ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 1968.

Μία άγνωστη ιστορία που έβγαλε στο φως μία από τις τελευταίες έρευνες της ομάδας του UFO’s & Aliens Truth Greek community, ήταν μία ιδιαίτερα τρομακτική και παράξενη συνάντηση που συνέβη στους στρατώνες της Δεκελείας της Κύπρου, η οποία έλαβε χώρα στις τρεις το πρωί το Σεπτέμβριο του 1968.


Η ιστορία έγινε γνωστή από έναν υπαξιωματικό του Βρετανικού στρατού, ο οποίος την εκμυστηρεύτηκε την Βρετανή ουφολόγο, Jenny Randles. Όλα ξεκίνησαν όταν το άγριο λυκόσκυλό του άρχισε να βρυχάται σηματοδοτώντας μια πιθανή εισβολή! Νομίζοντας, λοιπόν, ότι ο βρυχηθμός του σκύλου θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια τρομοκρατική επίθεση στο στρατόπεδο, ο υπαξιωματικός κινήθηκε προσεκτικά και αθόρυβα προς την πόρτα του δωματίου του. Τότε το άγριο ζώο άλλαξε συμπεριφορά και αχαρακτήριστα κρύφτηκε τρομαγμένο κάτω από το κρεβάτι κλαψουρίζοντας.
Εκείνη τι στιγμή, ο υπαξιωματικός άκουσε ένα περίεργο, υψίφωνο βουητό που έμοιαζε να έρχεται από έξω. Με αργές κινήσεις, άνοιξε την πόρτα και βγήκε στο πλατύσκαλο της ξύλινης σκάλας που οδηγούσε κάτω στο ισόγειο. Τότε είδε κάτι απίστευτο που τον τρομοκράτησε! Στο τέλος της σκάλας βρισκόταν ένα ανθρωποειδές ον, με ορατά μόνο το κεφάλι και τους ώμους του, ντυμένο με ένα γαλάζιο κοστούμι που έφτανε μέχρι το λαιμό. Το πρόσωπο του είχε ένα φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, με κόκκινα μαλλιά και μεγάλα μάτια που δεν ανοιγόκλειναν.
Το ανθρωποειδές ον, πλησίασε στην κορυφή της σκάλας τον κοκαλωμένο στρατιώτη και έστριψε το κεφάλι του 180 μοίρες. Τότε αυτός σε κατάσταση πανικού, έτρεξε πίσω στο δωμάτιό του, έκλεισε την πόρτα και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού του, ενώ ο θόρυβος του βουητού συνεχώς αυξανόταν. Λίγο πριν ο θόρυβος φτάσει σε εκκωφαντικό επίπεδο, ο στρατιώτης αντιλήφθηκε ότι το ον σερνόταν προς το δωμάτιό του και άρπαξε το όπλο του. Αμέσως, πυροβολήσει τη πόρτα χωρίς δεύτερη σκέψη, με αποτέλεσμα να σταματήσει και το βουητό και ο συρόμενος θόρυβος.
Μια ώρα αργότερα, ένας φρουρός που περιπολούσε αντιλήφθηκε τον Βρετανό υπαξιωματικό σε κατάσταση σοκ και τον μετέφερε στο στρατιωτικό ιατρείο. Οι γιατροί διέγνωσαν ολιγόωρη μυϊκή παράλυση και μια φοβική ψυχολογική κατάσταση που τελικά έκανε πλήρη ανάκαμψη, σε αντίθεση με το ατυχές λυκόσκυλο του, το οποίο φοβόταν τον παραμικρό θόρυβο για το υπόλοιπο της ζωής του.
Σήμερα, ορισμένοι μελετητές καταγράφουν το παραπάνω περιστατικό ως Στενή Επαφή τρίτου Τύπου με έναν ''Πορτοκαλί'' εξωγήινο, ένα είδος γενετικά μεταλλαγμένων υβριδίων ανθρώπων-εξωγήινων που σχετίζεται με εξωγήινες υπόγειες βάσεις.