ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.

Στις 26 Μαρτίου του 1989, το σοβιετικό μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος ‘’Φόβος 2’’ που στάλθηκε να εξερευνήσει ένα από τα φεγγάρια του Άρη, ήρθε αντιμέτωπο με κάτι πολύ περίεργο. Το σκάφος, ξεκίνησε να αναμεταδίδει μερικές εικόνες από μια μεγάλη ελλειπτική σκιά πάνω στον Άρη που έριχνε ένα γιγαντιαίο αντικείμενο που βρισκόταν σε τροχιά και από τότε έκλεισε και δεν ξαναλειτούργησε.


Πέντε μήνες αργότερα, η Βρετανική τηλεόραση έκανε μια ειδική εκπομπή για την αποστολή ‘’Φόβος 2’’, η οποία έδειχνε ότι υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες που οι Ρώσοι δεν έδειξαν. Αυτές οι φωτογραφίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ έδειχναν ένα αντικείμενο που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Πέντε χρόνια αργότερα το αμερικανικό διαστημόπλοιο ‘’Μαρς Όρμπιτερ’’ φαίνεται να είχε την ίδια μοίρα.


Σήμερα πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι ο χαμός των σκαφών δεν μπορεί να είναι τυχαίος. Θα μπορούσε να ήταν μια σκόπιμη επίθεση από κάποιον ή κάτι, κοντά στον Άρη, που για κάποιον λόγο δεν ήθελε να φωτογραφηθεί. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τη σκιά του φεγγαριού Φόβος αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται γιατί δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με το σχήμα του δορυφόρου και επιπλέον έχουμε δει τη σκιά του Φόβου από το αμερικανικό ‘’Mariner’’ και δεν μοιάζει καθόλου με τη σκιά αυτής της φωτογραφίας.