ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ NASA ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ.

Ο Robert Bigelow, ένας 73χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αεροναυπηγικής που πρόσφατα συνεργάστηκε με τη NASA, δήλωσε ότι είναι «απόλυτα πεπεισμένος» ότι εξωγήινα όντα επισκέπτονται τη Γη. Ο κ. Bigelow, του οποίου η εταιρεία Bigelow Aerospace έχει κατασκευάσει επεκτάσιμους διαστημικούς χώρους κατοικίας για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), έδωσε συνέντευξή την Κυριακή 28 Μαΐου στην εκπομπή «60 Minutes» του τηλεοπτικού δικτύου CBS και εκτός από τη δουλειά του μίλησε και για εξωγήινους!


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία του με τη NASA, πριν μεταφερθεί στην αναφορά του Bigelow για τους εξωγήινους, καθώς ο μεγιστάνας αποκάλυψε ότι έχει επενδύσει «εκατομμύρια» στην έρευνα για την εξωγήινη ζωή και τα UFO. Ερωτηθείς αν πιστεύει σε εξωγήινους, ο κ. Bigelow απάντησε: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.» «Υπήρξε και υπάρχει μια παρουσία εξωγήινων (στη Γη).» «Ξόδεψα εκατομμύρια και εκατομμύρια, πιθανότατα ξόδεψα περισσότερα από ό,τι όλοι οι άλλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει ποτέ για το θέμα αυτό». Ο κ. Bigelow δεν διευκρίνισε ακριβώς πόσα έχει δαπανήσει για την έρευνα αυτή και αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν προσωπικές εμπειρίες με ΑΤΙΑ. Τα μόνα σχετικά που ανέφερε από την προσωπική του ζωή ήταν μια συνάντηση UFO που του είχαν διηγηθεί οι παππούδες του, και συνέβει σε μια άγνωστη ημερομηνία, ενώ οδηγούσαν σε ένα δρόμο έξω από το Λας Βέγκας. Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά επιτάχυνε και ήρθε ακριβώς στο πρόσωπό τους και γέμισε όλο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Μετά έφυγε υπό γωνία και εκτοξεύθηκε ταχύτατα.»


Η δημοσιογράφος Lara Logan, που ηγήθηκε της συνέντευξης, ζήτησε από τον κ. Bigelow να πει, εάν θεωρούσε ότι ήταν επικίνδυνο να δηλώνει δημόσια ότι πιστεύει σε εξωγήινους. Τον ρώτησε αν ανησυχούσε ότι οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι «τρελό». Ο κ. Bigelow απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν δίνω σημασία (I don’t give a damn). Δεν με νοιάζει.» Και συνέχισε: «Δεν έχει καμιά διαφορά. Δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα όσων γνωρίζω.»
Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε ότι οι μελλοντικές ανθρώπινες αποστολές στο διάστημα θα είχαν ίσως και συναντήσεις με εξωγήινα όντα, απάντησε: «Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά. Είναι εδώ, ακριβώς κάτω από τις μύτες των ανθρώπων.»
Τα σχόλια του επιχειρηματία, όπως είναι φυσικό έχουν προκαλέσει έκπληξη και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δεδομένου ότι η εταιρεία του συνεργάστηκε στενά με την NASA στο παρελθόν και είναι γεγονός ότι αυτή αρνείται οποιαδήποτε απόδειξη περί εξωγήινων, πόσο μάλλον ότι περιφέρονται ανάμεσα μας. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η εμμονή με τους εξωγήινους που έχει ο εν λόγω επιχειρηματίας φαίνεται και από το «αλλοδαπό λογότυπο» της εταιρίας του, Bigelow Aerospace. (Πήγές: express.co.uk, dailymail, Ηλίας Σιατούνης)