ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΡΠΗΤΟΪΟΙ Ή ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

Ο ερπητοϊός Epstein-Barr (EBV) είναι από τους πρώτους ιούς του ανθρώπου που έχουν συσχετισθεί με ανάπτυξη κακοηθειών αλλά και τη γνωστή λοιμώδη μονοπυρήνωση που μεταδίδεται με το σάλιο.
Συγκεκριμένα, ο EBV έχει σχετισθεί με το ρινοφαρυγγικό καρκίνωμα, το λέμφωμα Burkitt, τη νόσο του Hodgkin, τη λεμφοϋπερπλαστική νόσο, αλλά και κακοήθεις παθήσεις σε ασθενείς που πάσχουν από τον ιό του AIDS.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των ιών της ομάδας του έρπητα είναι ότι μολύνουν σχεδόν όλα τα ζωικά είδη, αφού πρόκειται για ιούς που φέρουν δίκλωνο DNA ως γενετικό υλικό. Μετά την υποχώρηση της αρχικής λοίμωξης, δεν εγκαταλείπουν (ή εκριζώνονται) από τον οργανισμό του παθόντα, αλλά διατηρούνται σε λανθάνουσα κατάσταση, που αργότερα μπορεί να ενεργοποιηθεί και να προκαλέσει υποτροπιάζουσα πάθηση.
Αυτή όμως είναι όλη η αλήθεια ή ένα μέρος ενός τεχνητού ψέματος που διαδόθηκε σκοπίμως για να σταματήσει η γενετική εξέλιξη του ανθρώπου σε κάτι ανώτερο, μη ελέγξιμο από τη χρηματοοικονομική σέχτα που κυβερνά τον πλανήτη; Τελικά τα φάρμακα που δημιουργούν όλοι αυτοί οι διακεκριμένοι επιστήμονες χρησιμοποιούνται για υγιείς σκλάβους που θα δουλεύουν ποιοτικότερα ή και για να παραμείνει το ‘’ελεγχόμενο'' είδος μας μόνιμα στη παρούσα φάση εξέλιξης;
Οι ιοί δεν είναι πάντα κακοί. Πολλούς από αυτούς, όπως τους πρωτεϊνικούς RNA τους χαρακτηρίζουμε ως "υποχρεωτικά ενδοκυτταρικά παράσιτα". Μήπως λοιπόν, επειδή η πιο εύκολη μορφή της μετάλλαξης – αλλαγής του DNA είναι μέσω ενός ιού, κάποιοι θεωρούνται επικίνδυνοι (όπως ο Epstain Barr) και τους καταπολεμάμε με εμβόλια και καλλιέργειες αδρανοποίησης... ενώ δεν πρέπει;
Η ιστορία, μας έχει αποδείξει ότι ούτε η μετάλλαξη είναι κακή. Με την πάροδο των αιώνων η μετάλλαξη στο ανθρώπινο DNA έφερε τη παράταση γήρατος, την ανθεκτικότητα σε περισσότερα βακτήρια, τη γνώση, τη γραφή, τις επιστήμες... με λίγα λόγια την εξέλιξή μας. Γιατί λοιπόν σε όλη αυτή την εξελικτική διαδικασία να μην είχε συμμετοχή και ένας καλός ιός;
Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο καρκινικός ερπητοϊός Epstein-Barr (HHV-4), μέσα στα κακοήθη γνωρίσματα που του αποδίδουν, έχει και μια καλή μορφή μετάλλαξης που αποκρύπτεται. Μία μορφή μετάλλαξης που ίσως προήλθε από εξωγήινους συμμάχους που θεωρούνται εχθροί από την χρηματοοικονομική σέχτα που κυβερνά τον πλανήτη, και η προσπάθεια τους για επανεκκίνηση της εξελικτικής μας διαδικασίας... ως επίθεση νέας ασθένειας!
Σχεδόν όλα τα άτομα που ''μολύνονται'' και αρχίζουν να μεταλλάσσονται, παρά την αρχική νοητική ή σωματική σύγχυση με πόνους και κακοδιαθεσίες σε όλο το σώμα, ή την αδυναμία συγκέντρωσης στις καθημερινές ασχολίες, αποκτούν τελικά ένα καινούργιο τρόπο σκέψης και μια καινούργια ζωή πιο φωτεινή και περισσότερο υγιή. Παρόλο που αρχικά μπορεί να υπάρξει το αίσθημα αρρώστιας ή απελπισίας χωρίς κάποια εμφανή αιτία, το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο δώρο. Ταυτόχρονα όμως, και μια δύσκολη στιγμή για την ιατρική κοινότητα γιατί δεν είναι συνηθισμένη να αντιμετωπίζει ενεργειακά σώματα και εύκολα συνταγογραφεί κάποιο αντικαταθλιπτικό, αφού αγνοεί τι συμβαίνει.
Δυστυχώς, σύμφωνα με έρευνες, φαίνεται πως το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που γεννήθηκε πριν το 1940 δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει αυτή την μετάλλαξη - αλλαγή, όπως ''ευτυχώς'' οι επόμενες γενιές που σχηματίζουν μια επιπλέον έλικα, παρά τις φαρμακευτικές αγωγές που δέχονται κατά την διάρκεια της ζωής τους.
Λέγεται ότι ένα ελάχιστο ποσοστό ενηλίκων έχουν ολοκληρώσει την πλήρη αλλαγή του DNA και έχουν ήδη 1024 έλικες στην δομή τους. Όμως, παρά τις προσπάθειες των ισχυρών του πλανήτη, τα παιδιά μέχρι 7 ετών έχουν ήδη ολοκληρώσει τη μετάλλαξη, για... την αναπόφευκτη αλλαγή που προφήτευαν οι Μάγια, τη νέα εποχή της ανθρωπότητας και το τέλος της παγκόσμιας σέχτας.

«Το κείμενο αναφέρει ανεπιβεβαίωτες θεωρίες, και ο συντάκτης του (όπως και η ιστοσελίδα μας) δεν υποστηρίζει καμία αυθαίρετη άρνηση χρήσης φαρμακευτικών ουσιών που χορηγούνται από εξειδικευμένους θεράποντες ιατρούς σε νοσούντες.»