ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ «CONTACT WITH SPACE-EA 2017», 17-18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (UPDATED).

Ο Peter Robbins, ο Richard Dolan και ο James DeMeo έρχονται στη χώρα μας για μια διήμερη σειρά διαλέξεων στις 17-18 Ιουνίου του 2017, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού μουσείου Αθηνών (Ριζάρη 2, 10675, Αθήνα). Οι παγκόσμιας φήμης ερευνητές, καλεσμένοι της συνδιοργανώτριας της εκδήλωσης Ευγενίας Σαρρή θα μιλήσουν στο 2ο Contact with Space-Εa για την ζωή και το έργο του Βίλχελμ Ράιχ, που είναι το κύριο θέμα των ομιλιών αλλά και για τις πιο πρόσφατες διαπιστώσεις τους σε πειράματα νεφοδιάλυσης, μυστικών διαστημικών ερευνών και των αγαπημένων μας εμφανίσεων UFOs!


Ποίος ήταν όμως ο Βίλχελμ Ράιχ; (Wilhelm Reich, 24 Μαρτίου 1897 - 3 Νοεμβρίου 1957.)

Ο Βίλχελμ Ράιχ ήταν Αυστριακός ψυχαναλυτής, μέλος της δεύτερης γενιάς ψυχαναλυτών μετά τον Σίγκμουντ Φρόυντ και μία από τις πιο ριζοσπαστικές προσωπικότητες στην ιστορία της ψυχιατρικής. Γεννήθηκε στην αυστριακή Γαλικία, σπούδασε Ιατρική και στη συνέχεια στράφηκε στην Ψυχανάλυση και στον Φρόυντ, του οποίου υπήρξε μαθητής και συνεργάτης. Διετέλεσε μέλος της Ψυχαναλυτικής Εταιρείας της Βιέννης. Το 1930 μετακόμισε στο Βερολίνο, όπου έγινε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος έως το 1934 που διαγράφηκε γιατί οι ιδέες του θεωρήθηκε ότι δεν ακολουθούσαν την κομματική γραμμή. Με το έργο του ο Ράιχ συνδύασε την ψυχαναλυτική με τη μαρξιστική θεωρία, ερμήνευσε την ανθρώπινη επιθετικότητα ως προϊόν της κοινωνικής καταπίεσης και τις νευρώσεις ως διαταραχές της σεξουαλικότητας, ενώ ανέδειξε τον ρόλο του οργασμού στη θεραπεία αλλά και την πρόληψη των νευρώσεων. Την επόμενη χρονιά αποβλήθηκε και από τη Διεθνή Ψυχαναλυτική Εταιρεία. Λόγω της ανόδου του Ναζισμού μετανάστευσε στη Σκανδιναβία και το 1939 στις ΗΠΑ. Εκεί ερεύνησε τις ψυχικές και σωματικές παθήσεις σε σχέση με τη στασιμότητα της «ζωτικής κοσμικής ενέργειας», που ονόμασε «οργόνη». Εξαιτίας της κατασκευής και πώλησης συσσωρευτών οργόνης, κατηγορήθηκε για αισχροκέρδεια, με αποτέλεσμα την καταδίκη και τη φυλάκισή του το 1957. Ο θάνατος τον βρήκε τον ίδιο χρόνο στη φυλακή Λούισμπεργκ της Πενσιλβάνια, όπου πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Οι ομιλητές (βιογραφικά & θέματα ομιλιών):

Ο James DeMeo, Ph.D., είναι ερευνητής, συγγραφέας, πρώην καθηγητής πανεπιστημίου και διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοφυσικής Έρευνας της Οργόνης, το οποίο ίδρυσε το 1978. Το έργο και η έρευνά του είναι διεπιστημονική, από διαπολιτισμικές, ιστορικές μελέτες για τις επιπτώσεις της ξηρασίας και τις ερήμους, την προέλευση του πολέμου και της κοινωνικής βίας, σε εργαστηριακά πειράματα σε κοσμικούς κύκλους, ως αναλυτής θεμάτων ενέργειας και ενεργειακών πόρων, αλλά και ως μελετητής των βιοφυσικών ευρημάτων του Βίλχελμ Ράιχ. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 άρθρα σε περιοδικά και έχει γράψει αρκετά βιβλία σχετικά με τα θέματα των ενεργειακών πόρων, της υγείας, της πολιτιστικής ιστορίας, των περιβαλλοντικών προβλημάτων και της πειραματικής βιοφυσικής οργόνης. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του: orgonelab.org


Ο Peter Robbins ασχολείται με το θέμα των UFO για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Έχει δώσει διαλέξεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει συμμετοχή σαν ομιλητής σε περισσότερες από είκοσι χώρες συνολικά. Έχει παραστεί ως καλεσμένος σε δεκάδες συνέδρια UFO και έχει διατελέσει επισκέπτης και σύμβουλος σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Οι διαλέξεις του έχουν χρηματοδοτηθεί από την MUFON, το BUFORA και άλλες οργανώσεις, από ιδιωτικές ομάδες, σχολεία, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, επιστημονικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και από τη κλινική του Cambridge στη Βοστόνη. Εκτός από τις συνεργασίες του με μεγάλες προσωπικότητες στο χώρο, απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ μετά τις αποκαλύψεις του για μία προσγείωση ενός UFO και τη στενή επαφή που είχε με εξωγήινες οντότητες το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Αγγλία, σε μια αεροπορική βάση του  ΝΑΤΟ. Αυτή η συνάντηση ήταν και η αφορμή για το βιβλίο του «Left at East Gate: A First Hand Account of the Bentwaters-Woodbridge UFO Incident» που έγραψε μαζί με τον Larry Warren. Περισσότερα στην ιστοσελίδα του: peterrobbinsny.com


Ο Richard M. Dolan είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητές και συγγραφείς στον πλανήτη με θέμα τα UFO, καθώς και στη διερεύνηση νέων όψεων του κόσμου μας. Ο Dolan γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε στο Brentwood της Νέας Υόρκης στο Long Island. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Alfred με πτυχίο Αγγλικών και Ιστορίας και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ το 1995. Έως σήμερα, είναι συγγραφέας αρκετών πρωτοποριακών έργων για UFOs, στα οποία θέτει νέα ερωτήματα και προσφέρει νέες ιδέες για να κατανοήσουμε περαιτέρω το μυστήριο των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων. Επίσης, φιλοξενεί μια εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, το The Richard Dolan Show, στο ραδιόφωνο KGRA, είναι ένας συχνός προσκεκλημένος στο Coast-to-Coast AM και εμφανίζεται σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένων των «Ancient Aliens», «Hangar One: The UFO Files» και «Close Encounters». Περισσότερα στην ιστοσελίδα του: richarddolanpress.com


Ένας εκ των ομιλητών θα είναι και η συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, Ευγενία Σαρρή. Η Ευγενία είναι ερευνήτρια και αρχισυντάκτρια του ιστότοπου Contact With Space-ea.com, ο οποίος προσεγγίζει τον κόσμο μας μέσα από το έργο και τα ευρήματα του Βίλχελμ Ράιχ, με τα οποία ερμηνεύεται η λειτουργία της φύσης στον πλανήτη μας αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν. Στην ομιλία της θα παρουσιάσει την επιχείρηση του Βίλχελμ Ράιχ στην Έρημο της Αριζόνα και τα ευρήματά του.


Πληροφορίες, Κρατήσεις και Υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται τέτοιες προσωπικότητες στην Ελλάδα και χρειάζεται η στήριξη όλων μας. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών οι μεγαλύτερες σελίδες για το φαινόμενο των UFO της χώρας μας, το UFOs & Aliens Truth Greek community και η Ερ.Ε.Ν.Ζω αλλά και το ηλεκτρονικό περιοδικό eT, δηλώνουν τη στήριξή τους σαν χορηγοί επικοινωνίας, ενώ οι δύο Έλληνες κυνηγοί UFOs Χάρης Κουτσιαύτης και Νίκος Αποστολόπουλος θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά. Όσοι επιθυμείτε να έχετε αυτή την δυνατότητα δηλώστε το στη κράτησή σας.
Πληροφορίες και Κρατήσεις: info@contactwithspace-ea.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: +30 27410 52004
Τιμές εισιτηρίων / προ-κρατήσεις 2μέρου: http://contactwithspace-ea.com/events.html
Event link (facebook): https://www.facebook.com/events/1845981805657437/


Χορηγός Εκδήλωσης:
Εκδόσεις Ρέω - http://www.reo.gr/

Χορηγοί επικοινωνίας:
UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community) - https://ufotruth-gr.blogspot.gr/
eΤ Greek UFO magazine - http://issuu.com/greekuforeview/
Ερ.Ε.Ν.Ζω - http://erenzw.blogspot.gr/