ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ: ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ.

Στις 3 Μαΐου του 2007, ο χρήστης Retiredafb δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο εικόνες ενός τεράστιου διαστημόπλοιου σε σχήμα πούρου με περίεργα σχέδια στο κύτος του, πεσμένο μέσα σε έναν σεληνιακό κρατήρα, εντελώς κατεστραμμένο από βροχή μετεωριτών! Tο διαστημόπλοιο φωτογράφησε για πρώτη φορά, από πολύ μακρινή απόσταση, η αποστολή «Apollo 15» το 1971 (δείτε την επίσημη φωτογραφία της NASA πατώντας εδώ: AS15-P-9630), ενώ σύμφωνα με τον Retiredafb οι νεότερες και ευκρινέστερες φωτογραφίες εικάζεται ότι προήλθαν από το πλήρωμα του «Apollo 20», αποστολή η οποία σύμφωνα με τη ΝΑSΑ είχε προγραμματιστεί για το 1976 αλλά δεν έγινε ποτέ!


Τρεις μέρες μετά, ο ίδιος χρήστης ανεβάζει στο διαδίκτυο και ένα video που δείχνει το κατεστραμμένο σκάφος. Όμως, τα πλάνα είναι θαμπά και αυτό που φαίνεται να μοιάζει με σκάφος, μπορεί να είναι και οποιαδήποτε εδαφική ανωμαλία. Η φωνή που ακούγεται δεν αποκαλεί το κέντρο «Χιούστον», όπως σε όλες τις αποστολές, αλλά «Βάντενμπεργκ 20», που είναι διαστημικό κέντρο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Ο χρήστης Val Valiant Thor ισχυρίζεται ότι το τράβηξε η αστροναύτης του «Apollo 20» Λεόνα Μαριέτα Σνάιντερ με έγχρωμη κάμερα Westinghouse 16mm! Επίσημη απάντηση για την γνησιότητα του video δεν υπήρξε ποτέ…


Ο μυστηριώδης Retiredafb, που δείχνει να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και επιπλέον να έχει στα χέρια του οπτικό υλικό που δεν βρίσκει όποιος κι όποιος, υποστηρίζει πως είναι ο κυβερνήτης Ουίλιαμ Ράτλετζ, του επισήμως ανύπαρκτου «Apollo 20», που ζει μόνιμα στη Ρουάντα με άλλη ταυτότητα! Σε συνέντευξη που έδωσε τον Μάιο του 2007 στον Ιταλό δημοσιογράφο Luca Scantamburlo, ο Ράτλετζ υποστήριξε ότι ο «Apollo 20» εκτοξεύτηκε μυστικά από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ και έφτασε στη Σελήνη στις 16 Αυγούστου του 1976, με προορισμό το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο στον κρατήρα Iszak-D, στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού! Ήταν η δεύτερη αμερικανοσοβιετική αποστολή με κυβερνήτη τον ίδιο και πλήρωμα την Αμερικανίδα επιστήμονα Λεόνα Μαριέτα Σνάιντερ και τον Ρώσο κοσμοναύτη Αλεξέι Αρχίποβιτς Λεόνοφ, ο οποίος έναν χρόνο πριν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο διάστημα. Ο κωδικός του διαστημοπλοίου ήταν Vandenberg Constellation και της σεληνακάτου Vandenberg Phoenix. Όσα λέει ο πρώην αστροναύτης είναι κυριολεκτικά απίστευτα: «Μπήκαμε μέσα στο μητρικό σκάφος! Ήταν πολύ παλιό, το υπολογίσαμε 1,5 εκατομμυρίων ετών! Βρήκαμε πολλά βιολογικά δείγματα, όπως απομεινάρια βλάστησης, κάτι τριγωνικές πέτρες με ίχνη ενός κίτρινου υγρού, αλλά και υπολείμματα μικρών σωμάτων, περίπου 10 εκατοστών το καθένα, που ζούσαν μέσα σε ένα δίκτυο σωλήνων, το οποίο απλωνόταν σε όλο το σκάφος! Η κυριότερη ανακάλυψή μας όμως ήταν ότι βρήκαμε δύο πτώματα, το ένα άθικτο!»


Ο Ράτλετζ αιφνιδιάζει ξανά περιγράφοντας το ανθρωποειδές που είδε στο σκάφος, το οποίο, όπως λέει, μετέφεραν στις ΗΠΑ: «Το μπλε-γκρι δέρμα ήταν σε καλή κατάσταση, γιατί ήταν καλυμμένο με ένα διαφανές προστατευτικό υλικό. Τα μαλλιά ήταν καλοδιατηρημένα, το ίδιο και το δέρμα γύρω από τα μάτια. Στα μάτια είχε προσαρμοσμένη μια συσκευή, που την αφαίρεσε ο Λεόνοφ! Μπροστά είχε κάποιες παράξενες λεπτομέρειες και σχημάτιζε μια λωρίδα γύρω από το κεφάλι. Αίμα ή άλλα σωματικά υγρά είχαν παγώσει γύρω από το στόμα. Φαινόταν νεκρό, αλλά οι ενδείξεις στα μηχανήματά μας το έδειχναν ζωντανό! Το μεταφέραμε στη Γη και ποτέ δεν ξανακούσαμε κάτι γι’αυτό».
Η συνέντευξη συνεχίστηκε με ερωτήσεις για τα μυστηριώδη κτίσματα της Σελήνης και ο αποκαλούμενος πρώην κυβερνήτης απάντησε: «Στη Γη, ονομάζαμε ''Πόλη'' αυτό που βλέπαμε και θεωρούσαμε ότι ήταν ένας διαστημικός σταθμός. Στην πραγματικότητα, ήταν κατεστραμμένα κτίσματα με μία μόνο άθικτη κατασκευή, την οποία ονομάσαμε ''Καθεδρικό'', επειδή έμοιαζε με ναό.»


Ο Ράτλετζ δηλώνει ότι δεν φοβάται την αντίδραση της NASA και αν τον καταδιώξουν, είναι σαν να παραδέχονται ότι αποκάλυψε αληθινά γεγονότα.
Στη  επίσημη φωτογραφία που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της NASA εμφανίζεται μία εδαφική ανωμαλία όμοια με το διαστημόπλοιο, με συντεταγμένες: πλάτος 10ο νότια, μήκος 117,5ο ανατολικά, εκεί ακριβώς όπου το εμφανίζει και το επίμαχο βίντεο!
Τέλος, ακόμα μία μαρτυρία έρχεται ώστε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Ράτλετζ! Ρώσοι αστροναύτες αναφέρουν ότι είδαν πρώτοι το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο τον Ιούλιο του 1969, όταν συνετρίβη κοντά του ο δορυφόρος τους Λούναρ 15.