ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΝΑΦΟΡΕΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2013.

Καλοκαιριάζει σιγά σιγά και ο κατακάθαρος ουρανός αρχίζει να προσφέρεται ξανά για παρατήρηση. Οι λάτρεις του είδους παίρνουν θέσεις για νυχτερινά sky-watches... όμως για ακόμα μία φορά κάποιοι τους πρόλαβαν!
Ο Ιούνιος ξεκίνησε με μία σημαντική αναφορά που έφτασε στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω από την Θεσσαλονίκη, η οποία θύμιζε τα περσινά γεγονότα στη περιοχή. Το φαινόμενο παρατηρήθηκε την 1η Ιουνίου, από τον αυτόπτη μάρτυρα Στέφανο Ν., τη γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι, πάνω από το δάσος στο βουνό του Σέιχ Σου και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Φιλίππειο. Ήταν γύρο στις 10:00μ.μ. όταν ξαφνικά φάνηκε να ξεπροβάλλει πίσω από το βουνό ένα φως πολύ έντονο και καθαρό, μεγαλύτερο από τα πιο φωτεινότερα αστέρια του ουρανού, το οποίο προερχόταν από επτά πύρινες μπάλες που κινούνταν σε ανοδική πορεία για 40-50 δευτερόλεπτα, πριν χαθούν στο σκοτάδι!
Πέντε μέρες αργότερα, κάτι παρόμοιο εμφανίστηκε και στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μαρούσι ένα φωτεινό αντικείμενο στρογγυλό και με έντονο φως να κατευθύνεται δυτικά προς τη Πάρνηθα με σχεδόν κάθετη ανοδική πορεία. Ο μάρτυρας που την ίδια μέρα είχε δει ξανά κάτι παρόμοιο, θεώρησε αρκετά παράξενη τη κατεύθυνση του αντικειμένου, που κράτησε περίπου 10’’, και αμέσως την ανέφερε στην ιστοσελίδα μας UFOs & Aliens Truth (Greek community). Στις 20 Ιουνίου και ώρα 10:40μ.μ., το περιστατικό επαναλήφθηκε ξανά εις διπλούν, αλλά για ακόμα φορά ο Ιπποκράτης δεν μπόρεσε να απαθανατίσει την περίεργη εμφάνιση που χαρακτήρισε ως φωτεινή εκτόξευση!
Ακόμα μία αναφορά που δεν συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό ήρθε στην ιστοσελίδα μας στις 15 Ιουνίου, όταν ο μάρτυρας Δημήτρης από το Βόλο μας έγραψε: «Παιδιά καλησπέρα, μόλις πριν από 3 λεπτά (στις 10:13μ.μ.) πάρκαρα στην αυλή της πολυκατοικίας που συζώ με τη κοπέλα μου και βγαίνοντας από το αμάξι είδαμε πάνω στον ουρανό ένα σμήνος από πορτοκαλοκόκκινα φώτα, που πρέπει να πετούσαν αρκετά ψηλά γιατί δεν φαίνονταν τόσο έντονα!» Η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε και από έναν συνεργάτη της ομάδας μας, όταν μετά από μισή ώρα εντόπισε πάνω από τη περιοχή της Τσαγκαράδας ένα ανεξήγητο αχνό φως μέσα στα σύννεφα για λίγα λεπτά!
Στις 21 & στις 24 Ιουνίου, ένα άγνωστο διερχόμενο φως πάνω από τη Πάτρα προκάλεσε το ενδιαφέρον και του μάρτυρα Παναγιώτη Π. που δεν δίστασε όμως να το φωτογραφήσει και τις δύο φορές που το εντόπισε. Σύμφωνα με τον μάρτυρα πετούσε αρκετά χαμηλά, ενώ η διάρκεια της εμφάνισης του δεν ξεπερνούσε τα 10 λεπτά.