ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΟΙ «ΕΠΑΦΙΚΕΣ» ΕΞΩΓΑΙΕΣ, ΜΕΡΟΣ 2ο

Κάπου ανάμεσα στο ανοικτό αστρικό σμήνος των Πλειάδων, υπάρχει ακόμα μία εξω-γαία, η Έρα (Erra) του συστήματος Taygeta, ο πλανήτης δηλαδή από όπου πιθανότατα ταξίδεψε στη Γη ο Άτλαντας και οι εφτά του κόρες. Ένας πλανήτης που τη σύγχρονη εποχή αποκαλύφθηκε από την εξωγήινη φυλή των Νόρντικ στον Ελβετό αγρότη Billy Meier. Στον Έρα, οι κάτοικοί μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους, ζουν για 1.000 χρόνια περίπου και ο πλανήτης τους έχει πληθυσμό 500 εκατομμυρίων, μόνο!


Σύμφωνα τώρα με το Ουράντιο Βιβλίο, μαθαίνουμε για ακόμα δύο γαίες, πρωτεύουσες ανώτερων ανθρώπινων όντων, την Ουβέρσα και την Εντέντια. Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, η Ουράντια, ο πλανήτης μας δηλαδή, βρίσκεται στο έβδομο υπερσύμπαν του Όρβοντον, με υπεργαλαξιακή πρωτεύουσα την Ουβέρσα. Το τοπικό μας σύμπαν το Nέβαδον έχει 100 αστερισμούς, μεταξύ των οποίων είναι και ο δικός μας, αυτός του Νορλατιαντέκ, με πρωτεύουσα την Εντέντια. Στους συμπαντικούς χάρτες, ο πλανήτης μας αναφέρεται ως εξής: «O 606 της Σατάνια, στον αστερισμό του Νορλατιαντέκ, στο τοπικό σύμπαν Nέβαδον, στον ελάσσων τομέα Ένσα, του μείζονος τομέα Σπλάντον, του υπερσύμπαντος του Όρβοντον». Αυτό είναι αρκετό για έναν ουράνιο αγγελιοφόρο να βρει το δρόμο για τη Γη.
Ο Τζάνος (Janos) ήταν ένας πλανήτης, που έμοιαζε πολύ με το δικό μας, με μπλε θάλασσες και λίμνες, καταπράσινα λιβάδια και λόφους, δέντρα, δάση, πόλεις, πλοία και αεροσκάφη. Όμως όταν ένα από τα δύο μικρά φεγγάρια του πλησίασε πιο κοντά, άλλαξε το βαρυτικό του πεδίο και τεράστια παλιρροϊκά κύματα έκαναν ακατάλληλη τη ζωή εκεί. Έτσι οι ανθρωπόμορφοι Τζάνος εγκατέλειψαν τον πλανήτη τους και σήμερα βρίσκονται σε τεράστια μητρικά σκάφη που προσάραξαν γύρο από τον δικό μας Ήλιο.
Ο Βέρνταντς (Verdants ) είναι ένας πλανήτης περίπου δυόμιση φορές στο μέγεθος της Γης, που βρίσκεται 14 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Η μέγιστη διάρκεια ζωής ενός Βερντάντιου, χάρη στην προηγμένη τους τεχνολογία, κυμαίνεται γύρω στα 20.000 γήινα χρόνια. Αποστολή τους εδώ στη Γη είναι να μας προετοιμάσουν να εισέλθουμε στην διαγαλαξιακή Ομοσπονδία των Κυρίαρχων Πλανητών, μέσα σε μία χιλιετία.
Ο πλανήτης Άπου (Apu) είναι ένας πλανήτης σαν τη Γη, όμως έξω από τον δικό μας γαλαξία, ενώ οι γνώσεις για τους άυλους Apunians ξεκινούν από πολύ παλιά (ο όρος χρονολογείται από τους Ίνκας), καθώς στη θρησκεία και τη μυθολογία του Περού, του Ισημερινού και της Βολιβίας αναφέρονται ως πνεύματα των βουνών.
Στο Σείριο, σύμφωνα με τη φυλή των Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, υπάρχει ένας πλανήτης που κατοικείται από έναν νοήμον εξωγήινο πολιτισμό και ονομάζεται Νιάν. Οι γνώσεις γι’ αυτόν τον πλανήτη έρχονται πριν από 5.000 χρόνια, όταν οι πρόγονοι της φυλής ήρθαν σε επαφή με τους Νόμμος, τους αμφίβιους κατοίκους του πλανήτη Νιάν, που διαγράφει τροχιά γύρο από τους Πο Τόλο, Σίγκι Τόλο (Σείριοι Α & Β) και Έμμε Για (ακόμα ένα άστρο που ανακάλυψαν το 1995 ερασιτέχνες αστρονόμοι και ονομάστηκε Σείριος Γ), στον αστερισμό Σιγκουί (δηλαδή του Μεγάλου Κυνός). Σήμερα οι επαφικοί που μιλούν με όντα από αυτόν τον πλανήτη τον αναφέρουν ως Xylanthia.
Ο πλανήτης Άριεν (Arien) τώρα, είναι ένας μισοπαγωμένος πλανήτης κάπου στον αστερισμό του Ωρίωνα, λίγο μεγαλύτερος σε μέγεθος από τη Γη. Η συγγραφέας Πατρίσια Κόρι, που είναι η μόνη που έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτήν την εξω-γαία και στα νοήμον όντα που την κατοικούν, αναφέρει ότι η φυλή των Άριεν είναι μία από τις τέσσερις εξωγήινες φυλές των οποίων το DNA χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί η ανθρωπότητα.
Ο πλανήτης Ιάργα (Iarga) βρίσκεται 10 έτη φωτός μακριά και είναι σχεδόν πλήρως καλυμμένος με νερό. Η διαθέσιμη έκταση ξηράς κατανέμεται σε πολλά νησιά με συνολική επιφάνεια όχι πολύ μεγαλύτερη από την Αυστραλία. Παρά την μικρή έκταση της ξηράς, ο πλανήτης έχει δισεκατομμύρια κατοίκους οι οποίοι έχουν αναπτύξει μία υπερ-κοινωνία που τους επιτρέπει την 10πλάσια παραγωγή πόρων διαβίωσης απ’ όσους χρειάζονται.
O πλανήτης Όκτρα (Oktra) βρίσκεται σε έναν άλλο γαλαξία περίπου 10-20 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι το έντονο κρυσταλλικό στοιχείο σε ζώα και φυτά. Οι Οκτριανοί δηλώνουν μέρος μίας μεγάλης ομοσπονδίας πλανητών στο Γαλαξία τους, ταξιδεύουν συχνά στο δικό μας γαλαξία και στη Γη, ενώ γνωρίζουν άπταιστα τα… Σουηδικά!
Ο πλανήτης Ακάρτ (Akart) βρίσκεται σε ένα κοντινό μας άστρο, κάνει μία πλήρη περιφορά γύρο από το άστρο του σε 353 ημέρες, η μέρα του έχει 46 ώρες, έχει αρκετά ψυχρό κλήμα και δυο τεχνητούς τεράστιους σφαιρικούς δορυφόρους γύρο του, οι οποίοι από μακριά φαίνονται σαν φυσικοί. Οι κάτοικοί του μοιάζουν αρκετά με το είδος μας, έχουν παρόμοιο ύψος, αλλά είναι πιο λευκοί και με μαλλιά σαν άχυρα, ενώ τα σπίτια και οι πόλεις τους είναι χτισμένες με ένα υλικό σαν πλαστικοποιημένο ατσάλι. Ο πλανήτης έγινε γνωστός το 1958 όταν ο Arthur Berlet είχε μία Τρίτη επαφή στην Βραζιλία με την εξωγήινη ταξιδεύτρια Λία.
Τέλος, ο Ιτίμπι-Ρα 2 (Itibi-Ra II) είναι ένας πλανήτης στο κέντρο του γαλαξία μας, αρκετά κοντά στη μικρή μαύρη τρύπα (που οι γηγενείς την ονομάζουν Satu Ra) στη περιοχή Sagittarius A* του γαλαξιακού μας δίσκου. Δίπλα του κινείται ακόμα ένας μικρότερος δορυφορικός πλανήτης, ο Coxa Xixan που αποκαλείται ως εργοστάσιο. Ο Coxa Xixan δεν είναι «δυνητικά» φιλόξενος για ζωή αλλά εκεί ζουν εκατομμύρια εργάτες σε τεράστιες διαστημικές εργοστασιακές μονάδες και παράγουν ενέργεια που τροφοδοτεί τον Ιτίμπι-Ρα 2. (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)

Το πρώτο μέρος... εδώ!