ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011.

Πολλές παράξενες μαρτυρίες από κατοίκους της Αθήνας ήρθαν στο φως τον Ιούνιο του 2011, οι οποίοι ανέφεραν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την πόλη, καθ όλη τη διάρκεια του μήνα!
Τη 1η του μηνός, ο μάρτυρας κ.Γιώργος καθώς περίμενε απογευματινή ώρα το λεωφορείο στη Δάφνη, παραξενεύτηκε όταν είδε μία κοπέλα να κοιτάει συνέχεια στον ουρανό. Όπως ανέφερε σε μέλος της ομάδας του UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community), μόλις σήκωσε το βλέμμα του στον ουρανό, είδε μια φλεγόμενη μπάλα να περνάει αρκετά χαμηλά πάνω από το κεφάλι του και να κρύβεται πίσω από τις απέναντι πολυκατοικίες. Ο μάρτυρας είδε το αντικείμενο για 3-4 δευτερόλεπτα και δεν μπόρεσε να δει αν κατέληξε τελικά στο έδαφος.
Στις 8 Ιουνίου, ανεξήγητοι ήχοι αναφέρθηκαν στη HUFORC από την περιοχή του βουνού στα "αστυνομικά" της Ηλιούπολης. Οι ήχοι ήταν παρατεταμένοι, ερχόταν από το βουνό και δεν δικαιολογούσε τίποτα την δημιουργία τους. Βέβαια, πολλοί παράξενοι ήχοι, όπως και λάμψεις, ακούγονται συχνά από τον κοντινό υποσταθμό της ΔΕΗ στη περιοχή.
Στις 10 Ιουνίου, στις 23:30 το βράδυ, ένας μάρτυρας είδε από το σπίτι του στο πανόραμα Γαλατσίου ένα αχνό κίτρινο φως σε χαμηλό ύψος να έρχεται γρήγορα από την περιοχή της Πετρούπολης, να επιβραδύνει , να παίρνει απότομα ύψος και να εξαφανίζεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη HUFORC ότι δεν ήταν μαχητικό αεροπλάνο, ούτε πολιτικό αεροσκάφος, γιατί πετούσε πολύ πιο γρήγορα.
Στις 11 Ιουνίου, ο μάρτυρας Άλεξ έγραψε στην ιστοσελίδα της ομάδας του UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community), για πολλές κόκκινες σφαίρες που διέσχισαν βραδινή ώρα τη Κηφισίας και κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο.
Στις 18 Ιουνίου από τη Δράμα, ένας ακόμα μάρτυρας ανέφερε στη HUFORC άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο στο χρώμα της φωτιάς να διασχίζει την περιοχή δυτικά του Παγγαίου όρους.
Ενώ η τελευταία αναφορά μέσα στο μήνα, έγινε στις 30 Ιουνίου στις 8:00, από αρκετούς μάρτυρες στη Πάτρα που είδαν ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο σαν κομήτη να περνάει από τη περιοχή, με ελάχιστη κάθετη κλίση και μεγάλη ουρά.