ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΥΑΪΤ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;

Ο 34ος Αμερικανός πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινα όντα σε βάση της αεροπορίας στο Νέο Μεξικό το 1954, υποστηρίζει ο ερευνητής και συγγραφέας Τίμοθι Γκουντ. Σύμφωνα με τον Γκουντ, οι συναντήσεις κανονίστηκαν από συμβούλους του προέδρου και αξιωματούχους του FBI, οι οποίοι έστειλαν στους εξωγήινους τηλεπαθητικά μηνύματα. Μάλιστα, κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες. Παράλληλα, ο Γκουντ ισχυρίστηκε, μιλώντας στην εκπομπή του BBC2 «Opinionated», ότι πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν τακτικές επαφές με εξωγήινα όντα εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς απλούς ανθρώπους. Σημειώνεται ότι ο Αϊζενχάουερ, ο οποίος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1953 μέχρι το 1961, είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι ήταν πεπεισμένος πως υπήρχε ζωή σε άλλους πλανήτες.


Οι υποτιθέμενες συναντήσεις έγιναν όταν η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι ο πρόεδρος έκανε διακοπές στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, τον Φεβρουάριο του 1954. Μάλιστα, ειπώθηκε αργότερα ότι οι εξωγήινοι έμοιαζαν με Σκανδιναβούς, αλλά τελικά η συμφωνία υπογράφηκε με μία φυλή που αποκαλείται «Γκρι Εξωγήινοι». Όπως είπε ο Γκουντ, «το 90% των αναφορών για UFO εξηγούνται με συμβατικούς όρους. Ωστόσο, θα έλεγα ότι χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως έχουν δει την αλήθεια».
Επίσης, ο Phil Schneider, ο οποίος εργαζόταν επί πολλά χρόνια στους απόρρητους τομείς της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε αναφέρει σε δημόσια ομιλία του πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό τη διοίκηση του Αϊζενχάουερ, αποφάσισε να παρακάμψει το Σύνταγμα και να σχηματίσει μια συμφωνία με τους εξωγήινους. Η συνθήκη ονομάζεται Greada Treaty και ισχύει από το 1954. Επίσημη τεκμηρίωση της συνθήκης δεν υπάρχει.

Η Συνθήκη της Greada του 1954 είναι ο όρος για τη μυστική σύμβαση που συνήψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με την Solar Warden (Ηλιακούς Φύλακες), υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο Dwight D. Eisenhower τον Φεβρουάριο του 1954. Η σύμβαση χρησίμευσε επίσης ως παραχώρηση αδιευκρίνιστων ιδιοκτησιών των ΗΠΑ στους συγκεκριμένους εξωγήινους.
Οι όροι της συμφωνίας είχαν ως εξής:
1. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να ορκιστεί για το απόρρητο της παρουσίας τους στη Γη.
2. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να διαθέτει πληροφορίες για την προώθηση της τεχνολογίας.
3. Πρέπει να πληρούται μια ποσόστωση για βιολογικά δείγματα (περιλαμβάνει και την ανθρώπινη βιολογία).
4. Μια ποσόστωση βιολογικών υποψηφίων πρέπει να επιστραφεί στο σημείο προέλευσής τους, χωρίς να υπενθυμίζεται κανένα γεγονός.
5. Απαιτείται πλήρης πρόσβαση στις κυβερνητικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ.


Σύμφωνα, τώρα, με αρχειοθετημένα έγγραφα που δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας το 2010, μυστική συμφωνία για τα UFΟ φέρεται να είχε κάνει προς το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ ως στρατηγός τότε, και με τον Βρετανό πρωθυπουργό Γουίνστον Τσόρτσιλ. Στα έγγραφα φαίνεται ότι  οι δύο άνδρες συμφώνησαν, με πρωτοβουλία του Τσόρτσιλ, να χαρακτηριστεί «άκρως απόρρητη» για τουλάχιστον 50 χρόνια η επαφή ενός αναγνωριστικού αεροσκάφους της RΑF πάνω από τις αγγλικές ακτές με ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. «Αυτό το περιστατικό πρέπει να χαρακτηριστεί άμεσα απόρρητο, αφού μπορεί να προκαλέσει μαζικό πανικό στον πληθυσμό και να κλονίσει την πίστη στην Εκκλησία» φέρεται να είπε ο «πατέρας της νίκης». Αυτοί τουλάχιστον είναι οι ισχυρισμοί ενός Βρετανού επιστήμονα, του οποίου ο παππούς, όντας στην προσωπική φρουρά του Τσόρτσιλ, άκουσε τη συζήτηση που είχε ο Βρετανός πρωθυπουργός με τον Αϊζενχάουερ, ο οποίος τότε διατελούσε ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Οι κατηγορίες περί συγκάλυψης της υποτιθέμενης εμφάνισης ΑΤΙΑ αναφέρονται στα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του υπουργείου Άμυνας που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Διαδίκτυο μέσω των βρετανικών εθνικών αρχείων. Ο άνδρας από το Λέστερ, με μία επιστολή του προς τη βρετανική κυβέρνηση το 1999, ζητούσε να μάθει περισσότερα για το περιστατικό που του διηγήθηκε ο παππούς του.

Αυτό αφορούσε στη συνάντηση ενός αναγνωριστικού αεροσκάφους της RΑF, το οποίο επέστρεφε από αποστολή στη Γαλλία ή τη Γερμανία, με ένα «περίεργο μεταλλικό αντικείμενο», που άρχισε να πετάει με την ίδια ταχύτητα και στην ίδια πορεία με το αεροσκάφος πριν επιταχύνει και εξαφανιστεί στους αιθέρες. «Το περιστατικό συζητήθηκε από τον Τσόρτσιλ και τον Αϊζενχάουερ και κανείς από τους δύο δεν γνώριζε τι μπορεί να ήταν αυτό που παρατηρήθηκε» αναφέρει ο εγγονός του σωματοφύλακα του Τσόρτσιλ. «Είπαν ότι ήταν πέρα από κάθε τεχνολογική δυνατότητα της εποχής. Κάποιος ανέφερε ότι μπορεί να πρόκειται για ΑΤΙΑ και σε εκείνο το σημείο ο Τσόρτσιλ είπε ότι το περιστατικό πρέπει να χαρακτηριστεί άκρως απόρρητο για τουλάχιστον 50 χρόνια» προσθέτει.
Οι βρετανικές αρχές ερεύνησαν τους ισχυρισμούς του άνδρα το 1999 και η επίσημη απάντησή τους σε σχετικό αίτημά του, ανέφερε: «Δεν επιβεβαιώνεται η εν λόγω συζήτηση μεταξύ των δύο ηγετών».