ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

--- ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ UFO ΤΟΥ 2011 ---

Το Διεθνές UFO συνέδριο για το 2011, έλαβε χώρα στο Fort McDowell Casino στο Fountain Hills της Αριζόνα, από τις 23 έως τις 27 Φεβρουαρίου. Με μια πλούσια συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα UFO, το 20ο ετήσιο συνέδριο ήταν το πιο συναρπαστικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα!
Ο Dr. Carol Rosin, ιδρυτής του Ινστιτούτου για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Outer Space, παρουσίασε μια πρόταση για μια συνθήκη ώστε να κρατήσει το διάστημα απαλλαγμένο από όπλα. Ο Συνταγματάρχης Charles Halt, συνταξιούχος της USAF, μίλησε ως μέρος μιας ομάδας διερεύνησης στο περίφημο περιστατικό Rendlesham Forest, ενώ αρκετά άτομα μίλησαν για τις απαγωγές που είχαν από εξωγήινες οντότητες αλλά και τις εμπειρίες τους, όπως ο συντάκτης του ‘’UFOs; Myths, Conspiracies & Realities’’ Dr. John Alexander που ήταν ένας από τους πιο δημοφιλής ομιλητές. Επίσης μια από τις σημαντικότερες στιγμές του συνεδρίου ήταν όταν η ομάδα του περιοδικού ‘’Open Minds’’ πραγματοποίησε νυχτερινό κάλεσμα ufo’s με λέιζερ στον ουρανό!
Κάθε μέρα στη διάρκεια του συνεδρίου, προβλήθηκαν δωρεάν ντοκιμαντέρ με UFO θέματα και οι θεατές ψηφίσαν τα καλύτερα σε τρεις κατηγορίες: καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους και βραβεία κοινού.
Καλύτερο ντοκιμαντέρ UFO Μικρού Μήκους (κατηγορία για ταινίες που είναι λιγότερο από μία ώρα) βραβεύθηκε το ‘’Enigma of the Flying Spheres’’.
Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει με λεπτομέρειες ιστορικές θεάσεις φωτεινών σφαιρών από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Γερμανία, την Ιαπωνία και την Κίνα. Για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά του νικητήριου ντοκιμαντέρ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.mysterycollection.it/ .
Καλύτερο ντοκιμαντέρ UFO Μεγάλου Μήκους (κατηγορία για ταινίες που είναι περισσότερο από μία ώρα) βραβεύθηκε το ‘’The Hidden Hand’’.
Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μια βαθιά ερμηνεία της επίσκεψης UFO στον πλανήτη, με συνεντεύξεις από ερευνητές και πολλαπλά αποσπάσματα ταινιών και φωτογραφιών για το φαινόμενο αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να αγοράσετε αυτό το ντοκιμαντέρ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.hiddenhandthemovie.com/ .
Στο τελευταίο βραβείο, το Βραβείο κοινού, ο νικητής ήταν το ‘’The Day before Disclosure’’, που ερευνά την ιστορία των UFO από το 1940. Εξέχοντες ηγέτες και υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποκαλύπτουν ποιος ήταν ο ρόλος τους στη συγκάλυψη του φαινομένου και τι γνώριζαν. Για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά του ντοκιμαντέρ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://newparadigm.no .
Το κύρος των προσκεκλημένων ομιλητών καθώς και η εκτεταμένη κάλυψη από τα ΜΜΕ ήταν ακόμα μια φορά σημαντικοί παράγοντες για την ανάδειξη του συνεδρίου αλλά και του φαινομένου, όπως και το έτος 2011, που ξεκίνησε ως ένα εξαιρετικό έτος για εμφανίσεις UFO!