ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ 2017.

Όχι πολλά, αλλά αρκετά τα περιστατικά με ΑΤΙΑ στο νησί της Κύπρου για το 2017. Το πρώτο παράξενο περιστατικό που θεάθηκε ήταν στην Λάρνακα, στις 9 Φεβρουαρίου, όταν ένας κάτοικος της πόλης εντόπισε στο ηλιοβασίλεμα από τη ταράτσα του σπιτιού του, που βρισκόταν εκείνη την στιγμή, ένα άγνωστο φωτεινό στίγμα. «Ήταν καλή μέρα και βλέπαμε καθαρά. Το φωτεινό στίγμα πετούσε από το νότο στο βορρά και διένυσε περίπου 15 πόντους έως ότου εξαφανίστηκε. Κατά τη διάρκεια της πτήσης του, έβγαζε ένα πολύ λαμπερό φως που αυξομειωνόταν σαν να αντηχούσε σε μια μελωδία.» (Πηγή: ΜUFON).
Στις 18 Μαρτίου, είχαμε ακόμα τρεις αναφορές ΑΤΙΑ από τη Λάρνακα, και οι τρεις για το ίδιο αντικείμενο που ήταν ορατό για 10 με 15 λεπτά στον ουρανό της πόλης. Το ΑΤΙΑ πέρασε πάνω από την Λάρνακα σε πολύ μεγάλο ύψος, και στη συνέχεια σταμάτησε και μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε. Ένα ζευγάρι, που βρισκόταν στην παραλία, εντόπισε το αντικείμενο λόγω της αυξομείωσης στη λάμψη του. Αν και θεώρησαν αρχικά ότι ήταν ένα αεροπλάνο σε καθοδική πορεία, στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη γιατί το αντικείμενο γύρισε και ήταν στρογγυλό. (Πηγή: UFO-Hunters.com).


Στις 27 Δεκεμβρίου, Κύπριοι πολίτες κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο μια λάμψη-μυστήριο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της περιοχής Σταυροβουνιού. Μάλιστα, εκτός από το βίντεο που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο, αναγνώστες του SigmaLive απέστειλαν και σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες καταγραφόταν η «τριγωνικού σχήματος» λάμψη, η προέλευση της οποίας, ωστόσο, δεν ήταν σαφής. Για την ιστορία, οι Αρχές (Αστυνομία και Πυροσβεστική) δεν γνώριζαν κάτι για τη λάμψη, ενώ ο αστροφυσικός Χρύσανθος Φάκας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό που καταγράφηκε, αφού ανέλυσε το βίντεο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν κάποιος πύραυλος, αφού η όψη της λάμψης ομοίαζε με τον κώνο αερίων που άφηνε πίσω του ένας πύραυλος... (Πηγή: SigmaLive Network).
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε, ότι το Θρίλερ που εξελίσσεται το τελευταίο καιρό στην Κύπρο, με τις τουρκικές προκλήσεις στις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες στην ΑΟΖ της Μεγαλονήσου, μπορεί να φέρει στον ουρανό γήινα αλλά άγνωστα φαινόμενα για τους κατοίκους (από στρατιωτική τεχνολογία ή από τις έρευνες γεώτρησης). Οπότε οι Κύπριοι θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί με τα βραδινά φώτα που θα βλέπουν στο νότιο τμήμα του νησιού...