντονο φως του Δία, αλλά με μία σβούρα με έντονο λαμπερό πορτοκαλο-κόκκινο φως ακινητοποιημένο στον ουρανό, σε χαμηλό ύψος στην ατμόσφαιρα.
Το τελευταίο περιστατικό αυτής της απρόσμενης περιόδου μαζικών εμφανίσεων ΑΤΙΑ, καταγράφεται σε βίντεο στις 16 Ιουλίου και ώρα 22:20 το βράδυ, από τον συνεργάτη της ομάδας μας, κο Γιάννη Περσεύς. Ήταν ακόμα ένα λευκό στίγμα που έκανε την διέλευσή του ταχύτατα σε πολύ μεγάλο ύψος, πάνω από το Δρέπανο Αργολίδος, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μαχητικό λόγω έλλειψης στρατιωτικών ασκήσεων, ή ως δορυφόρος λόγω ταχύτητας, ή ως διαστημικός σταθμός λόγω θέσης, ή ως διάττοντας αστέρας (πεφταστέρι) αφού προχώραγε ευθεία με σταθερή ταχύτητα και δεν επιτάχυνε σε γωνία τόξου μέχρι να χαθεί...