ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΣYNEXIZOYN ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ UFO ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2012.

Τα τελευταία χρόνια οι δορυφόροι που παρατηρούν τον Ήλιο εντοπίζουν κατά καιρούς κομήτες, αστεροειδείς και άλλα κοσμικά αντικείμενα να περνούν κοντά ή ακόμη και να πέφτουν πάνω στο μητρικό μας άστρο. Ορισμένες φορές οι δορυφόροι καταγράφουν την κίνηση κοντά στον Ήλιο ορισμένων αντικειμένων που δεν μοιάζουν με κομήτες ή αστεροειδείς και έχουν περίεργη όψη.

 
Ένα τέτοιο περίεργο αντικείμενο εντόπισε ο δορυφόρος SOHO στις 24 Απριλίου toy 2012 και η NASA έδωσε στη δημοσιότητα σχετικές εικόνες αλλά και ένα βίντεο το οποίο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας στον κυβερνοχώρο.
Το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο από όσα κατά καιρούς έχουν εντοπιστεί στον Ήλιο. Μάλιστα κινούταν πολύ κοντά στο άστρο και δεν φαινόταν να επηρεάζεται ούτε από το καυτό περιβάλλον του, ούτε από τις φλόγες των ηλιακών εκλάμψεων με τις οποίες πιθανώς να ερχόταν σε επαφή.
Πολλοί χρήστες του διαδικτύου μίλησαν για εξωγήινο αντικείμενο, ωστόσο, ο αστροφυσικός Nathan Rich υποστήριξε ότι αυτό δεν ήταν παρά σκουπίδια του διαστήματος, υπολείμματα δορυφόρων τα οποία φωτογραφήθηκαν σε συγκεκριμένη στιγμή και έδιναν την εντύπωση ενός ενιαίου αντικειμένου, ίσως ένα διαστημικό σκάφος με έναν μεγάλο βραχίονα.

 
Την 1η Μαΐου του 2012, ακόμα ένας χρήστης του διαδικτύου εντόπισε μια παράξενη γραμμή δίπλα στον Ήλιο σε μια αλληλουχία φωτογραφιών του LASCO 2, διάρκειας 10 λεπτών. Η εικόνα που ακολούθησε 10 λεπτά αργότερα ξαφνικά δεν είχε το αντικείμενο που ήταν σταθερό για το χρονικό αυτό διάστημα.

 
Στις 2 Μαΐου του 2012, ένα τεράστιο στρογγυλό ίχνος με μία ευθεία γραμμή εντόπισε ο COR1. Το απροσδιόριστο ίχνος εμφανίστηκε περίπου για 19 ώρες και 15 λεπτά να κάθεται εντελώς ακίνητο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με διάφορες σφαίρες και γραμμές να εμφανίζονται κατά καιρούς γύρο του.

 
Στις 3 Μαΐου του ίδιου έτους, οι δορυφόροι της NASA που παρατηρούν τον Ήλιο (ο SOHO και ο SDO), ξαφνικά διέκοψαν τη μετάδοση προς τη Γη για μερικές ώρες. Στις 5 Μαΐου, ένας χρήστης του You Tube ανάρτησε το βίντεο της NASA έως το σημείο που διακόπηκε, το οποίο αποκάλυπτε ένα μυστηριώδες αντικείμενο να κινείται κοντά στον Ήλιο. «Αυτό είναι απόδειξη ότι η NASA κρύβει πράγματα. Η NASA ξεκάθαρα θέλει να μας σταματήσει να κοιτάμε τον ήλιο», ανέφερε ο χρήστης.

 
Στις 10 Μαΐου, ακόμα ένα αντικείμενο εμφανίστηκε σε δορυφορική φωτογραφία, με την NASA να επιμένει ότι πρόκειται για ακόμα ένα λάθος του ψηφιακού φακού του δορυφόρου ή ίχνος διαστημικού σκουπιδιού.
Το σίγουρο είναι τελικά ότι κάτι συμβαίνει εκεί πάνω, αν σκεφτείτε μόνο ότι τις τελευταίες 30 μέρες είχαμε τουλάχιστον 5 διαφορετικές περιπτώσεις εμφανίσεων UFO κοντά στον Ήλιο.