ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ UFO ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010.

Πάνω από πέντε χιλιάδες σελίδες εγγράφων σχετικά με αναφορές πολιτών προς το υπουργείο Άμυνας για εμφανίσεις UFO, έδωσε στη δημοσιότητα τον Αύγουστο του 2010, η Αγγλική κυβέρνηση.
Όπως δείχνουν τα αρχεία, οι εμφανίσεις των UFO απασχόλησαν σοβαρά τη βρετανική πολιτική ηγεσία από τη δεκαετία του 1950, τόσο ώστε να ζητήσει εβδομαδιαίες αναφορές εμφανίσεων. Επιπλέον, κάθε χρόνο η RAF πραγματοποιούσε περίπου 200 εξόδους για να αναγνωρίσει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, που τις περισσότερες φορές ήταν σοβιετικά κατασκοπευτικά ή αναγνωριστικά αεροσκάφη. Όμως πολλές περιπτώσεις, με άγνωστα στίγματα στα ραντάρ, παραμένουν ανεξιχνίαστες έως σήμερα.
Κάποια από τα έγγραφα αποκαλύπτουν, τον ίδιο τον Γουίνστον Τσόρτσιλ να είχε ζητήσει να μείνει μυστική για 50 χρόνια μία αναφορά πολύ εντυπωσιακής εμφάνισης UFO (το είχαν συναντήσει πιλότοι της RAF επιστρέφοντας από βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια του πολέμου) για να μην δημιουργηθεί «μαζικός πανικός». Ο μάρτυρας που ανάφερε το γεγονός στο υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας το 1999, είναι εγγονός ενός αξιωματικού της RAF που ήταν ένας από τους προσωπικούς σωματοφύλακες του Τσόρτσιλ.
Επίσης, άλλα έγγραφα ρίχνουν φως σε ένα μυστηριώδη περιστατικό που συνέβη στις 23 Ιανουαρίου του 1974 στη βόρεια Ουαλία. Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ και αφού όπως υποστήριξαν είχαν δει περίεργες λάμψεις στον ουρανό, οι κάτοικοι ενός χωριού ανέφεραν ότι άκουσαν μία τεράστια έκρηξη. Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με το υπουργείο, επρόκειτο για τη πτώση ενός μετεωρίτη και παρά τις περιγραφές των κατοίκων της περιοχής για UFO, υποστηρίζουν ότι δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, ερευνητές UFO υποστηρίζουν ότι η RAF που απέκλεισε την περιοχή, βρήκε ένα εξωγήινο σκάφος και μετέφερε τα πτώματα των εξωγήινων σε ειδική εγκατάσταση για έρευνες, ένα γεγονός που αποκρύπτεται έως σήμερα.
Σύμφωνα με έγγραφα σε φάκελο του 1994, αναφέρονται από αμερικανικούς στρατιωτικούς δορυφόρους 136 κολοσσιαίες εκρήξεις ισοδύναμες με πυρηνικές εκρήξεις στον ουρανό πάνω από τη Βρετανία τα τελευταία 20 χρόνια. Τις επιβεβαιωμένες και από άλλους δορυφόρους εκρήξεις, μας προβληματίζει ότι δεν ονομάζει κανένας επιστήμονας ως τυχαίο φυσικό φαινόμενο!
Τέλος, μια ακόμα πολύ σημαντική αναφορά είναι και το περιστατικό θέασης ενός τεράστιου UFO ‘’20 φορές το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου’’, όπως αναφέρθηκε από τη στρατιωτική αρχή που το εντόπισε να κινείται πάνω από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ τον Ιανουάριο του 1995.
Η παραχώρηση των εγγράφων από το υπουργείου Άμυνας στα Εθνικά Αρχεία για δημοσίευση, γίνεται στο πλαίσιο του νόμου για την ελεύθερη πρόσβαση σε πληροφορίες. Δυστυχώς όμως, σχεδόν όλες οι διευθύνσεις που οδηγούν στα αρχεία έχουν περιέργως ακυρωθεί ή διαγραφεί και ο μόνος τρόπος να δει το ευρύ κοινό τα έγγραφα είναι επί πληρωμή από το: http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/
Εμείς το μόνο που καταφέραμε ήταν να σώσουμε αρκετές σημαντικές σελίδες και σημειώσεις και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω…














( Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )