ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ A.T.I.A. ΤΟΥ 2012, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το 2012 μπορεί να πέρασε, όμως πολλές καταγραφές ATIA αποκαλύπτονται ακόμα. Πολλές φορές γιατί οι μάρτυρες αμελούν να τα αναφέρουν λόγο φόρτου εργασίας, άλλες γιατί τα εντοπίζουν αρκετά αργότερα στις αναμνηστικές τους φωτογραφίες. Όπως στις τρεις παρακάτω περιπτώσεις...


Στις 6 Νοεμβρίου, μία Ολλανδή τουρίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία που τράβηξε το καλοκαίρι στη παραλία του Αλμυρού, 1 χιλιόμετρο νότια από την Σητεία της Κρήτης. Ο λόγος της δημοσίευσης, ένα ΑΤΙΑ μέσα σε αυτή. Το αντικείμενο έγινε αντιληπτό όταν η Ολλανδή φόρτωσε τις φωτογραφίες της, στον υπολογιστή της, στο Άμστερνταμ. Και απ’ότι παρατηρήσαμε η τουρίστρια ίσως να απαθανάτισε το ίδιο αντικείμενο που εμφανίστηκε στον ίδιο καιρό στη περιοχή της Γραμβούσας.


Στα τέλη Νοεμβρίου, είχαμε ακόμα μία εντυπωσιακή καταγραφή, αυτή τη φορά, από τον ουρανό της Αθήνας. Νυχτερινές ώρες, δύο δυνατά μπλε φώτα περιστρέφονταν για αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο μέχρι που κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι, χωρίς να ξεκαθαρίζει (εξαιτίας του σκοταδιού) αν ήταν δυο τα αντικείμενα ή ένα το οποίο περιστρεφόταν γύρω από τον εαυτό του.


Η τελευταία καταγραφή στον Ελληνικό ουρανό για το 2012, μας ήρθε από τη βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα από την Χαλκιδική, όταν την 11η Δεκεμβρίου, στην δύση του ηλίου, δύο φωτεινά αντικείμενα εντοπίστηκαν να πετούν στον ουρανό ανάμεσα στα σύννεφα. Τα ΑΤΙΑ δεν είναι σίγουρα σύννεφα που αντανακλούν το φως το ήλιου, ούτε κρύσταλλοι υγρασίας, καθώς η υπόλοιπη νέφωση είναι μαύρη και κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτά. Δύσκολο επίσης, να πρόκειται και για αεροπλάνα αφού δεν υπάρχει η συνήθης γραμμή καπνού από πίσω τους.