ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!

Τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να μην αναφέρουν τίποτα για τη μαζικότερη εμφάνιση αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων φαινομένων στην ιστορία της Κίνας, όμως οι αναφορές δεν έχουν ακόμα σταματήσει και δημιουργούν ολοένα και μεγαλύτερο πανικό στη χώρα.


Στις 7 Οκτωβρίου του 2010, στην περιοχή της κινέζικης Μογγολίας, οι υπεύθυνοι ελέγχου πτήσεων του αεροδρομίου της πόλης Μπουτί, αποφάσισαν τη διακοπή της λειτουργίας του, λόγω της παρουσίας άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων, σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΝΙ. Οι υπεύθυνοι ζήτησαν από όλα τα αεροπλάνα που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο του Μπουτί να προσγειωθούν στα πλησιέστερα αεροδρόμια, για να μην κινδυνεύσουν να συγκρουστούν με τα άγνωστα αντικείμενα. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν και από τα ραντάρ του κέντρου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, της πρωτεύουσας Χουτ.


Στις 13 Οκτωβρίου του 2010, το βράδυ, απέναντι από το όρος Qinling της επαρχίας Shaanxi, εξώκοσμο μπλε φώς εξέπεμπε για ώρα, άγνωστο αντικείμενο που προσγειώθηκε κοντά σε χωριό της περιοχής. Το φως εθεάθη από τους κατοίκους 8 γύρω πόλεων. Δημοσιογράφος που πλησίασε αρκετά κοντά στη περιοχή, δήλωσε: ‘’Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχαν δεκάδες εξαφανίσεις κατοίκων από το κοντινό χωριό. Δεν μπορώ να πλησιάσω άλλο. Οι υψηλής ταχύτητας δρόμοι έχουν κλείσει. Βλέπω στρατιωτικά οχήματα από Xianyang να κατευθύνονται στο σημείο. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των στρατευμάτων που απέκλεισαν τη περιοχή’’. Δημοσιογράφοι μεγάλων Κινεζικών εφημερίδων που 48 ώρες μετά μετέβηκαν στη περιοχή χαρακτηρίζουν το περιστατικό αναληθές. Ενδέχεται βέβαια η Κινεζικές αρχές να οδήγησαν στην συγκάλυψη του περιστατικού. Να σημειώσουμε ότι σε κοντινή απόσταση υπάρχει η Λευκή Πυραμίδα του Xi'an καθώς και μια πυρηνική εγκατάσταση. Το Yahoo News και ραδιοφωνικός σταθμός της επαρχίας, ανέφεραν το γεγονός.
Στις 16 Οκτωβρίου του 2010, στις 17:30 το απόγευμα, 60χρονος Κινέζος ερασιτέχνης φωτογράφος, είδε ένα πορτοκαλί πυρακτωμένο αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης, ενώ βρισκόταν στο Lake Park στο νότιο Yangtze και φωτογράφιζε το ηλιοβασίλεμα. Αμέσως έστρεψε την κάμερα του και φωτογράφισε το φαινόμενο. "Το αντικείμενο ήταν λαμπερό πορτοκάλι περιτριγυρισμένο από φωτιά. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν μετεωρίτης αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι το ιπτάμενο αντικείμενο μετατοπιζόταν από βορρά προς νότο, με μια ομαλή ταχύτητα και σε λιγότερο από μισό λεπτό είχε εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο μου. Η ταχύτητα του ήταν πολύ πιο αργή από ότι ένας μετεωρίτης και φυσικά δεν ήταν κάποιο αεροσκάφος η χαρταετός", ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Το Νοέμβριο, το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ενός αεροδρομίου στη Κίνα, κατέγραψε την κίνηση ενός αγνώστου αντικειμένου που πετούσε σχετικά κοντά σε ένα αεροπλάνο κινεζικής αερογραμμής. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν στρατιωτικό αεροσκάφος αλλά οι υπεύθυνοι ελέγχου πτήσεων απέκλισαν αμέσως αυτό το ενδεχόμενο αφού έκπληκτοι το παρακολουθούσαν να διασχίζει τον ουρανό με ταχύτητα 22.000 μιλίων!
Όμως στα τέλη Νοεμβρίου ήρθε στη δημοσιότητα μία πιο σημαντική και πιο παράξενη ανακάλυψη. Ένας επιστήμονας ανακοίνωσε ότι τα 3.000 ετών σημάδια που είναι χαραγμένα σε ένα βράχο μεταξύ των περιοχών Guanxi και Guangdong παρουσιάζουν έναν αρχαίο εξωγήινο με το όχημά του! Αυτό το εύρημα επιβεβαιώνει τα λεγόμενα πολλών Κινέζων που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη χώρα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια και ότι έθεσαν τα θεμέλια του πολιτισμού τους!


Να σας θυμίσουμε ότι οι ιστορικά μαζικότερες εμφανίσεις UFO στη Κίνα ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου του 2010, όταν δύο UFO's θεάθηκαν πάνω από τη επαρχία Shandong. Το φαινόμενο άρχισε να παίρνει διαστάσεις στον παγκόσμιο τύπο με τη πολυπληθή αναφορά πυραμιδικών ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από το Xi'an στις 28 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:40 το πρωί. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μπορεί να μην ανησύχησαν κανέναν και τα αντικείμενα να χαρακτηρίστηκαν ανθρώπινα παραπλανητικά κατασκευάσματα, όμως τίποτα δεν τους προϊδέαζε για τη συνέχεια...